Lupiny

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

heh tak si ju neumyvaj tak casto, mozno ti nesedi voda a mas nato citlivu kozu a bo co
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Pridávam sa k tým čo chválili Nizoral ,100% účinok u všetkých známych aj rodiny čo ho používali :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

necital som temu takze neviem ci niekto pisal: existuju vitaminy, ktore podporuju zdravie vlasov(je to kombinacia zinku a vitaminu A/ale mozes brat tieto vitaminy aj samostatne), dalej by som odporucil nejaku vlasovu kuru(do dvesto korun kupis sprej), ide o to, aby sa ti vlasova pokozka moc nevysusovala...samozrejme nejake vyzivujuce sampony a ani navsteva kozneho by nebola odveci..
a este ma napada-pri suseni vlasov pouzivat skor fen ako uterak :wink:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Key5ers0ze napísal:necital som temu takze neviem ci niekto pisal: existuju vitaminy, ktore podporuju zdravie vlasov(je to kombinacia zinku a vitaminu A/ale mozes brat tieto vitaminy aj samostatne), dalej by som odporucil nejaku vlasovu kuru(do dvesto korun kupis sprej), ide o to, aby sa ti vlasova pokozka moc nevysusovala...samozrejme nejake vyzivujuce sampony a ani navsteva kozneho by nebola odveci..
a este ma napada-pri suseni vlasov pouzivat skor fen ako uterak :wink:
praveze fen je na nic
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ked tak nad tym rozmyslam mozno mas pravdu :) fakt by ma zaujimalo co je lepsie..pretoze fenom asi pokozku dost vysusis...mno neviem :)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Key5ers0ze napísal:ked tak nad tym rozmyslam mozno mas pravdu :) fakt by ma zaujimalo co je lepsie..pretoze fenom asi pokozku dost vysusis...mno neviem :)
presne tak, sakra nech sa chlapik vystriha riadne do hola a ma pokoj
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

peterkozel napísal:presne tak, sakra nech sa chlapik vystriha riadne do hola a ma pokoj
to mu vobec nepomoze, skor uskodi, poradim ti nesprchuj sa tak casto, lebo potom sa ti budu tvorit ekzemy a budes mat suchu pokozku nielen na hlave...odporucam chod za koznym lekarom-dermatologom a on ti predipise to co bude treba
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

violator napísal:to mu vobec nepomoze, skor uskodi, poradim ti nesprchuj sa tak casto, lebo potom sa ti budu tvorit ekzemy a budes mat suchu pokozku nielen na hlave...odporucam chod za koznym lekarom-dermatologom a on ti predipise to co bude treba
sprchovanie s tym ma pramalo spolocne(ked uz tak umyvanie vlasov) :wink: kedze v dnesnej dobe je vacsina samponov "spravena" tak, aby boli vhodne na kazdodenne pouzitie :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mne osobne tiez helpol Head & Shoulders.. ale ked si trosku zacnem z nudy skrabat hlavu alebo tak tak sa to podrazid a na druhy den je to hroza a zasa 3-4 dni kym sa to znormalizuje,... ale urcite pomohol... ked som mal 15 to bola hroza... odvtedy som iny sampon pouzil len zriedka...
violator
Star
Star

Key5ers0ze napísal:sprchovanie s tym ma pramalo spolocne(ked uz tak umyvanie vlasov) :wink: kedze v dnesnej dobe je vacsina samponov "spravena" tak, aby boli vhodne na kazdodenne pouzitie :)
lupiny sa tvoria so suchej pokozky na hlave, cim viac sa sprchujes, tym viac sa ti tvoria lupiny a mas aj suchsiu pokozku...neviem preco to tak je, ale mam to na sebe odskusane a aj doktorka mi to povedala :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

violator napísal:lupiny sa tvoria so suchej pokozky na hlave, cim viac sa sprchujes, tym viac sa ti tvoria lupiny a mas aj suchsiu pokozku...neviem preco to tak je, ale mam to na sebe odskusane a aj doktorka mi to povedala :)
jasne ak pouzivas sampon za 15,50Sk s dph :wink: , Normalne sampony pokozku nevysusuju, ba dokonca niektore pokozku hydratuju :shock:
samozrejme kazdy ma inu pokozku, ja keby som sa nesprchoval kazdy den asi by som sa zblaznil a moje vlasy by vyzerali dobre hrozne..
Prílohy
sampon.gif
(5.97 KiB) 176 stiahnutí
violator
Star
Star

