Naj hlasky
-
Tina Turner
Light Expert
Tu mam este zo strednej:
hod. nabozenstva - pani (vtedy slecna) katechetka sa modli: "Pane, nie som HOTEL, aby si vosiel pod moju strechu"
nasa triedna po x-tom pruseri: "Mate poslednu sancu - este nikdy ste ju nevyuzili !"
..zo strednej by ich bolo este halda (mali sme taky zoshit, kde sme to uchovavali), ale uz je tu takych dost...
zo zivota: "Je ti zima??"
"Nie, mna len hreje laska k vlasti."
hod. nabozenstva - pani (vtedy slecna) katechetka sa modli: "Pane, nie som HOTEL, aby si vosiel pod moju strechu"
nasa triedna po x-tom pruseri: "Mate poslednu sancu - este nikdy ste ju nevyuzili !"
..zo strednej by ich bolo este halda (mali sme taky zoshit, kde sme to uchovavali), ale uz je tu takych dost...
zo zivota: "Je ti zima??"
"Nie, mna len hreje laska k vlasti."
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
sKoReC napísal:"Daj Bohu dušu a mne dukáty !" to ešte dávnjšie zapotil bývalý spolužiak angličtinárke
nebolo by ekonomickejsie hodit tu cely scenar Pacha??Arthas06 napísal:a ete som si spomenul to ešte zo zakladky to je už davno spložiak nevedel dobre čítať fes tak habkal po hláskach číta čítal až prišlo slovo bohabojný a prečítal ho takto že :Kód: Vybrať všetko
bo..boha.boha.bohaboj.ny
dnes sme mali v skole hodinu betonovych konstrukcii,a mali sme urobit na pauzak ocelove nonsniky,ako tusom nakreslit a tak,a ucitelka na hodine povedala,ze netreba robiot normalnu peciatku,ze staci dole vynechat 0.5cm,a napisat meno,a spoluziak sa spytal...
Ucitelka: Dole klasicky do rohu si napiste meno.
Spoluziak: Do ktorého,do stredného?

Ucitelka: Dole klasicky do rohu si napiste meno.
Spoluziak: Do ktorého,do stredného?