Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

"hriby" rastu dost aj v oblasti Kysuc, ale presnu "poziciu" Ti zial nepoviem :wink:
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

ViRuS napísal:ako si napisal, zalezi to od jedinca. ja som mal polku hofmana akurat takto pred rokom. chlap od ktoreho sme to brali nas varoval ze "chalani, dajte si len polku, lebo je to supa" a "mna to zmenilo odkedy som to mal" ... vysledok? s kamosmi sme sa asi 4 hodiny valali od smiechu po zemi na kazdej hluposti co niekto z nas vypustil z ust. tot vse. :)
treba povedat ze vsetci sme uz mali dost skusenosti co sa halucinogenov tyka a po psychickej stranke sme na tom tiez vsetci dost dobre takze to bude asi tym.
videl si aj farebne a tak? lebo ten znamy ako som ho naposledy stretol hovoril, ze sa mu len tak z nicoho nic zjavuju predmety.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

sacek napísal:videl si aj farebne a tak? lebo ten znamy ako som ho naposledy stretol hovoril, ze sa mu len tak z nicoho nic zjavuju predmety.
ved prave ze nie. ziadne vizualne halucinacie ani nic podobne. proste len uje**** na vsetkom.

//oh tak klamem. skoro som zabudol. kamarat mal zasek ze si lial kolu a uplne sa mu zdalo ze leje vedla a oblieva cely stol. pozre lepsie a zistil ze leje normalne do pohara :D . to bola asi jedina vec tohto druhu.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ludia, ktori beru o tom nezvyknu rozpravat...a uz vobec nie tak, ze "vidim toto, vidim kacicky, same farby"
podla mna sa znamy chce pochvalit, ze nieco skusil, ale je to len moj skromny nazor, neber to zle :wink:
LacoTT
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

extaza - aky ma dopad na organizmu

Príspevok od používateľa LacoTT »

pls povecte mi vsetko o tejto droge ... co poskodzuje a aky ma dopad na organizmus ... dakujem
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

1, goooooooogle :roll:
2, dehydratacia a s tym spojene mozne kolapsy, smrtelne zlyhanie krvneho obehu, poskodzuje aj mozog, objavia sa aj depresivne stavy pri nedostatku davky (plati uz pri zavislosti).
Ak pocas opojenosti vypijes naraz privela tekutin, moze dojst k opuchu mozgu a tym k rychlej smrti. Obavany je aj abstak – moze trvat az 5 dni a je 10x horsi ako po alkohole, a ten je uz sam osebe dost zly...
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

nj a vraj to este odrbuje pocity ..ze necitis smed tak tym padom nevies kedy sa napit aby si sa nedehydratoval..a vraj po castom uzivani sa ti totalne poseru .. problemy s pocitom hladu smedu a pod ..

pocul som to z rozpravania tak nevem ci su to bajky. . ale uz len z predchadzajuceho prispevku by som si dal povedat a sral nato :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tie kolapsy, neuvedomovanie si smadu a smrtelne zlyhanie obehu su len teoreticke bajky, tie pripady ti spocitam na jednej ruke. A stavy tu vypisovat nejdem, individualne. V zadnom vrecku mas flasu s vodou a ides. Bezpecnejsie ako sa tulat opity mestom.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

no dojazdy vraj byvaju tazke ... na druhy den ked klesne hladina serotoninu sa mozu dostavit depky. dlhodobe uzivanie poskodzuje mozog - boli preukazane poruchy pozornosti.
ale inac som este nepocul ze by sa niekomu nieco stalo pri poziti extazy, take pripady su skor vynimkou. (ale ajtak by som si to nedal :P )
inac som pocul ze citronova stava vraj dokaze zastavit "stav" ale neviem co je na tom pravdy...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

krupica_dnb napísal:tie kolapsy, neuvedomovanie si smadu a smrtelne zlyhanie obehu su len teoreticke bajky, tie pripady ti spocitam na jednej ruke. A stavy tu vypisovat nejdem, individualne. V zadnom vrecku mas flasu s vodou a ides. Bezpecnejsie ako sa tulat opity mestom.
Pod to sa da podpisat. Hlavne treba dodrziavat instrukcie a riziko je minimalne.
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

t0m4s3 napísal:Pod to sa da podpisat. Hlavne treba dodrziavat instrukcie a riziko je minimalne.
jj, najhorsie na tom je ze spolocnost strasi ludi s tym ze su zle, ukazuje samych fetakov a trosky, co je minimalne mnozstvo ludi co beru drogy. Potom mladi chcu co to poskusat, a vidia ze ludia ktori sa zabavaju niesu trosky, a ze sem tam si da aj uspesny podnikatel, otec rodiny, obycajny teenager naparty a nieje z neho troska. Potom zacnu skusat az privelmi a vtedy to moze dopadnut zle.
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

BigSnake353

Príspevok od používateľa BigSnake353 »

marihuana :P
LacoTT
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ake su skodlive ucinky extazi ?
a ake to je v porovnani s alkoholom ??? diky
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Sheep napísal:Ganja forever :mrgreen: okrem toho som asi nic tvrdsie nemal :wink:
presnee moj nazorr :lol: :lol: :lol: ja som skusil aj ecko ale pi*ov*** kkitina nikdy viacc a nic ine ale ta ganja to ne az taka droga :roll: :lol: :lol: :lol:
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

LacoTT napísal:ake su skodlive ucinky extazi ?
a ake to je v porovnani s alkoholom ??? diky
no mas pocityy tepla a chladuu vybusnost energieee chut na sex :D obcas nejaka haluska alebo ze sa pozries do svetlaa a uvidis tam niecoo no proste flipyy ale pi*ov*** hnus :wink: a skodlivee no trpii pecen a urcite aj ostatne organy a hlavne mozog a mozes dostat infarkt ked to kombinujes s energy drinkmi
LacoTT
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Flinstone napísal:no mas pocityy tepla a chladuu vybusnost energieee chut na sex :D obcas nejaka haluska alebo ze sa pozries do svetlaa a uvidis tam niecoo no proste flipyy ale pi*ov*** hnus :wink: a skodlivee no trpii pecen a urcite aj ostatne organy a hlavne mozog a mozes dostat infarkt ked to kombinujes s energy drinkmi
noo dik, ja viem ake to ma ucinkz ale ja som chcel troska odbornejsie vediet ake organy trpia a tak ... chapes ! ako to skodi organizmu
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

LacoTT napísal:noo dik, ja viem ake to ma ucinkz ale ja som chcel troska odbornejsie vediet ake organy trpia a tak ... chapes ! ako to skodi organizmu
aha sry celkom som nepochopil :lol: ale hmm no urcite pecen trpii ta si odvedie najviac a mozno este urcite srdce kedze je to ako energeticka bomba a mas strasne rychly tep a je ti horuco a potom zas studeny pot no proste hruza :? no odbornejsie ti uz asi nepomozem :roll:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Hlavne srdce. Okrem toho ked natrafis na zle navarene mas celkom problem.
Poznam tipkov ktori za party zhltnu tri daju si este jeden diel do nosa a frcia , ale je to strasne individualne. Ak mas problemy z tlakom a vo vseobecnosti so srdcom ani by som sa k tomu nepriblizil ;)
Napísať odpoveď