Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Waldo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Waldo »

-=wolf=- napísal:nemame kablovku :lol: viem ze tym nenarazas na to ale predsa len platit za TV je ovela nieco ine ako za hru, ved kto dnes prezije bez TV? skoro nikto, podavaju sa tam informacie atd atd atd, mesacne poplatky za internet, to jasne, ved aj bez internetu sa takzo zije niektorym ludom velmi tazko a je to tiez zdroj informacii, tak ale aby som si platil za hru? tak to nie, sice je ta hra volny cas tak ale zaobidem sa aj bez toho
Stale si tym neodpovedal ze ci je ten co si plati zavislak :). Inak nesuhlasim s tym ze platit si za hru je hlupost. Kazdy ma svoj konicek. Povies mi ze je to zbytocne, nedozvies sa tam ziadne uzitocne informacie, neprecvicis si svaly a tak podobne. Kazdy ale travi cas podla svojho a utraca peniaze za to co chce ci uz je to zbytocne alebo uzitocne. Neverim tomu ze si neplatis za nic bez coho neprezijes :). A ber to tak ze keby nebolo ludi co si platia tak nebude ani tak hra. Takze by som moc neodsudzoval platenie
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

mimochodom k tym BG tak za daily BG questy su slusne expo som skocil na chvilu do BG trochu sa pobavil a dostal za to honor a na niakom lvl 40 +- ete 7k xp :-)

btw Zavulon trepes <>-ovinu s tym trialom, pokial viem tak je obmedzeny na lvl 20 ;-) takze 70 si tam nemohol dat
[/quote]
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Waldo napísal:Stale si tym neodpovedal ze ci je ten co si plati zavislak :). Inak nesuhlasim s tym ze platit si za hru je hlupost. Kazdy ma svoj konicek. Povies mi ze je to zbytocne, nedozvies sa tam ziadne uzitocne informacie, neprecvicis si svaly a tak podobne. Kazdy ale travi cas podla svojho a utraca peniaze za to co chce ci uz je to zbytocne alebo uzitocne. Neverim tomu ze si neplatis za nic bez coho neprezijes :). A ber to tak ze keby nebolo ludi co si platia tak nebude ani tak hra. Takze by som moc neodsudzoval platenie
istym sposobom ano :)
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Zavulon napísal:este k tym lvl guide...cez prazky som sa drzal Jonas Worldu a mal ten free trial na offiku (10 dnovy) za pat dni som dal 70...ale to som chodil ako robot...Co na neoffi som to daval cele letne prazdniny....
Takže ty si dal na 10 dňový trial za 5 dní lvl 70? škoda, že lvl cap na triale je 20 :shock:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Waldo napísal:Odkedy ti BGcka pomahaju pri lvleni? Mozno tak za starych casov ked si odovzdaval marky za xp ale teraz uz nie pokial viem. Iba ta to spomaluje. A ja ked lvlim nejaku postavu tak vacsinu casu lvlim sam takze podla mna vobec nerozhoduje pocet hracov okolo teba. Podla mna je to hlupost ze na off sa lvli lahsie. To ze povies ze nemozes robit grp questy lebo nie je dost hracov tak to nie je argument. Proste ich preskoc. Tak to robim aj ja. Grp questy robim len ked ich viem usolovat alebo ked akurat niekto hlada grupu, ale urcite netravim pol hodinu tym ze hladam ludi na nejaky grp quest. Najlahsie sa lvli na neof s vysokym ratingom a na tych blizzlike sa lvli asi tak ako na off. Zalezi len od toho ako vies lvlit :wink:
podivej nikde som nepisal ze BG maju daco spolocne s levelenim, niekto tu narazal ze na ofiku sa tazko zhana equip, problem? idete instance s guildou alebo ides BG a nahonoris a stale je tam dost hracov aby si nemusel cakat na BG, kapis?

a ku leveleniu, ked som hral na free tak som vacsinu Q veci robil sam, ano viem si pomoct aj sam, ale na ofiku napises ci dakto nepride pomoct a natrafit na ochotny high level na ofiku nie je problem, vies 20 000 hracov online je rozdiel ako 1000 hracov, ten ofik napomaha aj socialnym vztahom...nestracam cas riesenim buglych Q a pod veci. :wink:
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Sheep napísal: a ku leveleniu, ked som hral na free tak som vacsinu Q veci robil sam, ano viem si pomoct aj sam, ale na ofiku napises ci dakto nepride pomoct a natrafit na ochotny high level na ofiku nie je problem, vies 20 000 hracov online je rozdiel ako 1000 hracov, ten ofik napomaha aj socialnym vztahom...nestracam cas riesenim buglych Q a pod veci. :wink:
Riadne nahodne hadzes tie cisla. 20 000 hracov online no lol. Cez peek hours mas tak 1500 - 2000 online na kazdej strane. V priemere je to do 1000. A ochotny high lvl. Ochotny je tak mozno nejaky guildie alebo niekomu ked zaplatis. Jasne na grp questy nie je problem najst ludi ked je to novy server ale ked zacnes na rok starom serveri tak tiez nemas v low lvl zonach plno.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ludia s kamosom by sme sa chceli vyblbnut napr po hamachi alebo ak nejak inak sa da urobit vlastny server, kto sa v tom vyzna? neviete o nejakych navodoch ako to urobit? da sa to aj s emulatorom MaNGOS?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

