Program na Web
Program na Web
Ahoj haldam nejaky profesionalny program na tvorbu webu ,ziadny dreamweaver bo ked s nim robim tak mam chut ho roz*ebat hlavne ked nieco pisem ..nejaky program ktori pouzivaju profesionály ..diky moc a este nejaku free domenu kde sa mozem zaregistrovat thanx
Profesionáli vojdu do dosu a do príkazového riadku napíšu:
Kód: Vybrať všetko
copy con index.htmlno ja hladam program ...brm napísal:Profesionáli vojdu do dosu a do príkazového riadku napíšu:
Kód: Vybrať všetko
copy con index.html
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Len tak mimochodom, Dreamko myslis ze je pre amaterov? Treba s nim vediet robit, asi Adobe nepusti len taky dajaky soft a da mu taku cenu za aku ho predavaju... Inac PSPad je dobry na to, ti rozoznava tagy a vidis ich farebne rozlisene, ale neviem si velmi predstavit ako v nom robit grafiku, na to potrebujes nejaky program ako je DW kombinovany s PS. Potom skus 1st Page ci jak sa to vola, ale to je velmi podobne Frontpagu a to by som radsej zvolil to DW.
Suhlasim s tebou Dreamko je super pouzivam to uz niekolko rokov a nemozem sa nan stazovat, a ked chcem rychlo daco upravit tak mi staci notpad--==[ RA ]==-- napísal:Len tak mimochodom, Dreamko myslis ze je pre amaterov? Treba s nim vediet robit, asi Adobe nepusti len taky dajaky soft a da mu taku cenu za aku ho predavaju... Inac PSPad je dobry na to, ti rozoznava tagy a vidis ich farebne rozlisene, ale neviem si velmi predstavit ako v nom robit grafiku, na to potrebujes nejaky program ako je DW kombinovany s PS. Potom skus 1st Page ci jak sa to vola, ale to je velmi podobne Frontpagu a to by som radsej zvolil to DW.