Drogy
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Drogy
Skusili ste uz niekedy drogy? Ak ano, ake? Ake ste z toho mali pocity? Beriete nejake drogy stale? Prosim piste len rozumne nazory, kt. budu vecne. Myslim si, ze je to zaujimava tema a da sa na nu viest celkom prijemna debata.
Ja osobne mam za sebou "len" vsetky mozne obdoby marihuany a rozne druhy extazy. Myslim si, ale, ze da sa existovat aj bez toho, i ked exctasy je zaujimava, ale velmi nebezpecna, kedze na kazdeho to moze reagovat inak. Na mna to posobilo po jednej tak, ze som vkuse len tancoval, usmieval sa a chcel som sa rozpravat. Naopak, moj znamy, kt. za vecer dal aj 4-5 mal sem-tam aj "depresie". Proste sa nebavil. Len tak sedel. Posledny rok, ked sme boli na Orange Disco TV v BA, tak len sedel pri vode a pozeral sa na vodu. V sucasnosti nic neberiem a ani som nikdy pravidelne neuzival. Ale ked je dobra prilezitost a dame si vsetci, tak to beriem v pohode.
Co vy? Prosim naozaj, len vecne nazory.
Tymto by som tiez nikoho nechcel na drogy navadzat.
Ja osobne mam za sebou "len" vsetky mozne obdoby marihuany a rozne druhy extazy. Myslim si, ale, ze da sa existovat aj bez toho, i ked exctasy je zaujimava, ale velmi nebezpecna, kedze na kazdeho to moze reagovat inak. Na mna to posobilo po jednej tak, ze som vkuse len tancoval, usmieval sa a chcel som sa rozpravat. Naopak, moj znamy, kt. za vecer dal aj 4-5 mal sem-tam aj "depresie". Proste sa nebavil. Len tak sedel. Posledny rok, ked sme boli na Orange Disco TV v BA, tak len sedel pri vode a pozeral sa na vodu. V sucasnosti nic neberiem a ani som nikdy pravidelne neuzival. Ale ked je dobra prilezitost a dame si vsetci, tak to beriem v pohode.
Co vy? Prosim naozaj, len vecne nazory.
Tymto by som tiez nikoho nechcel na drogy navadzat.
-
p4ra
Redeemer
A je vobec otazne, ze ak si tu davku zaplatis, ze dostanes to, co si v skutocnosti chces skusit. Ja si osobne myslim, ze cele drogy su postavene len a len na psychike cloveka, a ked je niekto slaby, tak ked si da tu prvu, skoncil.canopus napísal:asi hej ,si mysli len ta predstawa kolko ta jedna dawka stoji
chcelo by to upresniť, moje drogy sú sex a PC, a oba skúšam denne,
aj alkohol je droga, ale to už denne neskúšam a na iné drogy mi akosi neostáva čas
tak toto si riadne zabil .... ty si myslis ze sa bez drog da existovat ... ako keby niekedy niekto zdravo uvazujuci si mohol vobec mysliet ze sa bez drog existovat neda ... OMGp4ra napísal:Myslim si, ale, ze da sa existovat aj bez toho
btw aky je rozdiel medzi odpovedou Nie a nikdy
-
p4ra
Redeemer
Re: Drogy
No vidis. Pre niekoho to znamena "zivot". Jediny druh a sposob, moznost, ako sa zabavit. A rozdiel medzi Nie a Nikdy:gwixt napísal:tak toto si riadne zabil .... ty si myslis ze sa bez drog da existovat ... ako keby niekedy niekto zdravo uvazujuci si mohol vobec mysliet ze sa bez drog existovat neda ... OMG
btw aky je rozdiel medzi odpovedou Nie a nikdy
Nie - nikdy doteraz som si nedal
Nikdy - nikdy doteraz som si nedal a ani nikdy si nedam
-
t0m4s3
Admin
v mojom okoli sa nic take nepotvrdilo. Zatial. (kamos uz dobrych 6 rokov fici na trave a teraz dokonca prestava) Neda sa to zobecnit - zavisi na konkretnej osobe.p4ra napísal:Budes mi teraz urcite oponovat, ale marihuana je stupienok k tvrdsim drogam, je to tak, presvedcil som sa o tom na kamaratoch a rodinnych pribuznych.