Najlahsia VS na slovensku

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
stella8
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stella8 »

na každej škole sa najde nejaky predmet ktorý ti bude robiť problémy..

hm...ale tiež mam také informácie že vo všeobecnosti je socialna praca lahka a spravi to aj uplny magor
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

hej a u nas v meste mame socialna praca s romskou komunitou to je asi najvacsi brutus :) velmi lahka skola, len ta prax nie je najveselsia :wink:
stella8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stella8 »

no neviem neviem kto by take niečo chcel študovať...

xi, veru....ta prax by nebola bohviečo
minkkooo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa minkkooo »

no je to poistna skola, a to len chcem poradit bratovi ja som na technickej univerzite v zv ..a nemozem povedat ze by to bolo nieco jednoduche,chcel som len nejake odporucania... ci ste nieco nepoculi, nech to bracha poisti.. dik
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

audiotrack napísal:nj, v prievidzi majú detašované pracovisko, a študuje tam ekonomiu môj spolužiak zo strednej čo mal z ekonomiky 4 a z účta prepadol :D
asi tak... bezne ju absolvuju ziaci z ucilist co maju maturitu, ktori nevedia ani co je ekonomika. je to skola len cisto na titul... aj ja idem na externe len aby som mal lepsiu platovu triedu :D
Slackergirl
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Slackergirl »

podla mna taka policajna akademia alebo univerzita ozbrojenych sil v LM len tipuje ze na policajnu sa da dostat aj po znamostiach ... za intrak neplatis vela a tiez mas nejake zlavy na doprave :)
fras
Amateur
Amateur

Re: Najlahsia VS na slovenku

Príspevok od používateľa fras »

Co si myslite o Presovskej univerzite - Ekologia ?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

VS socialnych praci ci jak sa vola, tu spravi naozaj kazdy .)

edit: vs socialnych ..v blave prisla o titul ./ jedine uz dava bc.
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

raz som pocul, ze niekde bol letak/ponuka na pracu ucitela AJ, a bolo tom napisane:
Prijimame absolventov VS s aprobaciou AJ, okrem absolventov KU RK.

:D:D hovorila mi to mama.. ale doslovne si to uz nepamatam.
ale tiez som pocul rozne veci o City university v TN, vraj katastrofa.
Einar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Einar »

No hej to sa hovori ze KU v RK je najhlahsia skola ale celkovo ma aj mizernu povest. aj vykvet co nas ucil na zakladke s tej skoly sa divim ze vobec dokoncil strednu nie vysoku este. Teraz predava buchty
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

"odporúčam" Filozofickú fakultu na Univerzite Konštantína filozofa v Nitre.... :roll:

tú vyštuduješ aj keď sa ti strašne nechce.........
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Re: Najlahsia VS na slovensku

Príspevok od používateľa pitbullko »

Keď už ste tému oživili.
Absolútna top zo všetkých:
Univerzita Jána Amosa Komenského Praha

Celý článok: http://aktualne.centrum.sk/zahranicie/e ... id=1196843
Najskôr zaplatíte 500 českých korún. Prijímačky sa nerobia, berú sa všetci, ako do bakalárskeho, tak do magisterského programu. Musíte iba predložiť doklad o maturite či predchádzajúcom štúdiu.

Ďalších 20 tisíc korún stojí každý semester, ktorý trvá dva víkendy. V cene máte ubytovanie, pre slovenských študentov je dokonca k dispozícii doprava z Trenčína. Povinné je platiť, nie chodiť pravidelne do školy. Týchto víkendov za bakalárske štúdium je dvanásť, plynú na krásnom česko-slovenskom pomedzí, študent môže prísť s rodinou, domáca strava je zaistená, miest je dosť aj na parkovanie.

