To je ono pani, to je ono. Je tam sice trochu samoucelne nasilie, ale aj tak sa tesim. Rambo ma velky gulomet a kosi vela zlych ujov. Proste parada. Co tam po novych ultramodernych a ultrarealistickych aka S.W.A.T. Toto je klasika a sem tam si treba oddychnut pri riadnej kalbe, ktoru si pre svoju infantilitu dovoli len malokto *ADORE*
tak co tesite sa?
Rambo 4 - Obohrana pesnicka zneje znova.
TAK A DOST...nikdy viac. mozem sa na to po dvoch rokoch vykaslat. najprv mi isti ludia recenzie zmazali, dalsi si proste nedaju pokoj, ze moja recenzia vobec nevystihuje film (nie zeby som nevedel prijat kritiku, prijmal som ju 2 roky odvazne a s hrdostou) - chapat fakt, ze je to SUBJEKTIVNY nazor je velmi tazke zjavne pre niektorych, a samozrejme ironia nechyba nikdy. Piste si ich sami, po dlhom case som tu jednu dal, zial, nema to zmysel. Premazal som aj tie stare, MF/AMEN.
have a nice day.
btw recenziu najdete na effendi.eu
seth82 napísal:Na dnesnu dobu, ked skoro vsetky filmy presahuju 2 hodiny (sice kvantita neznamena kvalitu, ale v tomto pripade to mohlo byt aspon jedno, alebo druhe), je to fakt velmi malo.
Tak toto je iny zapot, podla toho som si urobil obrazok o celej tej "recenzii"...
Ja som to vobec nemyslel ironicky. Proste tvrdenie ze takmer vsetky filmy v dnesnej dobe maju cez dve hodiny je maximalne zcestne, co ma nuti rozmyslat ako casto a ake filmy pozeras a to ma znacne zneistuje v tom co o filme ako takom vies. Chapeme sa?
//Vitazne tazenie? Kazdy kto prejavi opacny nazor s tebou rozputava vojnu? Wake up.
vyzerá to veľmi husto.... určite kuknem už sa teším a normálne musím z dakade vyhrabať aj tie prvé.. lebo som bol dosť malý ked som to videl a nejako si to veľmi nepamätám..
heh kukol som no uz to nieje stara klasika ked rambo sam proti vsetkym, ale toto je taka tymova akcia aj ked miestami je to dost prehnane ale dalo sa na to kukat
Raz sa dá pozrieť, no Stallone, človek to musí vidieť.
Ešte že to nebolo dlžšie, 1,5 hodinová akčná stieľačka stačí, čo by tam robli 2-3 hodiny. To by bolo potom také podobné ako Rescue Dawn, čo malo 2 hodiny a nedalo sa to vydržať, bolo to veľa (aj nudné)..
kukal som to ... kvalita pozeratelna zvuk pocuvatelny... vyborny filmik vyborne som sa pri nom odreagoval a zaspominal na stareho dobreho ramba... 9/10 jak tam nabehol s tym lukom to nemalo chybu just rambo