mimkorn napísal:Ale sa bojim, ze nepripravim nic zaujimave, resp. ze to nevyjde... Frustruje ma to...
Z akeho dovodu by si nemal nic zaujimave pripravit?...neviem ake mas moznosti ale zaujimava moze byt aj obycajna prechadzka trochu inou trasou ...a ze to nemusi vyjst?...co je v zivote iste
Život priniesol zmeny, takže Valentína budem tráviť sama ako po zvyšných XX rokov. Kúpim čokoládku mamke, bratovi, najlepších kamošom a kamoškám a ide sa ďalej.
bolek napísal:Život priniesol zmeny, takže Valentína budem tráviť sama ako po zvyšných XX rokov. Kúpim čokoládku mamke, bratovi, najlepších kamošom a kamoškám a ide sa ďalej.
ja sa chystam oficialne poziadat priatelku o ruku zatial sme sa len dohodli asi 2 tyzdne do zadu a vsetko pripravujeme na 1.3 je to sice zhon ale uz vsetko mame ... len asi mi uz nezostane na zasnubny prsten tak snad nieco vymyslim do vtedy
Ja a Valentin? Pche... samota jak svina. Aj ked je to asi nie moc zmyslu plny sviatok, ale aspon raz by som ho rad oslavil s niekym. Tym nemyslim nadrbat sa jak havado.
ShepDog: Nech sa ti to požiadanie o ruku zadarí.
Keď tak rozmýšľam nad Valentínom, tak nezabúdam na tento sviatok len vďaka hojkovi, kalendáru a rodine. Podobne ako sa mi zadarí zabudnúť na narodeniny a meniny, zabudla by som aj teraz.
Toto bude moj najosamelejsi valentin aky som mal...Z mojou polovickou mame vyrocie 27.2.08 sme spolu 4 roky a od 25.6.07 zijeme odelene...ja v Dubline a ona v Martine co je od seba 2200km
Bola u mna teraz od 16.-27.1.08 a bol to najkrajsi cas v mojom zivote...Co sa tyka Valentina...budem v praci a vecer asi na nete video hovor z mojou laskou. Viem ze to nieje optimalny vztah ale vzdialenost lasku bude uceli alebo znici...a nasa sa vonkoncom nenici...je nam smutno obom ale nemal som inu moznost...musel som vycestovat a musim tu zostat...ale verim ze este nieco poriesim a potom...
Cize Valentim prezijem v style 21. storocia...videohovor cez skype
jediný dôvod prečo sa teším na valentína je že má fotolab akciu na digitálne fotky za 1.9
inak mi je ukradnutý, budem sám ako každý rok a aj keby som niekoho mal tak by som len formálne niečo spravil nech nie som grobian ale imho deň ako každý iný. Ak sa majú dvaja radi mali by si vyznávať lásku dlhodobo a nie len jeden deň v roku
tiež si myslím že keď milujem tak celý rok, a nie len jeden-dva dni v roku. samozrejme nejaká pozornosť bude. do piatej som v práci no vidím to na nejaký darček a lepšiu večeru ako ísť na pizzu
jackb neboj nejsi jediny kto toho valentina bude travit sam....ja ho stravim tak ako kazdy rok sama....pretoze moj potencialny valentin je na lyziarskom a kym sa rozhybe uz aj po svadbe budem a to mam este iba 14
inak valentin moze byt aj fajn pre tych kt stagnuju v partnerskom zivote. nejak si ho okorenit / zlepit a kedy najdete lepsiu prilezitost ako nie prave na v tento den?