Riaditeľ o škole hovorí, že nie je ničím výnimočná a že ju odhadom asi 5 percent prijatých študentov ani nedokončí. Študenti to ale vidia inak - prepadnúť sa tu vraj nedá.
Totálna devastácia školstva a hanba Ministerstvu školstva ČR, nechápem ľudí, ktorí tam vedome idú.
Školu by som okamžite zatvoril. Komenský sa musí v hrobe obracať...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Najlahsia VS na slovensku

Príspevok od používateľa begbeee »

EDIT
Header napísal:"odporúčam" Filozofickú fakultu na Univerzite Konštantína filozofa v Nitre.... :roll:

tú vyštuduješ aj keď sa ti strašne nechce.........
Neviem na ktorú katedru narážaš, ale viem o ročníku ktorý začalo 27 študakov a skončilo 5. Nejdem hovoriť, že je to merítko kvality, ale zaujíma z čoho vychádzaš...
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Mám viacero známych, ktorí školu absolvovali a aj takých, ktorí tam študujú.
Neviem, o ktorú fakultu/katedru sa jedná. Ale chodili do detašovaného pracoviska Starom Hrozenkove ako sa píše v článku, no teraz sú už presťahovaný v PRG.
Vychádzam zo spôsobu štúdia mojich známych, ktorí sa zhoduje s pomermi popísanými v článku. Poznám ich vedomostnú úroveň a prístup k štúdiu.
Tento článok mi len potvrdil, moje predpoklady o danej VŠ.
Fakultu/katedru ti zistím.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Jesus, prepáč pitbulku, reagoval som na Headera, ale písal som z iPodu a nejak som zabudol Quote... My mistake, ešte raz prepáč.
pitbullko
Light Star
Light Star

Pohoda...
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

begbeee napísal:EDIT
Neviem na ktorú katedru narážaš, ale viem o ročníku ktorý začalo 27 študakov a skončilo 5. Nejdem hovoriť, že je to merítko kvality, ale zaujíma z čoho vychádzaš...
btw, tych 5 z 27 co to dokoncilo zas moze svedcit aj opak. zalezi z akeho uhla sa na to pozreme.
moze to znamenat, ze vacsina si uvedomila, ze to tam nema vyznam a tak to radsej ukoncili.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

OK, ja netvrdím, že je to absolútne meradlo ani tú školu nechcem obhajovať. Ale tak isto registrujeme, že keď ide o STU napr tak je to ťažké a sito, teraz je to naprd.... :) Ok, končím, just sayin´...
sindri
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sindri »

Chodím na Vysokú školu zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v BA, hovoria, že tam odbor sociálna práca zvládne každý ľavou, zadnou. Veď aj prijali minulý rok, čo som od šéfky počul až 600 externistov do BA na odbor sociálna práca. Šéfka mi spomínala, že si spočiatku myslela, že to bude pohoda-jahoda,ale vôbec tomu nie je tak. Už v zimnom semestri na skúškach mnohý leteli a musia si predmety prenášať. Profáci na sociológií a práve im dávajú pekne zabrať.
Ja na tejto škole študujem sociológiu a tiež to nie je zrovna prechádzka ružovou záhradou. Stále od nás čosi chcú-seminárky, prezentácie a tie skúšky, ach jo....vôbec to nie je ľahká škola ako všetci hovoria!
Ale kamarátka tento rok promovala na City University of Seatle, čo má hlavne sídlo v Trenčíne, či kde to a mala ísť na pohovor do jednej firmy, kde by aj celkom slušne zarábala,ale keď sa dozvedela, že pohovor prebieha v angličtine a aj väčšinou by tam po anglicky musela rozprávať, tak si povedala, že sa tam strápňovať nepôjde, lebo sa na tej škole angličtine moc nevenovali.....a potom,že choď na drahú sukromnú americkú školu, tam sa po anglicky dobre naučíš....
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mestska univerzita je v usa povazovana za najvacsiu stoku a odpad..len tolko. a vs sv alzbety spravila aj moja mama na externom studiu, takze nedristaj tu :lol: kto je hlupy, ten nema na vysokej skole co robit :lol:
Napísať odpoveď