Ma ma v icq?
Ma ma v icq?
Da sa nejako zistit, ci mam ma niekto v icq, koho mam ja? mam qip 8040, cesky.
Dakujem
Dakujem
-
vladino001
Light Professional
Re: Ma ma v icq?
nedaPimp_C napísal:Da sa nejako zistit, ci mam ma niekto v icq, koho mam ja? mam qip 8040, cesky.
Dakujem
jedinné čo sa da spraviť že dotyčnej osobe napišeš (ale tak aby nezistila kto si) a z odpovedi by si mal zistiť či dotyčna osoba vie ským si píše a tým pádom aj ťa ma uloženeho (pochybuje že ťa niekto rozozna na základe čisla).
Horšie to je stymi ktorých nemáš ty
-
vladino001
Light Professional
ano dá to sa nehádam ale napr podla môjho nicku by si aj tak nevedel kto sombrm napísal:vladino001.. zistiť nick a prípadné detaily na základe ICQ čísla je to najmenej.. takže tade cesta nevedie..
//Pimp_C.. no ja len píšem, aby si zbytočne neskúšal to, čo Ti navrhoval vladino001..
(niečo podobne ako zverejnenie priatelstva na Azete)
neboj sa - cital som to a presne viem, co chce urobittomasmate napísal:precitaj si viackrat co napisal
nemusis si ho pridavat - cez "All seeing eye" sa mozes tiez vymazat z jeho kontaktov...Pimp_C napísal:ano viem.......ale ked ho nemam v zozname. tzn. musim ho pridat, a potom vymazat?
QIP to vie aj bez pluginukukiak napísal:Nahodit si mirandu a plugin "whoisreadingmystatus" alebo tak dajak sa vola.. A cakat ci precita alebo nie