NAPALOVANIE ...POMOC....!!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
chrise
Light Expert
Light Expert

NAPALOVANIE ...POMOC....!!!

Príspevok od používateľa chrise »

ahooj mam taky problem mam napalovaci software nero 7 a original dvd a dal som si ho do pc a chcem ho dat na dvdcko z pc ,ako to mam urobit cez nero bo ked ho cez to spravim tak subory su sice tam ale nedaju sa prehrat na akom kolvek dvd iba ako datove dvd do pc..poradite mi nejaky software ..a este aj nejaky kde sa to da spojit do jednej casi a nie mat to po kuskoch ....DAKUJEM MOC
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

z origos dvdka cez nero nespravis nic - musis pouzit nejaky program ako DVDShrink, alebo tak a potom napalit ako DVD-Video a pojde ti...
chrise
Light Expert
Light Expert

Maki napísal:z origos dvdka cez nero nespravis nic - musis pouzit nejaky program ako DVDShrink, alebo tak a potom napalit ako DVD-Video a pojde ti...
aha a je ten program aj v cestine bo to dvd uz mam v compe ale asi 35 casti ..a chcem to aj spojit a este to hodit z pc na dvd aby tam boli aj titulky a tak aj dabing chapes ???...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

DVDshrink a podobne programy ti ponuknu ze co si z originalneho DVD, ktore ma vacsinou format DVD9=>dvojvrstvove chces nechat - ake zvukove stopy, titulky, menu, bonusy a podla toho ti vypise kompresiu na DVD5 cize normal DVDcko... a ked uz to mas v PC a na 35 casti tak neviem... ake casti? aka koncovka? nechapem
chrise
Light Expert
Light Expert

Maki napísal:DVDshrink a podobne programy ti ponuknu ze co si z originalneho DVD, ktore ma vacsinou format DVD9=>dvojvrstvove chces nechat - ake zvukove stopy, titulky, menu, bonusy a podla toho ti vypise kompresiu na DVD5 cize normal DVDcko... a ked uz to mas v PC a na 35 casti tak neviem... ake casti? aka koncovka? nechapem
a kde ho mam najist kedze na lamkach je ale je v anglictine a stale mi vypisuje chybu suboru citujem ´00000´....a cd clone ??...
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

http://downloads.sk/program/dvd-shrink_17

on je zadarmo takze na lamkach si ho nemusel hladat...ale neviem ci existuje nan slovencina alebo cestina..asi nie - aj tak by bol zrejme zbytocna lebo vsetko je zalezitost maximalne 5 klikov...
chrise
Light Expert
Light Expert

konyk87 napísal:http://downloads.sk/program/dvd-shrink_17

on je zadarmo takze na lamkach si ho nemusel hladat...ale neviem ci existuje nan slovencina alebo cestina..asi nie - aj tak by bol zrejme zbytocna lebo vsetko je zalezitost maximalne 5 klikov...
take vie odstranit ochranu a zmestit sa z 8gb na klasicke ok ?
konyk87
King
King

chrise napísal:take vie odstranit ochranu a zmestit sa z 8gb na klasicke ok ?
jasne...je na to vela programov, ale ja pouzivam tento...ono to vlastne ani nie je ochrana - je to spravene narocky take velke aby sa to nedalo priamo napalit...

a pozri si tento postup - bod jedna si nevsimaj
http://www.hojko.com/post789982.html?highlight=#789982

po tom ako sa to prerobi na tych potrebnych 4,35 GB si od teba vypyta prazdne DVD...
alebo to mozes zrusit a vratit sa k tomu neskor - subory ti zostanu na disku, ale musis ich potom vypalit napr cez Nera ako DVD video...
po kazdom vypaleni si tie subory len zmaz z pc ak pojdes prerabat ine DVD
chrise
Light Expert
Light Expert

konyk87 napísal:jasne...je na to vela programov, ale ja pouzivam tento...ono to vlastne ani nie je ochrana - je to spravene narocky take velke aby sa to nedalo priamo napalit...

