Sediveju mi vlasy
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sediveju mi vlasy
Jeden znamy odporuca vyrobky od firmy Reparex, takze ak ma niekto s tymto problem, nech sa skusi pozriet po tychto vyrobkoch: www.reparex.sk
niekde som cital alebo to bolo v TV, ze sedivenie vlasov je v sposobene stratou pigmentu. Je to podobne ako, ked vam bledne koza (mate take biele flaky) ale tu sa to prejavuje vo vlasoch.
prepacte za OT, ale to ako zrazu osidevie clovek, to ked sa na smrt vystrasi, tak jeho vlasi od korena sa sfarbia na sivo az ku koncu vlasov - taka postupna premena, alebo cele vlasy sa hned v kuse osediveju?
Inac pred spanim som citatl tuto temu a sa mi snivalo ze som osedivel, ale nastastie nie uplne, len tak ze ked si predstavite mriezku na hlave tak v kazdom bode mriezki mam sedivi pramen vlasov, ostatne som mal cierne.
Inac pred spanim som citatl tuto temu a sa mi snivalo ze som osedivel, ale nastastie nie uplne, len tak ze ked si predstavite mriezku na hlave tak v kazdom bode mriezki mam sedivi pramen vlasov, ostatne som mal cierne.
Re:
Ja mam tiež prameň šedivých vlasov vzadu na hlave už pár rokov (asi od 15) na takom mieste, že sa nedá zakryť ani šiltovkou...Mek napísal:ja mam pramienok sedivych vlasov vzadu na hlave, uz peknych par rokov... hovoria mi, ze to tam mam, ale nikdy som to sam nevidelno a je to vidiet len ked mam kratke vlasy, ked uz su dlhe, tak sa to dajako strati...
a stres - moze byt..
sedive vlasy... lenze ja mam sedivu mihalnicu... alebo taku proste bielu ale iba jednu jedinu.... a ja teraz nemam jedineho sediveho vlasu ale pametam si ze v 12tich som mal jeden
a kamos ma 21 a uz sedivie niekde...ale asi to bude skor stresom unho btw mam 15 
to ja zas mam hnede vlasy a na jednom mieste uhlovo cierne uz od narodenia. Tiez netusim cim to je, kedze nikto z rodiny take nic nema, ale nejako ma to netrapi lebo som videl viac takychto ludi 
-
PAuLi3
Darca
taktiez mam sedive vlasy, uz dost dlho, teraz mam 21, nejak to neriesim... ked som nakratko osterihany nie je to az tak vidiet, jeden kamos ma vitiligo, flaky ma aj na hlave, tzn. kde ma flak, nic cierne alebo tmave z toho neporaste, takze nema sdive vlasy ale biele
-
redliner
King
tiež mám trochu šediny,vzadu na hlave asi od 16
na slecnach su sive vlasy sexy
//silmarill: ano kozy su zaklad ale tema je o vlasoch
//silmarill: ano kozy su zaklad ale tema je o vlasoch
holka na fotke má pekné kozy a jej vlasy si nikto nevšíma