Rám Na Bicykel

O športe...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Rám Na Bicykel

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Zdravím :lol: taaakze zase riesim dilemu co spravit =) mam strasne maly rozpocet na to =) newiem aky :lol: no ale mam taky tazky bicykel a chcel by som novy ram :) rozmyslal som nad meridou matts to je lahke ale drahe :) ako by ste vy toto riesili ??? aky ram by ste kupili ??? nemusi to byt znacka ale ench to ej lacne a nemusi byt odpruzeny vlastne nemal by byt :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

niekedy sa daju v cykloservisoch pozhanat skvele hardtailove jazdene ramy za facku, len je lepise ked poznas predavajuceho, ten ma skusenosti a povie cti ci neni ten ram niekde hrdzavy, prestriekany, vyoseny a tak ...

... a s malym rozpoctom .. hmm co ja viem .. dolezite aky potrebujes ram, ci XC, 4Cross atd ... kedysi byvali lacne hlinikove a lahcene ocelove ramy od znacky leaderfox ci jak sa to volalo, ale pri vacej namahe to nebolo bohvie co :-) ...

.. isto nic nepokazis ked dosetris, vychytas akciu a splasis nejaky vyhodny Trek, Merida, Author a vlastne vsetky renomovanejsie znacky ... :-)
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Ja vsetko kupujem odtialto -->

Kód: Vybrať všetko

http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=bazar&kid=1201
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Tie Leaderfox sa m izapacili =DDD ja tazky nie som =)) a priplatit nooo nemam z coho vies :?
Napísať odpoveď