Ti co ma zastavili mali taku tmavozelenu a kriklavu zelenozlttu vestu ..
POLICAJTI
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
POLICAJTI
Ahojte! Mam otazku! Mozu mestski policajti pokutovat za prejdenie cez oranzovu na semafore autom?? Alebo aj cervenou?? A este nieco .. Nemozete mi PLS zohnat obrazky uniform ze ake nosia statni policajti, mestski a dopravaci .. ( NR ) PLS!!!
Re: POLICAJTI
Tak to boli dopravaciAdulko1 napísal:Ahojte! Mam otazku! Mozu mestski policajti pokutovat za prejdenie cez oranzovu na semafore autom?? Alebo aj cervenou?? A este nieco .. Nemozete mi PLS zohnat obrazky uniform ze ake nosia statni policajti, mestski a dopravaci .. ( NR ) PLS!!!
//googlil som asi 15 minut a nenasiel som, vsade odkazy iba na rozne prepady prezlecenymi lupicmi a clanky o tom ako policia zatkla striptera v policajnej uniforme
-
hojko
Site Admin
Tmavozelena s reflexnou vestou bude dopravna policia, pripadne ina policia, ktora riesi nieco na ceste. Myslim, ze v tomto pripade je to jasne, ze je to dopravna policia a ak sa nemylim, tak pouzivanie reflexnych viest im prikazuje nejaky novsi zakon... A za prejdenie na oranzovu by ta pokutovat nemali, teda je to skor asi na posudeni, pretoze ak si mohol zastat, tak si mal zastat, lenze ak si videl, ze uz zastat nestihnes, tak ti neostavalo nic ine ako prejt. Maju policajti video zaznam o tom ako si na tu oranzovu presiel a za akych podmienok to bolo???
Na oranžovu môžeš prejsť v prípade, že nedokážeš bezpečne zastaviť vodidlo ešte pred semaforom.
-Prechod na červenu je na vodičák.
-Zelené vesty nosia dopraváci, majú tov predpisoch. Každý policajť musí byť označený svojím číslom - keď ho má, tak je to pravý policajť. Ak ho nemá, je to ak o s revizorom, budeš sa s ním hádať, hádať, hádať až ťa predvolá na disciplinárku a tam z teba spravia vola
-Prechod na červenu je na vodičák.
-Zelené vesty nosia dopraváci, majú tov predpisoch. Každý policajť musí byť označený svojím číslom - keď ho má, tak je to pravý policajť. Ak ho nemá, je to ak o s revizorom, budeš sa s ním hádať, hádať, hádať až ťa predvolá na disciplinárku a tam z teba spravia vola
-
Tomasko
Guru wannabe
Teraz to je tak, ze zo vsetkeho musia mat nejaky dokaz ako foto-video? Pretoze ak niekto poznate Nitru a okolie, tak som siel pri Hofferi do tej zakruty predbiehat, samozrejme, policia musi jest a prave vychadzali tak ma zastavili. Pekne na mna nahucal, ze ci sa chcem zabit a tak, potom presiel na to, ze to bude vodicak a predvolanie... Nakoniec som im musel dat kazdemu po tisicke.
-
mastermind
VIP
predbiehat do zakruty? pravdu mal. vodicak ti mal zobrat a este ti aj jednu poriadne stretlit. To ze sa nejaky kkt (v tomto pripade ty) niekde v zakrute vydrbe a namieri si to do stromu mi je uplne jedno, ale to ze sa zhodou okolnosti mozem nachadzat v protismere mi jedno nie je.Tomasko napísal:Teraz to je tak, ze zo vsetkeho musia mat nejaky dokaz ako foto-video? Pretoze ak niekto poznate Nitru a okolie, tak som siel pri Hofferi do tej zakruty predbiehat, samozrejme, policia musi jest a prave vychadzali tak ma zastavili. Pekne na mna nahucal, ze ci sa chcem zabit a tak, potom presiel na to, ze to bude vodicak a predvolanie... Nakoniec som im musel dat kazdemu po tisicke.
Snad nabuduce ked dostanes taky debilny napad a budes v zakrute predbiehat, policajti nebudu taki uplatni.
