gg
firefox problem
dnes ako obyčajne som bol na nete a firefox mi ponúkol nainštalovať už stiahnutú aktualizáciu..tak prečo nie..dal som,reštartol firefox a zrazu mi nejde spustiť žiadna stránka...proste naťukám adresu a vyhodí mi server nebol nájdený...žiadnu stránku cez to teraz nespustím ako keby nešiel internet...firewall je vypnutý a kaspersky tiež
viete niekto help?
viete niekto help?
problém je len s tou aplikáciou..IE mi ide..teraz som si stiahol firefox portable a ide aj ten...fičím cez neho teraz..
skúšal som ho niekolko krát odinštalovať,vymazal som registre,cookie,tempy,temporary,všetky zložky čo mali niečo z FF nainštalujem znova a stále
je nejaký rozdiel v tejto portable verzii abo čo..skúsim ešte operu asi
skúšal som ho niekolko krát odinštalovať,vymazal som registre,cookie,tempy,temporary,všetky zložky čo mali niečo z FF nainštalujem znova a stále
Skus nainstalovat inu verziu firefoxu bud starsiu abo novsiu co to spravi...alebo si pre istotu skus preverit pc ci tam nemas daku havedOpak napísal:problém je len s tou aplikáciou..IE mi ide..teraz som si stiahol firefox portable a ide aj ten...fičím cez neho teraz..
skúšal som ho niekolko krát odinštalovať,vymazal som registre,cookie,tempy,temporary,všetky zložky čo mali niečo z FF nainštalujem znova a stále![]()
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/
Nezabudni pred inštaláciou zmazať svoj starý profil:
c:\Documents and Settings\{user}\Application Data\Mozilla\
Nezabudni pred inštaláciou zmazať svoj starý profil:
c:\Documents and Settings\{user}\Application Data\Mozilla\
mazal som to už niekolko krát..teraz som nainštaloval FF 2.0.0.10 a tiež nejde...spustil som si portable verziu tá ide furt,a potom som si spustil nainštalovanú a vtedy ide aj tá...ale ked spustim iba nainštalovanú tak nejde...to mam furt robit takto 
//takže teraz som zistil že ked mam spustenú portable(2.0.0.12) a idem cez nainštalovanú 2,10 tak sa chová ako portable..dal som si /pomocník/o programe mozilla firefox/ a tam bolo písané že je to verzia 2.0.0.12 takže ako keby si potiahlo udaje z portable...vsetko som povypinal znovu som cez nainštalovanú isiel do /pomocník/o programe mozilla firefox/ a už tam bolo 2,10(ked som nemal spustenú portable...
//takže teraz som zistil že ked mam spustenú portable(2.0.0.12) a idem cez nainštalovanú 2,10 tak sa chová ako portable..dal som si /pomocník/o programe mozilla firefox/ a tam bolo písané že je to verzia 2.0.0.12 takže ako keby si potiahlo udaje z portable...vsetko som povypinal znovu som cez nainštalovanú isiel do /pomocník/o programe mozilla firefox/ a už tam bolo 2,10(ked som nemal spustenú portable...
Firefox- Linkification- pomoc
Nazdar. ak nájdem mrtvu linku trebars tak Linkification mi nerobi co by mal, ale ked kliknem niekde na zacatok odkazu, posle ma na http://www.mozi , ked kliknem trochu dalej tak ma posle na lla.sk/rozsiren , a zvysok je nadalej mrtvou linkou. 
na forum.mozilla.sk mi pomoct nevedia.
neviete ktore rozsirenie moze sposobovat nefunkcnost Linkification?
v cistom profile ide vsetko ako ma.
Kód: Vybrať všetko
http://www.mozilla.sk/rozsirenia/bbcodextra/na forum.mozilla.sk mi pomoct nevedia.
neviete ktore rozsirenie moze sposobovat nefunkcnost Linkification?
v cistom profile ide vsetko ako ma.
Restart Firefox
Zase otravujem 
neviete ako spojazdnit Restart Firefox na Fxe 2.0.0.12? vraj nie je kompatibilne
a vsade-mozilla.sk, addons.mozilla.org, je ze by to malo ist
alebo je na vine zase niektore moje rozsirenie? 
neviete ako spojazdnit Restart Firefox na Fxe 2.0.0.12? vraj nie je kompatibilne
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Linkification som pouzival dost dlho, kym som nepresiel na Operu. Je zbytocne mat nastavene konvertovanie textu na odkazy automaticky.. kedze to znacne spomaluje s doslednym modom. Linkification funguje aj tak, ze proste dvojkliknes na ten textovy odkaz v
Kód: Vybrať všetko
a otvori ti ho ako normalny link.