Valentin 14. februara

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

mi-chau napísal:mozno ot ale neda mi: moralisti budu odporovat ale ozer sa, poriadne sa ozer.. to mi pomaha
konecne nejaky originalny napad ako slavit Valentina. a veruze to aj spravim. dik za tip
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

axxis to bolo mierene kinjerilovi
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

mi-chau napísal:mozno ot ale neda mi: moralisti budu odporovat ale ozer sa, poriadne sa ozer.. to mi pomaha
To máš 50:50. Ožere sa a buď sa dostane do nálady a začne sa zabávať s tým že na čas na všetko zabudne, alebo sa dostane do takej ožratej depresie, že sa z nej nespamätá do rána
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

erytrocyt napísal:To máš 50:50. Ožere sa a buď sa dostane do nálady a začne sa zabávať s tým že na čas na všetko zabudne, alebo sa dostane do takej ožratej depresie, že sa z nej nespamätá do rána
OT: V takých prípadoch je často joint účinnejší. Teatrálne schlastanie sa má síce dramatický efet, ale nic nerieši. Brko samozrejme okamžite nevymaže všetky problémy, ale dokáže nám ich ukázať z iného uhla, než sa na ne pozeráme a to často dosť pomôže. Ale bez obavm nepovažujem to vôbec za riešenie, jedine čas dá všetko doporiadku.

K veci: Na valentína neľúbim o nič viac, než po všetky ostatné dni tak načo sa tak tváriť?
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Frankie napísal:K veci: Na valentína neľúbim o nič viac, než po všetky ostatné dni tak načo sa tak tváriť?
Na valentina nejde o to, ze mas lubit viac alebo menej... stale to nechapete? Je to sviatok zamilovanych, tak preco nepotesit svoju priatelku nejakym peknym darcekom? aspon drobnostou. A nielen priatelku ale aj rodicov, starych rodicov... Co je na tom take strasne ked to svetci nenavidite tak ako pisete? nikto vam nebrani obdarit svojich blizkych aj inokedy... ale preco nie aj na valentina ked je nato den ako stvoreny?
Ked sa vam nepaci ze je komercny, nic nekupujte, ja napriklad robim darcek svojej priatelke sam... a jedine co kupim bude mozno nejaka ruzicka... nikto vam nekaze minat tri vyplaty na darcek...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

podla mna je valentin celkom pekny sviatok...tvrdim to aj napriek tomu, ze tohto roku ho budem zrejme "oslavovat" sam a bude to pre mna osobne obycajny stvrtok...
ale pozerat sa na valentin ako na komercny sviatok?...nevidim dovod...ked niekto kupi polovicke prsten za 10k a aj on bude mat radost, ze bude stastna, tak je to fajn....ked niekto kupi ruzu a stane sa to iste, je to tiez fajn...a ked budu iba dvaja spolu a bude im to stacit, tak je to tiez fajn ;)
je to presne taky den, akym si ho spravime...
niektori sa nan tesia cely rok, lebo mozno od kreativity nevedia co so sebou a tento den sa im zda vhodny, na skusku niecoho netradicneho, ini sa mu z roznych dovodov vyhybaju a dalsi ho proste akceptuju, resp pindaju :D...
ked sa vam to vsetko okolo valentina nepaci, tak to nerieste ;)...nechajte nech sa tesia ti, pre ktorych ma tento sviatok zmysel a pre ktorych nieco znamena

niekto moze mat tak isto na haku nejake vyrocie SNP...a niekto iny, moze v ten den spominat na blizkych o ktorych v 44 prisli ;)...tak nepodcenujme vyznam sviatkov :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Smarton napísal:ale preco nie aj na valentina ked je nato den ako stvoreny?
Prave preto ze je to den na to ako stvoreny? To znamena ze to robi kazdy to znamena ze to robim preto lebo to robi kazdy a nie preto ze proste chcem. To je to co sa mi nepaci na tej "komercii" okolo. Myslím, že darček vo všedn deň vyznie lepšie a viac odhalí skutočnú podstatu darčeka - nie prot že sa to čaká, ale preto že to chcem ja.

