Problemi z pripojenim k wifi routru

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kaso888
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Problemi z pripojenim k wifi routru

Príspevok od používateľa kaso888 »

Zdravim mam takyto mensi problem a budem rad ked sa najde niekto kto mi pomoze
Kupil som wifi router ASUS 500g premium a ked sa snazim nanho pripojit tak notebook mi nenejde siet mam nanim nainstalovany XP

V rutri to nebude lebo ked sa snazim pripojit 2 notebook cez wifi alebo PC cez lan tak mi bezi vsetko v pohode Skusal som aj preinstalovat ovladac ale stale nic nevidim

Za pomoc dik :)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ROuter

Príspevok od používateľa forgottten »

Zisti, či Router vysiela SSID. Ked nie, tak musis zadat v tom druhom notebooku aky ma SSID WAP. Moze byt aj vela inych problemov.. Skus sa mrknut v routery, ci nema povolene len urcite IP adresy... Potom sa pozri ze na akej frekvencii fičí ten Tvoj notebook a na akej frekvencii fičí zas router.. 802.11b alebo a alebo g... ked su rozne, tak ich prisposob, aby boli spolocne. Ked nic, tak napis este ze furt nejde
kaso888
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kaso888 »

Vdaka za radu uz som to rozbehal pouzivam protokol WPA2 a router mi podporuje 802.11b/g a obydve notebooky frcia na 802.11b
Mal som to vypnute mechanicky a wifi na notebooku sa tak cudne zapina ze ma islo porazit dokedy som nato prisiel xixi :D

Teraz sa snazim aby sa vsedci navzajom videli a mohli zdielat navzajom svoje disky ale zatial sa mi to nepodarilo rozbehat vsetko som nastavil ako som vedel aj som ich dal do rovnakej pracovnej skupiny Keby nieco tak sa ozvem :roll:
Crack3n
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Crack3n »

A ako sa ti zapina wifi na tom notebooku lebo ja mam taky isty problem . Dík
akraheb
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa akraheb »

Crack3n napísal:A ako sa ti zapina wifi na tom notebooku lebo ja mam taky isty problem . Dík
na akom notase??
Napísať odpoveď