SchYzo napísal:ludia s kamosom by sme sa chceli vyblbnut napr po hamachi alebo ak nejak inak sa da urobit vlastny server, kto sa v tom vyzna? neviete o nejakych navodoch ako to urobit? da sa to aj s emulatorom MaNGOS?
Studuj. http://www.wowresource.eu/
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vsetko som urobil podla toho navodu..ale teraz neviem ako to mam pustit? ako vytvorim account apod? a mangosd.exe pise ze sa nemoze spojit so sql...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

SchYzo napísal:vsetko som urobil podla toho navodu..ale teraz neviem ako to mam pustit? ako vytvorim account apod? a mangosd.exe pise ze sa nemoze spojit so sql...
Cital si aj http://www.mangosproject.org/forum ? Ak nie tak zacni , lebo na wowresource nenajdes vsetko.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tam neviem nic najst :cry: pls ak by niekto mal cas ozvite sa mi na icq :( :cry:
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Zavulon napísal:neviem ako mozete byt taki idioti :x
Najlepsie sa lvli s kamaratom/mi...WoWko je o socialnom kontakte s ludmi...nezalezi na tom ze sa delia expy s mobov ale o pocte splnenych questov...a priznajme si je lepsie expit s niekym...je to vacsia sranda...
A aspon sa nebojite v takych zlych skaredych miestach :lol: :oops:

Preco je lahsie lvlit na offiku ?
Offik nikdy nepada...
100% funkcnost....takze mozes vyplnit do bodky celu jednu oblast
LVL Guide ktorych sa mozes drzat....
Nestane sa ti ze by nastal rollback...

este k tym lvl guide...cez prazky som sa drzal Jonas Worldu a mal ten free trial na offiku (10 dnovy) za pat dni som dal 70...ale to som chodil ako robot...Co na neoffi som to daval cele letne prazdniny....
Podla mna je WoW o tom aby si objavoval caro toho sveta a citil to RPG a vychutnaval si to... :roll:
ja len k tomu ze ofik nikdy nepada....Hras v Reckoning battlegroup ? Ak hej tak vies, ze ta teraz v poslednych dnoch pada jak hovado :D
Som na Chromaggu a niekedy je to fakt pohroma hrat...World server je obcas dole...Login server sa zvykne posrat...
Ale aj tak to nema na tie doby...ked sme v Naxxe alebo v AQ 40 chytili freeze na bossoch...vtedy boli nervy na krajicku a infarkty na pol ceste...
Najradsej som mal vsak casy..ked padal Kalimdor...vsetci v Eastern Kingdoms hrali...a ti, co boli akurat na Kalimdore, boli v prdeli :) ...tieto vypadky Blizzu pridu vzdy v tu najnevhodnejsiu dobu...a su na nezaplatenie... :twisted:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

no tak hranie na ofiku ma aj dost nevyhod a zase zaistit to technicky tak sa neda zeby to nikdy nespadlo, ale to mne nevadi, raz za cas moze byt vypadok, ide o tie moznosti ktore na ofiku mas...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

ked uz sme pritom BG, tak ti nelagoval tvoj server pretoze BG cka su na zvlast serveroch lebo sa tam pripajaju hraci s inych serverov ak si vsimnes...
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Najlepsie je ked ti to spadne v rated arene :lol:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

hh to sa mi satavalo ked vysiel jeden patch ideme arenku som tam a zrazu freeze jak prasa xD a rating dole...grrr som nadaval jak hovado
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

viacery tu odporucate MMORPG4Free -> po mojom pokuse sa tam zaregistrovat som odisiel znechuteny a sklamany s ich stranky.

dovod: dam create account, vyplnim meno, heslo, email, potvrdim a nic error 500 -> v opere aj v ie

takze na tomto "naj" free serveri, ako to tu niekto spomina, sa neda ani zaregistrovat
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Kosh: Skús kuknúť na fóre, asi majú nejaký program, ja to tiež vrele odporúčam, sám som tam pár mesiacov hrával.. GM nič moc ale programátori sú tam fakt vynikajúci, od programátora, ktorý spravuje server pochádza Ascent.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no na fore maju jedine to ze nejaky typek na tom nemoze pracovat do utorka a ze si mame pockat - postnute dnes :evil: no nic, tak zatial sa musim uspokojit s onlinegamers
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

jerichoo napísal:Kosh: Skús kuknúť na fóre, asi majú nejaký program, ja to tiež vrele odporúčam, sám som tam pár mesiacov hrával.. GM nič moc ale programátori sú tam fakt vynikajúci, od programátora, ktorý spravuje server pochádza Ascent.
gm tam nahodou maju v pohode, u mna na warlockovi som mal par problemov (nefungujuci quest na summon, druhy taky quest kde som nedostal riding skill...) a do 5 minut vzdy prisli, detto aj u kamarata
a k tomu loginu: na fore aj pisali ze im to momentalne nefunguje, som nevedel ze este furt :D
Napísať odpoveď