a pozri si tento postup - bod jedna si nevsimaj
http://www.hojko.com/post789982.html?highlight=#789982
a to musim dat najprv do pc ??bo tu je to tak ukaze to ukaze do priecinku aj to uz cem rovno na dvd ..to asi nevie co ?...
konyk87
King
King

jasne, ze to musis mat najskor v pc...aj ked len kopirujes disk cez nera to mas v pc...jediny rozdiel je v tom, ze Nero to zmaze po vypaleni, ale tu zostavaju subory v pc...

btw cital si si vobec ten postup? je tam jasne napisane, ze si vypyta DVD
chrise
Light Expert
Light Expert

konyk87 napísal:jasne, ze to musis mat najskor v pc...aj ked len kopirujes disk cez nera to mas v pc...jediny rozdiel je v tom, ze Nero to zmaze po vypaleni, ale tu zostavaju subory v pc...

btw cital si si vobec ten postup? je tam jasne napisane, ze si vypyta DVD
hej cital a potom to dam cez aky program na dvd ??.z pc ?tiez cez tento nie ?
konyk87
King
King

sakra :evil: co na tom nechapes? jednoducho kliknes asi 3x pockas kym sa ti to prerobi a SAME SI TO VYPYTA PRAZDNE DVD :!: neviem co tu splietas o programe, ktorym to vypalis...

co keby si si to tak vyskusal :?:
chrise
Light Expert
Light Expert

konyk87 napísal:sakra :evil: co na tom nechapes? jednoducho kliknes asi 3x pockas kym sa ti to prerobi a SAME SI TO VYPYTA PRAZDNE DVD :!: neviem co tu splietas o programe, ktorym to vypalis...

co keby si si to tak vyskusal :?:
jaj boa :D a uz chapem bo to si pytalo precinok kam to ma dat :D :D ok diky moc ....
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

gman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa gman »

Ja by som odporucal jednoduchsi program ako napriklad Clone DVD2, ktory je aj v slovencine a je velmi jednoduchy a robi klony z DVD a dokaze spravit aj iso subory. Velmi jednoduchy a zrozumitelny program
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Aby som nevytváral novú tému tak píšem sem.
Mám na disku nejaké hry ktoré majú cez 5GB, čiže ich nedám na klasické DVD. Všetky hry sú obrazy .iso, len problém je, že neviem cez čo to napáliť, pretože už som posral 2 DL DVD. Napaľoval som to cez UltraISO, myslel som, že to normálne napáli, ako iné obrazy na klasické DVDčka, ale nenapáli. Vždy to vypíše chybu a DVD je v čudu.
Keďže duálka sú drahé, tak by som bol rád, keby som už žiadne nedosral. Preto hľadám nejaký schopný program cez ktorý sa to dá napáliť. Díky moc

Napaľovačku mám ASUS a podporuje napaľovanie DL, pretože som už raz jedno duálko napaľoval.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

neviem ako to napaliť ale dam ti tip...zpackuj to iso napr cez winrar, rozdel na dve casti ktore sa ti zmestia na dvd..a napaluj :wink:
konyk87
King
King

...popripade sa regni na http://www.cd-2-dvd.com/ , chod do sekcie DVD9 to DVD5 a pozri sa, ci tam nahodou nie je aj ta hra, ktoru chces aj ty napalit..ak hej tak postupuj podla toho navodu a malo by sa ti podarit rozdelit instalacky na 2 obycajne DVD :)

alebo kukni sem - nie je potrebna registracia...
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Opak: Takto som to práve nechcel napaľovať, pretože som chcel aby sa mi automaticky po vložení DVD do mechaniky spustil autorun.

konyk87: Raz som takto skúšal rozdeliť CoD4 a nedopadlo to dobre. Inštalácia nešla.

Ale našiel som jeden dobrý free program na napaľovanie ImgBurn a cez to mi to v pohode napálilo. Síce som prišiel o 2 duálka, ale už viem do budúcna ako na to.
Ale aj tak dík za rady :)
Napísať odpoveď