Pruser! Nikdy sex!
fizz: tym si chcela naznacit akoze co? chalan ma necelych 14 - teraz tvrdi,ze vydrzi aj do 70-tich, ale pravda bude trosku ina... viem to na sebe teraz.. myslel som si ze aka pohodicka, sak co je na tom ale teraz ked mam skoro 19 a kazdym dnom premyslam len nad tym ze "aha tuto by som dal, tamtu tiez... a ja uz to chceeeeem" tak asi tak... nebyt mojho rozhodnutia ze 1x to bude u mna z lasky tak uz niesom panic 3 roky aspon... ale to v 14 este nemozes vediet... este mu na hlavu tak nejdu hormony... este nevie o com hovori... niezeby som ja vedel...
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ano vydrzal by som to a nepotreboval by som na to ani neveru ... sex nie je ta uplne najpodstatnejsia vec ...schw33k napísal:a vydržal by si to bez ne/schválenej nevery ?
ale nechce sa mi o tom dohadovať, proste hlúposť niečo také tvrdiť ; )
je sice prijemny a dolezity ale nie nepostradatelny ... myslim ze casom sa da vyknut na vsetko ...
-
Začiatok Konca
Professional
O nevere...tak to je pi*ovina...nevera nie..Samozrejme,že nieje najpodstatnejšia vec..ale keď sa s priateľkou nemilujem dlhší čas,tak mi to proste chýba...(možno by si skončil,ako ten chalan z filmu,čo nechcel mať mesiac sex,ani nič pod.ob3l1x napísal:ano vydrzal by som to a nepotreboval by som na to ani neveru ... sex nie je ta uplne najpodstatnejsia vec ...
je sice prijemny a dolezity ale nie nepostradatelny ... myslim ze casom sa da vyknut na vsetko ...
je hlúposť to tvrdiť keď si to nezažilob3l1x napísal:ano vydrzal by som to a nepotreboval by som na to ani neveru ... sex nie je ta uplne najpodstatnejsia vec ...
mesiac ? a vydržať to 10-20 rokov ?ZitePunkom napísal:O nevere...tak to je pi*ovina...nevera nie..Samozrejme,že nieje najpodstatnejšia vec..ale keď sa s priateľkou nemilujem dlhší čas,tak mi to proste chýba...(možno by si skončil,ako ten chalan z filmu,čo nechcel mať mesiac sex,ani nič pod.)..proste mi to chýba..a potom nemyslím na nič iné,len na krásne milovanie...
proste hlúposť sa o to čo i len dohadovať
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
osobne by som urcite tu holku neopustil.. v ziadnom pripade, ani doteraz nemam sex ako moju TOP prioritu zivota.. absolutne..
maznanie, objatia, bozky..
ziaden clovek co tu svoju ozaj miluje by podla mna nemohol povedat taku blbost zeby ju opustil alebo popri nej mal nejaku inu.. kravina, ledajzeby sa s vami pohravaju hormony, alebo ste male decka - alebo proste tu svoju nelubit (respektive nemate holku teda)
proste ak je holka dusevne natolko interesantna, a ak ju chalan lubi, nerozumiem preco rozmysla nad takou hlupostou ako rozchod..
mal by ju objat a povedat "SPOLOCNE TO ZVLADNEME"
maznanie, objatia, bozky..
ziaden clovek co tu svoju ozaj miluje by podla mna nemohol povedat taku blbost zeby ju opustil alebo popri nej mal nejaku inu.. kravina, ledajzeby sa s vami pohravaju hormony, alebo ste male decka - alebo proste tu svoju nelubit (respektive nemate holku teda)
proste ak je holka dusevne natolko interesantna, a ak ju chalan lubi, nerozumiem preco rozmysla nad takou hlupostou ako rozchod..
mal by ju objat a povedat "SPOLOCNE TO ZVLADNEME"