Pripajam sa k mastermindovi a odporucam ti podrobne si pozriet stranku chcizit.cz , hlavne tuto nehodu http://www.chcizit.cz/1-358-mlady-blazenTomasko napísal:Teraz to je tak, ze zo vsetkeho musia mat nejaky dokaz ako foto-video? Pretoze ak niekto poznate Nitru a okolie, tak som siel pri Hofferi do tej zakruty predbiehat, samozrejme, policia musi jest a prave vychadzali tak ma zastavili. Pekne na mna nahucal, ze ci sa chcem zabit a tak, potom presiel na to, ze to bude vodicak a predvolanie... Nakoniec som im musel dat kazdemu po tisicke.
alebo videa z tohto prispevku http://www.hojko.com/post798276.html#798276
A tu je pekna myslienka
X ludi mi hovorilo, aby som jazdil opatrne, ale asi kym si to clovek neprezije na vlastnej kozi, tak to nepochopi...uz jazdim ako dochodca a asi nema vyznam ostatnym vysvetlovat ako jazdit, ti ktori maju to stastie a prezili to pochopia.
Súhlas s tebou. Ja som si už vyskúšal brzdenie na škvare, čo je popri betonke smerom od Galanty. Jeden ch*j tam predbiehal v priehladnej lavotočivej zákrute. Videli sme sa, no on sa už nemal kam zaradiť. Auta, ktore predbiehal začali reflexivne brzdiť lebo som šiel oproti. Dopredu nestihal a dozadu sa nedalo lebo brzdili. Zaradil sa až na urovni keď prechadzal okolo mňa..mastermind napísal:predbiehat do zakruty? pravdu mal. vodicak ti mal zobrat a este ti aj jednu poriadne stretlit. To ze sa nejaky kkt (v tomto pripade ty) niekde v zakrute vydrbe a namieri si to do stromu mi je uplne jedno, ale to ze sa zhodou okolnosti mozem nachadzat v protismere mi jedno nie je.
Snad nabuduce ked dostanes taky debilny napad a budes v zakrute predbiehat, policajti nebudu taki uplatni.
to si si mal zistit ich cisla a oznamit to velitelovi ako pytanie uplatkovTomasko napísal:Teraz to je tak, ze zo vsetkeho musia mat nejaky dokaz ako foto-video? Pretoze ak niekto poznate Nitru a okolie, tak som siel pri Hofferi do tej zakruty predbiehat, samozrejme, policia musi jest a prave vychadzali tak ma zastavili. Pekne na mna nahucal, ze ci sa chcem zabit a tak, potom presiel na to, ze to bude vodicak a predvolanie... Nakoniec som im musel dat kazdemu po tisicke.
-
Tomasko
Guru wannabe
Gothar, Mastermind: bolo to tesne pred zakrutou, nakladne auto slo asi 50, je tam viditelnost dobra aj za zakrutou, iba plna ciara tam je... ja som sa pytal, ze ked ma pokutuju, ci musia mat o tom nejaky dokaz ako je foto-video...
sry. zle som sa vyjadril, bolo to tesne zakrutou.
//////
ale ja som to nechcel riesit, viem, ponahlal som sa... som mal inu otazku
sry. zle som sa vyjadril, bolo to tesne zakrutou.
bolo slnecno, sucha vozovka, dobra viditelnost, pomale auto predomou, plna ciara vedla mna, vyhlad dopredu dobry....GothaR napísal:http://www.chcizit.cz/1-358-mlady-blazen
//////
ale ja som to nechcel riesit, viem, ponahlal som sa... som mal inu otazku
-
hojko
Site Admin
Ked uz je tu tema o dopravnych policajtoch, chcem sa spytat na poistenie. Iste vsetci platite pointenie, no co v pripade, ze toto poistenie nemate zaplatene a zastavia vas policajti??? Kamarat hovoril, ze policajtov do toho nic nie je, pretoze je to vecou poistovne, ale prilis sa mi tomu nechce verit.
Ano, ma pravo to skontrolovat, som si isty, mozem aj najst vyhlasky
//lol, hojko a nevie pouzivat google
http://www.bleskovky.sk/cl/13/111729/Co ... ka-policia
http://www.akoneplatit.sk/view.php?cisl ... 2006062901
//lol, hojko a nevie pouzivat google
http://www.bleskovky.sk/cl/13/111729/Co ... ka-policia
http://www.akoneplatit.sk/view.php?cisl ... 2006062901
-
pinacolada
Guru wannabe