Coca Cola Zero
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Coca Cola Zero
Skusali ste ju ? Mne sa zda kazda coca cola rovnaká...
//Key5ers0ze: 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ja nepoznam rozdiel mezdi coca colou a pepsi... kofola chuti troska inac tak to hej
sranda bola ked som siel po namesti a zastavi ma jedna teta, ci chcem spravit prieskum na coca colu.. tak reku ze fajn... zaviedla ma do nejakej miestnosti ku pocitacu, pustila mi nejake reklamy a pytala sa ma nazory... vsetko v poriadku az na to ked prislo na otazku ako velmi mam rad Coca Colu a moznosti tam boli typu "velmi rad" (((nepamatam si presne tie moznosti))) ... "nemam rad" "nepijem coca colu". povedal som ze ju nepijem a ona ze Nooo tu by sa malo davat VELMI rad .. tak zaciarkla to a bolo... paradny prieskum
sranda bola ked som siel po namesti a zastavi ma jedna teta, ci chcem spravit prieskum na coca colu.. tak reku ze fajn... zaviedla ma do nejakej miestnosti ku pocitacu, pustila mi nejake reklamy a pytala sa ma nazory... vsetko v poriadku az na to ked prislo na otazku ako velmi mam rad Coca Colu a moznosti tam boli typu "velmi rad" (((nepamatam si presne tie moznosti))) ... "nemam rad" "nepijem coca colu". povedal som ze ju nepijem a ona ze Nooo tu by sa malo davat VELMI rad .. tak zaciarkla to a bolo... paradny prieskum
ja mam pocit ze vsetky tieto prichute ako cherry coca-cola, pepsi citrus(len s kvapkou citronu
) a kofola citrus su len marketingove tahy. Rozdiely medzi znackami urcite su, ale medzi jednotlivymi druhmi/modelmi tej istej znacky su minimalne rozdiely-obal flase, ina reklama, iny nazov,... a samozrejme "ina lepsia chut"
tomek00-hh
//pridaj do ankety moznost-Žiadna
tomek00-hh
//pridaj do ankety moznost-Žiadna
jumper:V kofole máš tiež toľko cukru.
Ja kolu nijako nepreferujem, no keď už si mám dať, tak obyčajnú. Predsa len je v tej light cítiť umelý cukor - pachuť, ktorú nemusím.
-Zero som ešte nepil. Mám ale ten pocit, že je to light v novom marketingovom šate. Totiž všade ju vidím, no light nejako podozrivo zmizla..
Ja kolu nijako nepreferujem, no keď už si mám dať, tak obyčajnú. Predsa len je v tej light cítiť umelý cukor - pachuť, ktorú nemusím.
-Zero som ešte nepil. Mám ale ten pocit, že je to light v novom marketingovom šate. Totiž všade ju vidím, no light nejako podozrivo zmizla..
najviac mi chuti pepsi citrus a kofola citrus a ti čo pišu že v tom neni rozdiel sa milia a z coke nemam rad viac menej ani jednu aj ked chery alebo normalna sa ešte ako tak da ale na pepsi nema
inak lightka bola vždy hnusna ale ta zero..uz som ju mal sice davno predtym na dovolenke ale aj tak ma vždy prekvapi aky je to hnus chuti ako tie coly z lidlu a z cba za 4 sk za 2 litre minule mi ju foter kupil som si upil a dal som ju radšej kamaratovi 
-
Jeremy
Medium Professional
ZIadna
btw na coca cola zero je krasny priklad ako sa da pokazit uzasna reklamna kampan lebo ta kampan co na nu spustili zo zaciatku bola uzasna a ja som bol pripraveny si kupit vyrobok ktory odpoveda na zakladne otazky muzskeho bytia ale jaksi sa mi to potom s finalnym produktom kampan nespajala nijak
btw na coca cola zero je krasny priklad ako sa da pokazit uzasna reklamna kampan lebo ta kampan co na nu spustili zo zaciatku bola uzasna a ja som bol pripraveny si kupit vyrobok ktory odpoveda na zakladne otazky muzskeho bytia ale jaksi sa mi to potom s finalnym produktom kampan nespajala nijak
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ono najveselsie je, ze kola chuti vsade inac, taka diet Coke v Britanii je uplne ina ako nasa Cola light a to iste plati aj o normalnej cole..neviem mozno to bude vodou
ja som bol tiez zastancom normalnej serioznej tucnej coly, ale potom ked som vyzdrzal vypit asi piatu plechovku dietu bez toho, aby som sa nepovracal zvykol som si..teraz si niekedy dam tucnu kolu, ale zda sa mi prilis sladka..
ja som bol tiez zastancom normalnej serioznej tucnej coly, ale potom ked som vyzdrzal vypit asi piatu plechovku dietu bez toho, aby som sa nepovracal zvykol som si..teraz si niekedy dam tucnu kolu, ale zda sa mi prilis sladka..