eg. keď čaká pred školo na Valentína na čaju 10 týpkov s ružami, tak to vyznie inak ako keď tam čaká len jeden
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Tohoročný Valentín pre mňa už druhý rok po sebe znamená len kamarátkine narodeniny. Na jednej strane by sa dalo povedať že nemusím riešiť problémy čo vymyslieť a podobne na čo sa sťažujú tí čo sú zadaní :?
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Vesper napísal:Tohoročný Valentín pre mňa už druhý rok po sebe znamená len kamarátkine narodeniny. Na jednej strane by sa dalo povedať že nemusím riešiť problémy čo vymyslieť a podobne na čo sa sťažujú tí čo sú zadaní :?
nemyslim zeby sa nato niekto stazoval...teda ak je normalny... :roll:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Sheep napísal:nemyslim zeby sa nato niekto stazoval...teda ak je normalny... :roll:
Vážne sú takí ľudia.. Ale tak ono to nie je sťažovanie sa v pravom slova zmysle proste to ani sami asi nemyslia vážne .. Inak si to neviem vysvetliť
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja si pamatam na minuly rok: nielen ze som sa seba musel drzat nad vodou lebo ma cokolvek s laskou privadzalo do tazkej depresie,ale este som musel spolubyvajucemu pomahat vyberat darcek pre tu "jeho". len skoda ze tesne predtym ako jej ho dal, ho jeho "vyvolena" "podviedla" s jeho kamosom...
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

jackb napísal:ja si pamatam na minuly rok: nielen ze som sa seba musel drzat nad vodou lebo ma cokolvek s laskou privadzalo do tazkej depresie,ale este som musel spolubyvajucemu pomahat vyberat darcek pre tu "jeho". len skoda ze tesne predtym ako jej ho dal, ho jeho "vyvolena" "podviedla" s jeho kamosom...
Ja sa pamatam ako som minuleho roku zapijal na Valentina smutok s mojim kamosom z toho ze ho nemozme travit s tymi holkami ktorymi sme celi.... tohto Valentina uz asi budem zapijat sam ... a najzaujimavejsie je zeby som ho travil najradsej s tou holkou kvoli ktorej pil minuleho roku moj kamarat .... mozno zamotane aaale mal som potrebu to napisat :?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

fizz napísal:Njn, vsetci mate pravdu, Valentin sa slavit nema a ziadne dievca sa neurazi ked sa na nu na sviatok zamilovanych vykaslete, vsak ju lubite stale. A ked som zalubena, tak sa potesim ak moj priatel caka na mna pred skolou s ruzou, aj keby tam stalo 200 dalsich. Lenze to je strasne trapne ukazat pritelke, ze ju milujete, lepsie je povedat jej to, naco si robit starosti.
Tymto si prave povedala ze Valentin je nasilny sviatok.Podla toho co si v texte zvyraznila keby ze ta Shark neobdari tak sa urazis.A to je podla mna ubohe.Urazit sa pre nieco co vlastne ani nemalo byt a vymyslel to nejaky hlupak.

Ad erytro : Na tu kazajku sa tesim.Cez SS ti potom poslem adresu :D.BTW hlupy argument :P.Preco si nekupis bochnik na den bochnikov ale na den retardov mi posles kazajku? :P.Dajak si odporujes :?
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Sviatok kedy maju ludia moznost vyjadrit ze niekto je pre nich important, nech uz cimkolvek. Niekto to mysli nezistne a veri ze dotycna osoba sa potesi, niekto si chce splhnut a pritom ma osobu "on the hook", niekto chce "podplatit" a "zaviazat" si cloveka, niekto je len tradicionista a povazuje to za povinnost, niekomu je to trapne... a tym, ze je to povazovane za sviatok "zalubenych" sa vyznam akoze znasobuje na gesto lovemaker.
Podla mna je Valentin pre ludi, ktory nevedia vyuzit inu prilezitost. Keby som mal holku a bol v najcitovom obdobi tak by som si samozrejme dal zalezat aj na tento sviatok, ale inokedy :P Je mi smiesne z "valentinskeho nabytku, pneumatik na car, chleba...zrazu je aj tak 14.2. vsetko Valentinske".
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

cely svet sa v jeden den lubi aspon naoko :D je to mile...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dieg0 dobre ... hovoris ze Valentina vymyslel nejaky Idiot.
Tak potom ja neviem Den Matiek resp Den Otcov (Ktory neviem preco u nas nieje ale na celom svete ano) Vymyslel tiez nejaky idiot??

