kam az vedie ludska stupidita...a zatiahnut do tejto nabozenskej propagandy male deti...mali by sa hanbit
Stupidita
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Stupidita
http://www.zion.sk/news_detail.php?id=2810
kam az vedie ludska stupidita...a zatiahnut do tejto nabozenskej propagandy male deti...mali by sa hanbit
. tymto nechcem poburit "veriacich" ale...no proste pustite si to a ci je to normalne...ak to tu uz je tak srry
-
Hotwire
Addict
rytmusa nemusim ani ja nebojPezzo napísal:a ked je v kostole detsky spevacky zbor je to tiez zle? keby spievali ryťmusa (kkt, p!ca, zijem v gete, kkt pi!ca zivot je k.rva) tak by to bolo ok hej? propaganda hej?
a k detskemu zboru...no diskusia o nabozenstve je uz inde ale ano ja som aj proti zboru, a vobec nutit deti k niecomu takemu, nepoviem ked je niekto uz dost stary na to aby si to sam rozmyslel apod ale nie takto doslova "kazit" deti a robit z nich fanatikov
-
axxis
Addict
jak sa vam nepaci tu je nejaky krestansky metal
http://www.metalforjesus.org/sound.html
(odporucam Flesh and blood
)
http://www.metalforjesus.org/sound.html
(odporucam Flesh and blood
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nemam rad taketo detske zavyjanie a pilenie nervov, ale na detskom zbore nevidim nic zle, ono ten detsky zbor ani nebude tak o spievani, alebo o nabozenstve v dnesnych casoch, skor o tom aby si decka zvykali uz odmala aj na teamovu pracu, aby sa nehambili a tak ... a mozes ich dat niekde do kruzku, alebo ked vedia spievat tak desi do takehoto zboru a mas to asi aj zadarmo (resp. za to co das do tej superspecialnej multipurpose pokladnicky )
...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pocuj ty mas so svojim nickom viac spolocne ako hocikto iny an tomto fore ... taky magor ktori vypali "kacirom dom" si cestu k viere najde, prenho to nieje viera, ale prostriedok .. a myslim ze taketo prostriedky ten clovek nevyhladaval ked bol mlady a nevedel o svete a zivote nic ...SchYzo napísal:mnooo po tom co som videl to fanaticke video z USA ktore niekde na tomto fore bolo....tak neviem neviem
.. tak to by si svoje eventualne deti mal drzat co najdalej od tenu, lebo na nete je este iac zlych veci, a hadam nechces aby nastrasili ucitelku plynovou pistolou, alebo prepichli spoluziaka stetcom alebo hocico ine .. nenchaj sa vysmiat a nezakladaj zbytocne temy ! ...
-
Hotwire
Addict
ale tu nevravime o inych, sak nevravim ze by som chcel aby ju prepichli apod...a nevravim teraz o dusevne chorych jedincoch. mysis ze to dievcatko v tom videu co prosilo jezisa ci co nech zhodi vsetky kolky bolo dusevne chore? nie len propagandou z neho fanatici robia jednu z nich. a toto mi pripada rovnake.. a k mojmu nicku sa nevyjadruj lebo to so Schizofreniou nema nic, ak si si nevsimol naschval tam mam tvrde Ynordkapp_pb napísal:pocuj ty mas so svojim nickom viac spolocne ako hocikto iny an tomto fore ... taky magor ktori vypali "kacirom dom" si cestu k viere najde, prenho to nieje viera, ale prostriedok .. a myslim ze taketo prostriedky ten clovek nevyhladaval ked bol mlady a nevedel o svete a zivote nic ...
.. tak to by si svoje eventualne deti mal drzat co najdalej od tenu, lebo na nete je este iac zlych veci, a hadam nechces aby nastrasili ucitelku plynovou pistolou, alebo prepichli spoluziaka stetcom alebo hocico ine .. nenchaj sa vysmiat a nezakladaj zbytocne temy ! ...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe