Zosvetlenie pokožky
-
Old Dirty Bastard
Guru
Zosvetlenie pokožky
Potreboval by som nejaku radu.. nepočuli ste už alebo neviete o nejakej latke/kreme/masti/... ktora by dokazala zosvetliť pokožku? Kludne sem možete napisať aj nejake vlastne rady, ak ste niečo podobne už absolvovali
//fakt by som to potreboval vedieť, podla too, že existuje krem, ktory dokaže pokožku ztmaviť usudzujem, že je aj niečo čo robi presny opak, pls poradte.
//fakt by som to potreboval vedieť, podla too, že existuje krem, ktory dokaže pokožku ztmaviť usudzujem, že je aj niečo čo robi presny opak, pls poradte.
Re: Zosvetlenie pokožky
opytaj sa tohto panaOld Dirty Bastard napísal:Potreboval by som nejaku radu.. nepočuli ste už alebo neviete o nejakej latke/kreme/masti/... ktora by dokazala zosvetliť pokožku? Kludne sem možete napisať aj nejake vlastne rady, ak ste niečo podobne už absolvovali
-
inkognitto
Star
na chemii na ucili ze taketo ucinky mozu mat kyseliny alebo zasady, tak odskusaj, pouzil by som HCL, profka je velmi vychvalovala ze jaka je silna,... 
ale no, teraz vazne: naco potrebujes zosvetlit pokozku ??! mas problem s rasovou diskriminaciu ? to riesia na cisle 158 alebo na policajnej stanici. A v japonsku sa kraca zeny berie podla toho, aku bielu ma pokozku, cim belsia tym krajsia ale to vazne ! takze mozno nejaka japonska literatura, alebo web ??
ale no, teraz vazne: naco potrebujes zosvetlit pokozku ??! mas problem s rasovou diskriminaciu ? to riesia na cisle 158 alebo na policajnej stanici. A v japonsku sa kraca zeny berie podla toho, aku bielu ma pokozku, cim belsia tym krajsia ale to vazne ! takze mozno nejaka japonska literatura, alebo web ??
skus ist za koznou, ta by ti mala poradit, alebo do nejakej kvalitnej lekarne, podla mna to budu volnopredajne pripravky.
k prispevkom vyssie: michael jackson ma kozu svoju, len bola napinana, boli z nej odstranene nejake vrstvy atd. je mozne teda, ze koza z ritneho otovru presne pasovala na usta alebo oci
este k tym japonkam. cernosky v afrike si ziletkami holia kozu, to im ju zosvetli. maju to presne naopak ako my, u nich su kocky tie, co maju svetlu kozu, u nas opalene
k prispevkom vyssie: michael jackson ma kozu svoju, len bola napinana, boli z nej odstranene nejake vrstvy atd. je mozne teda, ze koza z ritneho otovru presne pasovala na usta alebo oci
este k tym japonkam. cernosky v afrike si ziletkami holia kozu, to im ju zosvetli. maju to presne naopak ako my, u nich su kocky tie, co maju svetlu kozu, u nas opalene
-
Old Dirty Bastard
Guru
laser snad vynecham, no skusim pogooglit ešte, našiel som teda riadne blbosti, nič k veci(konkretne kremy atd..) iba rady nejakej "starej mamy" ako napriklad citronova šťava, vraj to ma zosvetlovať pokožku, no to radšej skušať nebudem..
ide mi skor o trvalejši efekt a nechce sa mi určiťe babrať s pudrom alebo čo to tu zaznelo
//inak nejde o rasovu neznašanlivosť(som biely
) a nejde ani o vychodnu kulturu(k tomu som videl dokument, že japonky chodia všade počas silneho slnka pod slnečnikmi, aby sa neopalili a maju nejake špecialne kremy ktorymi sa pravidelne natieraju.. ale to tu zrejme nedostať a ani neuvadzali podrobny nazov..)
ide mi skor o trvalejši efekt a nechce sa mi určiťe babrať s pudrom alebo čo to tu zaznelo
//inak nejde o rasovu neznašanlivosť(som biely
fizz napísal:skus sa opytat v lekarni alebo checkni goole ak si to este nerobil...viem na 100% ze take existuju:) Btw. a Jackson nema zosvetlenu kozu, on ma cudziu kozu
No ak sa ja nemylim co myslim ze nie, tak on ich nechal nainfikovat nejaku chorobu pigmentu, cize takto stratil pigment a zbledol...
A jedna vec stale som sa nedozvedel ze preco to potrebujes Old Dirty Bastard?
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
inkognitto
Star
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Old Dirty Bastard napísal:aspon niekto dat nejaky otdkaz na nejaky online "lekarsku" poradnu/forum alebo nieco podobne?
Kód: Vybrať všetko
www.edusan.sk