Teraz nezacinaj s tym ze Matku a Otca treba ctit ... to viem velmi dobre neboj ... Mamine kazdu noc pusu nedavam lebo nemam tu vyhodu ze byva u nas. Robi v Prahe a vidim ju len par krat do Mesiaca.
Ale som toho nazoru ze aj pre Priatelov a priatelky je pekne ked je sviatok (Btw Mamine na Den matiek nedas Ruzu?? alebo jej nepovies nieco krasne??)
Preto hovorim ze Valentin je pre mna to iste ako den matiek otcov atd ...
Aj pocas dna matiek mas v Tescu a Carrefoure milion reklam ... To je proste Bussines.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

O com to tu vy ako tocite? nikdo z nas nemoze za to ze z valentina sa stal komercny sviatok..ktory iste spolocnosti vyuzivaju vo svoj prospech..bohuzial! Inac je to sviatok ako kazdy iny...sviatok zamilovanych ja neviem preco tu padaju negativne nazory..ked nechcete neoslavujte ho ale nekazte radost tym zamilovanym ktory sa nan tesia ;) (pravdu povedat nepatrim k nim ale kedysi som sa moc moc tesil)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Shark NX : Den Matiek je tiez zase o inom.A neslavim ani to.S mamou som si to vykecal uz asi pred 2ma rokmi ze proste nemam rad taketo sviatky a povedal som jej moj nazor na to ktori ona akceptuje.Spravam sa k nej ako v ine dni len jej poviem nieco v zmysle "btw vsetko naj".Nerobim z toho ziadny sviatok.Fabo to pekne napisal.A opytam sa ta nieco v zmysle Fabovho prispevku

1, Mas priatelku a vo vsedny den jej povies ze nemozes ist von lebo sa musis ucit.Aka bude situacia?
2, Mas priatelku a na Valentina jej povies ze nemozes ist von lebo sa musis ucit.Aka bude situacia?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Diego-ty mas klapky na ociach...

Ludia sa ti tu snazia povedat,ze kaslu na to,ze obchodnici sviatok zkomercnily-jednoducho ho oslavia,nakolko tento den patri im-vsetkym zamilovanym :smt057 ..

Ty vsak stale chces poukazat na to,ze sviatok je blbost vid.priklad
1, Mas priatelku a vo vsedny den jej povies ze nemozes ist von lebo sa musis ucit.Aka bude situacia?
2, Mas priatelku a na Valentina jej povies ze nemozes ist von lebo sa musis ucit.Aka bude situacia?
Jasne,ze zienke bude luto,ak nebude spolu s tym koho lubi..(a o to viac na Valentina)..Tak ako bude luto Mame ak nedostane kvetinku na Den Matiek,8rocnemu chlapcovi ked nedostane nejaku sladkost na Den Deti,atd..

Ty sa pozeras na to zo svojho pohladu-ok.Ale vedz,ze niekomu moze prist luto,ako sa spravas-aj ked to neda najavo..To nedokazes prekusnut to ze niekto nieco skomercnil,ale radsej zvolis moznost,niekoho nepotesit,ale naopak-zarmutit?A pri tom je to tak jednoduche :) ..
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Preco zarmutit?Mozno to ten niekto nedava najavo ze tie sviatky su mu tiez ukradnute ;-).Ani u mna v realnom zivote ked nieje priamo o tom diskusia by si neprisla na to ze neslavim tieto sviatky ...
Napísať odpoveď