rixo napísal:Majka omfg šak napísala si to 2krát si myslíš že ostatní čítajú všetko len cez to tvoje im prebehne zrak? šak keď ti k tomu nikdo nič nenapísal tak asi nevedia čo s tým to ťa nenapadlo?Zbytočne spamuješ,určite si nejaká ďaľšia babenka z pokecu
A teba asi nenapadlo ze tema bola uz neaktualna tak ju kcela aktualizovat.... Vsimol si si vobec datum v kedy pisala tie 2 spravy?.... Ja by som to za spam nepovazoval... Skor ze fakt potrebuje pomoc....
to Majka: Skus si preinstalvat ovladace... Ja som mal problem so zrychlenim pri MGS2 a ked som preinstaloval ovladace tak to slo normalne....
lekoklatik napísal:A teba asi nenapadlo ze tema bola uz neaktualna tak ju kcela aktualizovat.... Vsimol si si vobec datum v kedy pisala tie 2 spravy?.... Ja by som to za spam nepovazoval... Skor ze fakt potrebuje pomoc....
to Majka: Skus si preinstalvat ovladace... Ja som mal problem so zrychlenim pri MGS2 a ked som preinstaloval ovladace tak to slo normalne....
dakujem pekne tento prispevok ma velmi potesil skusim preinstalovat a dam vediet este raz dakujem
lekolakt:ja nič proti tebe ani majke nemám ale ak to niekdo nevie pomôcť vtedy prečo by mal teraz?na to koľko máš príspevkov by si to mohol pochopiť
keby každý kdo nedostal odpoveď n svoju otázku písal tri rovnaké správy tak by to tu bolo jak na pokeci!
Enjoy!
pls poradte ako prejdem level: druha gulicka-druha gulicka tam kolo tych vlakov no zabijem tych dvoch tam nastriekam toto dostanem sa k tomu cloveku a potom co