Key5ers0ze napísal:jasne ak pouzivas sampon za 15,50Sk s dph :wink: , Normalne sampony pokozku nevysusuju, ba dokonca niektore pokozku hydratuju :shock:
samozrejme kazdy ma inu pokozku, ja keby som sa nesprchoval kazdy den asi by som sa zblaznil a moje vlasy by vyzerali dobre hrozne..
kazdy ma inu pokozku a aj ine vlasy :), niekto sa one musi starat viac, niekto menej, ale ak mas lupiny a ziadny z lepsich samponov ti nepomaha treba ist k odbornikovy
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Filipito napísal:Loreal Paris ELSEVE taky modry
JJ pouzivam aj ja a spokojnost.. Ale neriesi ten problem s uplnym odstranenim lupin, len to nejak spomali proces tvorenia lupin. Akonahle sampon vysadis, aj po polroku uzivania tak mas lupini s5 na hlave. Sampony ako H&S a pod som vzdy povazoval len za reklamne tahaky, nakolko mi nikdy nepomohli. Nejaku dobu som pouzival aj Nizoral - ale to je trosku drahsia zalezitost, a ked ju neuzivas urcite obdobie, tak to ma rovnako len docasny ucinok. Asi je potom ozaj najlepsie nechat si poradit tym dermatologom, co je pre tvoj typ pokozky najvhodnejsie, kedze ako vidis kazdemu zabera nieco ine.

Mne na kratsiu dobu pomaha aj pobyt pri mori.. este nejaky mesiac potom nemam lupiny. A co mama vravi - vraj preplachnutie hlavy octom je metoda ktoru pouzivali uz daaavno.. len sa mi to nechce podstupit, ocot mi zrovna moc nevonia
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

ti odporucim Eucerin, mne to pomohlo, dostat v lekarni...
Prílohy
..
..
violator
Star
Star

KoCi napísal:JJ pouzivam aj ja a spokojnost.. Ale neriesi ten problem s uplnym odstranenim lupin, len to nejak spomali proces tvorenia lupin. Akonahle sampon vysadis, aj po polroku uzivania tak mas lupini s5 na hlave. Sampony ako H&S a pod som vzdy povazoval len za reklamne tahaky, nakolko mi nikdy nepomohli. Nejaku dobu som pouzival aj Nizoral - ale to je trosku drahsia zalezitost, a ked ju neuzivas urcite obdobie, tak to ma rovnako len docasny ucinok. Asi je potom ozaj najlepsie nechat si poradit tym dermatologom, co je pre tvoj typ pokozky najvhodnejsie, kedze ako vidis kazdemu zabera nieco ine.

Mne na kratsiu dobu pomaha aj pobyt pri mori.. este nejaky mesiac potom nemam lupiny. A co mama vravi - vraj preplachnutie hlavy octom je metoda ktoru pouzivali uz daaavno.. len sa mi to nechce podstupit, ocot mi zrovna moc nevonia
ja som skusal vselico co mi predpisal dermatolog, jedine co mi kvalitne pomohlo je Polytar AF s dechtom :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

veru polytar s dechtom ..skoda toho ze zmoknes nahodou a smrdiiiiis az na kraj sveta :)
violator
Star
Star

SRneC napísal:veru polytar s dechtom ..skoda toho ze zmoknes nahodou a smrdiiiiis az na kraj sveta :)
jj :lol: , ale ja si potom este pre istotu zmyjem vlasy klasickym samponom :D nie je to nic priemne mat na hlave spakovisko :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

to fakt smrdi ako plny popolnik? .. na ten smrad som nesmierne haklivy, takze si pockam az budem mat nadchu :D
violator
Star
Star

KoCi napísal:to fakt smrdi ako plny popolnik? .. na ten smrad som nesmierne haklivy, takze si pockam az budem mat nadchu :D
ked som sa s tym prvy krat sprchoval, som myslel ze sa porigam, ale neskor sa to uz da :lol:
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

takisto mam s tymto problem a najlepsie mi zaberal Polytar AF
a urcite H&S... urcite nepouzivajte fen.. normalne uterakom a
kludne si nechajte aj vlhkejsie vlasy.. + na zimu sa zvyknu lupiny
zhorsovat takze ocakavjte viac slnka a menej lupin :D
Napísať odpoveď