Najkrajsie miesta/mesta europy
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Najkrajsie miesta/mesta europy
tak nejake typy? napadlo ma zalozit tuto temu lebo sak ked mame ten schengen tak by som sa siel dakde pozriet ( alebo aspon prstom na google earthe )
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Vesper
Professional
Ako písal skorec tak skvelý je Benelux hlavne belgické mestá (Brusel, Antverpy, Gent, Brugy) a potom ešte aj Luxemburgsko je super aj keď pre niektorých nemá zvučné meno.. A potom samozrejme Francúzsko ak si megaloman tak Paríž a ak máš rád kľud tak choď na juh do Baskidska- to mi dnes strašne odporúčal francúzsky lektor ktorý odtiaľ pochádza takže má asi pravdu aj keď ja som ešte tam na juhu nebol
A potom ešte pre milovníkov prírody je rozhodne Škandinávia alebo ešte také moje odporúčanie Macedónsko aj keď to nie je v Schengene ale je to úžasná kombinácia chudobnej riti obklopenej nádhernou prírodou 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Ireland, Gap of Dunloe- Ring of Kerry
ak existuje nebo vyzera nejak tak
Ja som skor mestsky typ, preto milujem europske metropoly. Do Pariza som sa zalubil na prvy pohlad a cely cas mojho pobytu som bol "ako na drogach", nasaval som atmosferu plnymi duskami
Prekrasne mesto, nielen zname turisticke pamiatky, ale najma ulicky a ta neuveritelna atmosfera
Potom samozrejme Praha, plati to co je napisane o Parizi..
Este mam sen ist do Amsterdamu a vlastne do kazdeho europskeho velkomesta, kedze velke mesta milujem
ak existuje nebo vyzera nejak tak
Ja som skor mestsky typ, preto milujem europske metropoly. Do Pariza som sa zalubil na prvy pohlad a cely cas mojho pobytu som bol "ako na drogach", nasaval som atmosferu plnymi duskami
Potom samozrejme Praha, plati to co je napisane o Parizi..
Este mam sen ist do Amsterdamu a vlastne do kazdeho europskeho velkomesta, kedze velke mesta milujem
-
seth82
Darca
-
Sagittarius
Guru
-
Vesper
Professional
Na London som zabudol.. A pritom je to asi najúžasnejšie mesto aké som kedy videlIZZi-BA napísal:London to je fakt pekne mesto a nevravim to len preto ze som ho videl v telke alebo na internete bol som ta a fakt je to pekne mesto oplati sa tam ist len jednu jedinu chybu ma a to je ze ma volant na zlej strane