Windows XP a spyware

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Windows XP a spyware

Príspevok od používateľa test »

Kamaratka mala problem s PC, zasekaval sa jej, tak som je ako tak radil cez ICQ. Nainstalovala Ad-Aware 2007, crackla to, aktualizovalo, naslo jej par veci v PC, z toho boli dve kriticke, jedno bolo oznacene (Malware a Monitoring tool) s hodnotenim 10, dalsi DataMiner mal kriticke oznacenie 9. k tomu este dva Adware s oznacenim 3 a 5. Povedal som jej, ako to odstrani, aj to spravila. Na to chcel este pozriet msconfig, tak to natukala a ze jej hned dalo, ci chce restartnut PC alebo pokracovat bez restartu, dala bez restartu, poslala screen a ja som dumal. Vsetky polozky, ktore su v msconfig nastavene po spusteni boli vypnute, co urcite nie je normalne. Povedal som jej, aby ich vsetky zapla, spravila to a sla vcera spat. Dnes poobede mi vola, ze co som to dorobil, ze jej nejde zvuk, ze jej to preplo na stary vzhlad Windowsu a vyzera to ako Win98 a podobne.

Poslal som jej temu z mojho XPcka, nakopirovala to, restartla PC, avsak v ponuke nema moznost zmenit vzhlad. Myslim, ze to bude sposobene tym spywarom co mala v PC, inak si to vysvetlit neviem. Dalsi zahadny problem je pri zvukovej karte, ta prestala z nicoho nic ist. Ked zapne Skype, tak jej napise, ze v PC nie je ziadna zvukova karta. Poslal som ju do spravcovi zariadenia, ale to sa jej vobec neotvodilo, teraz vecer jej vraj nabehlo, ale je prazdne.

Zajtra som povedal, ze sa pridem na to pozriet, ale vobec netusim co s tym a instalovat Win sa mi nechce, navyse ma slovensku verziu a ja mam k dispozicii len cesku, ktora zrejme nebude kompatibilna, pretoze ak sa nemyslim, tak slovenska je vlastne anglicka verzia + slovensky jazykovy pack, takze by som tam nerad daval cesku.

Ma niekto napady co by s tym mohlo byt?
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Problem vyrieseny, v msconfigu boli vypnute nacitania system.ini, win.ini a systemove sluzby.
Napísať odpoveď