Rám Na Bicykel
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Rám Na Bicykel
Zdravím
taaakze zase riesim dilemu co spravit =) mam strasne maly rozpocet na to =) newiem aky
no ale mam taky tazky bicykel a chcel by som novy ram
rozmyslal som nad meridou matts to je lahke ale drahe
ako by ste vy toto riesili ??? aky ram by ste kupili ??? nemusi to byt znacka ale ench to ej lacne a nemusi byt odpruzeny vlastne nemal by byt 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
niekedy sa daju v cykloservisoch pozhanat skvele hardtailove jazdene ramy za facku, len je lepise ked poznas predavajuceho, ten ma skusenosti a povie cti ci neni ten ram niekde hrdzavy, prestriekany, vyoseny a tak ...
... a s malym rozpoctom .. hmm co ja viem .. dolezite aky potrebujes ram, ci XC, 4Cross atd ... kedysi byvali lacne hlinikove a lahcene ocelove ramy od znacky leaderfox ci jak sa to volalo, ale pri vacej namahe to nebolo bohvie co
...
.. isto nic nepokazis ked dosetris, vychytas akciu a splasis nejaky vyhodny Trek, Merida, Author a vlastne vsetky renomovanejsie znacky ...
... a s malym rozpoctom .. hmm co ja viem .. dolezite aky potrebujes ram, ci XC, 4Cross atd ... kedysi byvali lacne hlinikove a lahcene ocelove ramy od znacky leaderfox ci jak sa to volalo, ale pri vacej namahe to nebolo bohvie co
.. isto nic nepokazis ked dosetris, vychytas akciu a splasis nejaky vyhodny Trek, Merida, Author a vlastne vsetky renomovanejsie znacky ...
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja vsetko kupujem odtialto -->
Kód: Vybrať všetko
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=bazar&kid=1201-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe