So zapnutými aktualizáciami to veľa nemá. Máš niekde nejaký konflikt a takto sa to prejavuje. Skús vystriehnuť, pri akej príležitosti Ti vyťaženie tohto procesu stúpne, čo práve vtedy robíš.
Pre istotu si aktualizuj všetky ovládače, stiahni si záplaty, preskenuj komp antivírusom, antispywarom..
pri akej prilezitosti? podla mna prilezitost to ani nema.. mozem nechat NTB zapnuty len tak bez cinnosti a zrazu mi zacne bezat ventilator na plne pecky, kuknem taskmanagera a svchost 97%.. zvycajne sa to stane po 3 - 4 hodinach chodu NTBku.. spybot mi nic nenasiel, nod tez nic.. ked sa to stane skusim sa kuknut ze konkretne ktora uloha v tom svchost mi to sposobuje (v process master)
Niekde bolo písané, že je to kvôli automatickým aktualizáciám. Ja keď som ich vypol, tak mi zaťaženie tohoto procesa kleslo na normálne číslo. Keď som svchost vypol, tak mi nešiel vôbec zvuk.
zatial som riesenie nenasiel, ani v tych ostatnych threadoch tuto.. reinstall necem robit.. aktualizacie mam vypnute (uz davno pradavno).. ked sa nato pozriem cez process explorer tak je v tom konkretnom svchoste spustena 3 x sluzba s nazvom kernel32.dll!CreateThread+0x27.. kazda z nich zabera priblizne 30% cpu.. wtf? pomozte mi lebo uz uz uz fakt nevim..