Najkrajší zvuk
-
Motion Blur
Zablokovaný
-
Motion Blur
Zablokovaný
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Veľa
Veľmi veľa zvukov ľúbim, ale medzi moje najobľúbenejšie:
akumulačka
fén
klavír
Radiohead - Kid A - Treefingers (tam zvuky)
Cradle Of Filth - Nymphetamine - Mother Of Ambitions (posledné dve minútky myslím)
Na mojej mirande keď mi príde správa... Ne dajaké oou ani nič hnusné Krampáčové, ale taký krásny zvuk (Big Muscle's Mirandapack český. To je vzrušenie a pomerne pudová záležitosť, lebo to znamená, že mi prišla správa a nádejam sa, že je od "nej")
akumulačka
fén
klavír
Radiohead - Kid A - Treefingers (tam zvuky)
Cradle Of Filth - Nymphetamine - Mother Of Ambitions (posledné dve minútky myslím)
Na mojej mirande keď mi príde správa... Ne dajaké oou ani nič hnusné Krampáčové, ale taký krásny zvuk (Big Muscle's Mirandapack český. To je vzrušenie a pomerne pudová záležitosť, lebo to znamená, že mi prišla správa a nádejam sa, že je od "nej")
-
in your world
Light Star
-
miki690
Medium Professional
To musi byt velmi zaujimavy druh vtacikov ktore ziju len v cesku a na slovensku niein your world napísal:poteší zvuk crossky,upokojí štebot vtáčikov,najmä takých čo máme v čechách pred bytovkou v parku,škoda že neviem ako sa volajú),ale na slovensku nie je.
inac aj ja mam rad spev vtacikov... Pravidelne zacinaju spievat o stvrtej rano ... kedy prestavaju to neviem, musim odpozorovat .
dalej mam rad zvuk ked sa otvara plechovka s nejakym napojom. Mam rad jemne vrzganie postele ked si do nej laham
-
olololwtfomg
Expert
Je to zvlastne a pre mna osobne trocha neprijemne, lebo to "taha" usimiki690 napísal:Sorry za OT ale uz si niekedy pocul nic ? resp. uplne ticho ? lebo to by som chcel niekedy zazit ... stale vsak pocut nejake zvuky ...
Inak mam radsej take obycajne ticho niekde doma na dedine.
Ale inak mam radsej pokojnu elektronicku hudbu(samozrejme aj rytmickejsiu, ale ta je iba na zabavu), pripadne nerusive zvuky prirody ako dazd alebo cvrcky.