Nezobrazuju sa mi Adsense reklamy !!!
Nezobrazuju sa mi Adsense reklamy !!!
Cavte,
Neviem preco ale nezobrazuju sa mi reklamy od Google (Adsense) odvtedy odkedy som preinstaloval win a nahodil si verziu Windows XP Dark Edition v6 ...No nie som si isty ci su to len Adsense reklamy!Neviem si pomoct a preinstalovavat Win sa mi opat nechce.Prikladam screen ako to u mna vyzera
//obrazky davaj do prilohy
namiesto reklamy tam hodi len AD .Dakujem za kazdu pomoc...
Neviem preco ale nezobrazuju sa mi reklamy od Google (Adsense) odvtedy odkedy som preinstaloval win a nahodil si verziu Windows XP Dark Edition v6 ...No nie som si isty ci su to len Adsense reklamy!Neviem si pomoct a preinstalovavat Win sa mi opat nechce.Prikladam screen ako to u mna vyzera
//obrazky davaj do prilohy
namiesto reklamy tam hodi len AD .Dakujem za kazdu pomoc...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
tak mozilou to neni... a mozila by nemala byt defaultne v tom dark edition.. cize by tam nemal byt defaultne ani adblockskuki napísal:mam NOD32 a Outpost Firewall Pro , No skusim sa pozriet do Mozilly ale robi mi to aj v Opere a aj v IE ...Skusim a poviem
takze potom firewall.. skus ho vypnut a potom skusit refreshnut stranku
-
Šu-Do
Redeemer
uh.. ked si vypol web control tak mam pocit ze si vypol komplet rezidentnu ochranu Firewallu... cize netu.. v podstate ho mozes komplet vypnut... ale nie som si isty.. lebo outpost som nikdy nemalskuki napísal:Jj je to vo Firewall vypol som si Web COntrol a uz vsetko ide.A teraz sa vas pyytam ze ci nejak viac nie je moj PC v ohrozeni pred Spywarom atd...Ale myslim ze NOD32 by na to mal stacit
a na to co robi ten firewall ti nod nepostaci.. kazdy ma inu funkciu
-
Šu-Do
Redeemer
Comodo.. uz skoro rok.. plna spokojnost.. mal som kerio a este nejaky na S.. si nepamätam..skuki napísal:Ajtak mi to este niedke ukazuje ze AD asi si dam inu firewall aku pouzivas ty Sudo?
btw link
a je free.. a je super
inak kebyze by si v nom nieco nevedel napis
//nz..