Ultimate PC zostava
S tym 1TB HDD si ma prehovoril, vdaka za tohojko napísal:spanoo: Ja si dovolim v klude oponovat tomu co pises a pustim sa do teba poporiadku. Na co tam tlacis DDR3 pamate??? Videl si rozdiel vo vykone medzi DDR2 a DDR3, nehovoriac o rozdiele v cene??? Kde si dosiel k tomu, ze Raptor je nespolahlivy disk. A este k tomu 1TB disku, pozri sem.
ma na nom OS Vista Ultimate 64bit a aj hry a zvlastne nevysvetlitelne sekanie a zvlastne mrznutia pocitaca a je 4 krat pomalsi ako SSDbrm napísal:A z akého dôvodu sa Tvojmu kolegovi nepáči Raptor? Ja sa chystám do jari jedného kúpiť na systém.. ale spolu s ním chcem zobrať aj niečo na jeho utíšenie, nejaký silencer box..
Ale neviem detaily...zajtra sa ho opytam a dam vediet ak nezabudnem
Zrejme ma vadny kus...spanoo napísal:ma na nom OS Vista Ultimate 64bit a aj hry a zvlastne nevysvetlitelne sekanie a zvlastne mrznutia pocitaca a je 4 krat pomalsi ako SSD
Ale neviem detaily...zajtra sa ho opytam a dam vediet ak nezabudnem
Btw nenapadlo ťa že 500GiB disk má 16MB cache pre to lebo mu taká cache bohate stačí?
Btw 2: Tie ddr3 pamäte kupujes kvôli vačššiemu čislu (3) alebo pre to aby si mohol zamachrovať pred kamarátmi...
Pred kamosmi s takymto kompom moc machrovat nemozem lebo zas az taky dobry nieje s porovnani s ich kompami, a nevidim dovod preco stale rozoberate moju tuzbu si kupit DDR3 ? Je na nich nieco vadne? alebu su nejake pomale ? alebo co?warezman napísal:Zrejme ma vadny kus...
Btw nenapadlo ťa že 500GiB disk má 16MB cache pre to lebo mu taká cache bohate stačí?
Btw 2: Tie ddr3 pamäte kupujes kvôli vačššiemu čislu (3) alebo pre to aby si mohol zamachrovať pred kamarátmi...
Proste ich CHCEM to je vsetko...chcem mat v kompe DDR3 a tym to konci...
Uvazoval som nad tym ale mam radsej slobodu a ak mas PS3 alebo XBOX tak tam toho nemas moc co povymienat a nemam rad konzoly...preferujem multifunkcne zariadeniasundevil napísal:nechapem preco si nekupis radsej xbox alebo ps, mas to o dost lacnejsie a mas istotu, ze za 2-3 roky ked tento pc bude kram sa na konzole este v pohodicke zahras a za prachy co ti ostanu si aj tak mozes kazdy rok kupit slusny pisaci stroj - pc, resp notebok
Proste vidim blbosť zbytocne vyhadzovať peniaze ked je vykonnostny rozdiel nulovy.Ked mas vela penazi daj ich na charitu.spanoo napísal:Pred kamosmi s takymto kompom moc machrovat nemozem lebo zas az taky dobry nieje s porovnani s ich kompami, a nevidim dovod preco stale rozoberate moju tuzbu si kupit DDR3 ? Je na nich nieco vadne? alebu su nejake pomale ? alebo co?
Proste ich CHCEM to je vsetko...chcem mat v kompe DDR3 a tym to konci...
presne ak si teraz kupiš ps3 tak ma istotu minimalne na 5 rokov ze na tom spustiš VšETKO (vid optimalizaciu ps2) a tento pc akykolvek je našlahany (a to teda jesundevil napísal:nechapem preco si nekupis radsej xbox alebo ps, mas to o dost lacnejsie a mas istotu, ze za 2-3 roky ked tento pc bude kram sa na konzole este v pohodicke zahras a za prachy co ti ostanu si aj tak mozes kazdy rok kupit slusny pisaci stroj - pc, resp notebok
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
spanoo: A kedy budes mat SSD disk??? Ja by som sa nebal ist do Raptoru a 74GB by bola taka zlata stredna cesta, pretoze je to dostatocna kapacita na system, programy a aj na hry, cena tiez nie je az taka strasna. K tym DDR3 sa nema vyznam vyjadrovat, pretoze ich chces a ak ti neprekaza cena, je to uz tvoj problem.
Pre tych, ktorym sa nepaci preco si chcem kupit SSD by si mali pozret toto:
Kód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=ivsKEYKBsJUNa toto som ale dostal napadt0m4s3 napísal:SSD moze ist fajcit handry
Co sa tyka tohto...tak moj spolubyvajuci mi to uz ukazoval ale proste mam pocit, ze stare dobre HDD a nove SSD mi vyhovuju viact0m4s3 napísal:SSD moze ist fajcit handry
A co sa tyka toho prispevkuhojko napísal:spanoo: Na co tu struhas teraz frajera, ked tri strany si o SSD ani necekol, az potom, ked som ti ja na stvrtej strane navrhol SSD disk??? Padol tu niekde nejaky prispevok v ktorom by mal niekto nieco proti SSD diskom???
Co sa tyka mojej zostavy. Uz je hotova a dakujem vsetkym za pripomienky, ktore zmenili moj nazor ale este neviem aky monitor si mam vybrat...dost silno uvazujem o tomto LG na zaklade pripomienky DanielDevil
http://www.dabs.ie/productview.aspx?Qui ... 1109,50383
Co sa tyka RAM...povodne som chcel DDR3 pretoze moj kolega ich ma tvrdi mi, ze je to potstatny rozdiel...ale uz si to nemyslim
http://www.legitreviews.com/article/511/
Idem si kupit DDR2 1066MHz 4GB
Ospravdelnujem sa vsetkym za moju tvrdohlavost