Nazdar hosi mam Xp Home a mam problem mal som profil A v ktorom som mal foldery oznacene ako sukromne / dokumenty a plocha /zlozky som hodil do noveho konta B v ktorom nejdu otvorit konto A som vymazal, Tie zlozky nemaju prideleneho uzivatela .. neviete poradit ako by som ho mohol pridat ?
Mam XP Home takze manipulacia s pridelovanim prav 0lova
Prava Folder / Subor
-
vladino001
Light Professional
Re: Prava Folder / Subor
da sa aj v HOME nastaviť vlastnika Folderu pri nastavovani prav alebo to chcem od home moc? buď to, ak to ide alebo neviem.ShepDog napísal:Nazdar hosi mam Xp Home a mam problem mal som profil A v ktorom som mal foldery oznacene ako sukromne / dokumenty a plocha /zlozky som hodil do noveho konta B v ktorom nejdu otvorit konto A som vymazal, Tie zlozky nemaju prideleneho uzivatela .. neviete poradit ako by som ho mohol pridat ?
Mam XP Home takze manipulacia s pridelovanim prav 0lova
to chces moc aj ked som si hodil
tak sa to neda nastavit stale pise. Nemate opravneni zobrazit nebo upravit aktualni nastaveni opravneni pro objekt x, ale muzete prevzit jeho vlastnictvi nebo zmenit opravneni k auditu ... ale nic z toho nemozem 
//edit: sorry za zlu sekciu ... to bola nocna prepracovanost
Kód: Vybrať všetko
http://www.tweakxp.com/article37380.aspx//edit: sorry za zlu sekciu ... to bola nocna prepracovanost