Valentin 14. februara

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

velkym argumentom sa tu stava ten ze preco sa spravame ako sa spravame len cez sviatky. myslim si, ze keby sviatky neboli tak na vsetky cliche, zvyky a ked aj pretvarky sa vyserieme a ostalo by tam emocne hluche miesto. preto je fajn, ze ked je niekto nazvime ho tupy a na svojho partnera zabuda, da mu nieco aspon na toho valentina - inak by mu nedal vobec nic...trochu pragmaticky pristup ale je to tak

// my deti mame este cas na krasne vecicky, pozvania, darceky za peniaze od mamy. myslel som aj ostatnych ludi. ale kusok pravdy mas ze je to dvojsecna zbran
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

JJ.Chlapec da dievcine nieco aspon na valentina a dievcina je cela bez seba a zije v klamste :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Viac než polka mojich kamošov čo má frajerku tak na tento sviatok nadáva vo veľkom :D Tento sviatok sa viac hodí pre tých väčších romantikov :)
Dieg0 napísal:JJ.Chlapec da dievcine nieco aspon na valentina a dievcina je cela bez seba a zije v klamste :?
jj väčšina ľudí na tento sviatok kúpi darček "Len aby som to mal za sebou"
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Nevidim dovod peco dvaja ludia co sa maju radi nemozu oslavit sviatok zamilovanych ? Podla mna je to skvela prilezitost dokazat ako si ctis svoju partnerku a nie nadavat na to ,ze jej musis cosi kupit 8)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

RomanB napísal:... a nie nadavat na to ,ze jej musis cosi kupit 8)
Prave o to slovo ide ... "ze jej MUSIS cosi kupit".O com je takyto sviatok ked nieco musis?Takto to bere 90% ludi.Mozno tak 10% to mysli fakt z lasky
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Dieg0 napísal:...Takto to bere 90% ludi.Mozno tak 10% to mysli fakt z lasky
A ty ten sviatok odsudzujes kvoli tym 90%? No nasrat im, ked nevedia co ten sviatok znamena... pre nich ten sviatok nie je:
Dieg0 napísal:...Takto to bere 90% ludi.Mozno tak 10% to mysli fakt z lasky
Valentin je sviatok zamilovanych, cize 10% :wink:
//nepochopil si, ten sviatok je urceny tym 10tim % ma to v nazve : sviatok zamilovanych
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Aj nacizmus odsudzujem kvoli 90% tupých hláv ktoré to berú ako "prevzatie moci" :).Toto je rovnaká situácia

// uz chapem ;-).Myslis to dobre.Prepac za nezrovnalosti a nepochopenia :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Soviet napísal:Viac než polka mojich kamošov čo má frajerku tak na tento sviatok nadáva vo veľkom :D Tento sviatok sa viac hodí pre tých väčších romantikov :)
A sme doma Ja som velky romantik ... Sice podla Te-Wei moc gycovy ale kazdy ma iny vkus :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Vazene osadenstvo mam problem ohladom Valentina.
Ako som sa tak so svojou milou minule rozpraval, tak rec sa dostala k tomuto dnu a jej reakcia ma dost prekvapila. Povedala mi totiz ze tento sviatok vobec neuznava a ze nemam nic vobec nic pripravovat lebo ju nastvem. :? Bud to budem brat ako normalny den alebo ked stem nieco robit tak radsej nech nejdeme nikam.
Co si myslite co mam spravit ? Skusit ju predsa len nejak prekvapit ? Alebo to radsej nechat tak ?
Dik
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ked povedala nie tak nie.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

babySHAQ: Keď to berie ako normálny deň, tak ti nezostáva nič iné len to tak brať. Keď nič nechce, tak jej nič nedávaj. ak by si veľmi chcel, môžeš sa skúsiť s ňou porozprávať o tom, že ty tento sviatok uznávaš a chcel by si ho oslavovať... Len neviem, či má zmysel ju o tom presviedčať...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

mi-chau napísal:mozno ot ale neda mi: moralisti budu odporovat ale ozer sa, poriadne sa ozer.. to mi pomaha
To rozhodne nie. K comu by to bolo dobre? Mozno nachvilu utrpenie ten alkohol zmierni, ale druhy den moze byt horsie. Skoda reci...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

kinjeril napísal:To rozhodne nie. K comu by to bolo dobre? Mozno nachvilu utrpenie ten alkohol zmierni, ale druhy den moze byt horsie. Skoda reci...
tak potom trp, lebo na toto v lekarni nic nezozenies
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Valentin sa blizi a ja sa na nho netesim, lebo som a budem sam, nikdy som nemal rad Valentina o samote :?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

mi-chau napísal:tak potom trp, lebo na toto v lekarni nic nezozenies
Nic v zlom, ale ja si myslim, ze je to zaciatok konca snazit sa utopit zial v chlaste. Koniec bol velmi tazky, ale zabudnut je/bude este tazsie.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Lub0$ napísal:Valentin sa blizi a ja sa na nho netesim, lebo som a budem sam, nikdy som nemal rad Valentina o samote :?
joj chlape ... niesi prvy ani posledny co je na valentina sam ... co si to tak beries k srdcu ... aj valentin je len dalsi obycajny den ........... vies na valentina i tak kazdy par rozmysla co vymysliet pre toho druheho a tak nieco caka a potom to uz ani neni prekvapenie ak nieco dostane .... caro je skor prave v tom ked pre milovanu osobu nieco urobime len tak v niejaky obycajny den a len preto ze sme to chceli .... a nie dnes nieco vymyslim lebo je valentin

//edit... a inac ani nevies kolko dievcat je na valentina tiez samych a mozno len tak po veceroch budu pozerat na hviezdy a rozmyslat ci tam niekde vonku neni niekto kto prave robi to iste a ma tie iste pocity ako ty , dava si tie iste otazky ........
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

no keďže o mňa sa baby netrhajú, na valentína budem "on my own".. tak ale zasa neviem, robiť si hlavu z toho, čo kúpiť priateľke na valentína?? treba si spraviť fajn večer a proste to že je valentín je len taký bonus k tomu že ste spolu a happy.... ;-)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

recberko napísal:no keďže o mňa sa baby netrhajú, na valentína budem "on my own".. tak ale zasa neviem, robiť si hlavu z toho, čo kúpiť priateľke na valentína?? treba si spraviť fajn večer a proste to že je valentín je len taký bonus k tomu že ste spolu a happy.... ;-)
tak presne aj ja budem na valentina sam , no a co ma byt ? svet sa nezruti ........ nooo a este si robit hlavu co kupovat pre priatelku ci ako stravit valentin .. mat ja vase problemy ... kedykolvek by som si to chcel s vami vymenit ....... ved uz len ten pocit ze mate niekoho kto vas ma rad musi byt super a je uplne jedno ako stravite valentin hlavne ze budete spolu ...
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

pripajam sa tiež budem sam no nevadi teda vadi ale momentalne to nezmenim :lol:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Do frasa nenavratne sa to blizi.. Ja beriem ten den ako skvelu prilezitost na to, aby som dal babe jasne najavo, ze o nu mam zaujem. Budujem vztah od vianoc, ale len jemnucko pomalicky a takto tu dam nejaky ten zlaty klinec stavby tym ze vytvorim skvely program na den a zavrsim vyznanim a ked to bude fajn den ta nic nepoviem rovno dam boztek a uvidime aky to bude mat vysledok... Ale sa bojim, ze nepripravim nic zaujimave, resp. ze to nevyjde... Frustruje ma to...
Napísať odpoveď