mi-chau napísal:Tak ma zaujima... cisto hypoteticky ma tu niekto z panov skusenosti s tym, ake je to bozkavat sa so slecnou co to ma v jazyku.. avsak nemyslim tym bozkavanie lips to lips ak viete co tym myslim. Ja si to len predstavim a brrr.
nie neviem čo tým myslíš máš na mysli francuzáka/jazýčkové alebo čo?
mi-chau napísal:Tak ma zaujima... cisto hypoteticky ma tu niekto z panov skusenosti s tym, ake je to bozkavat sa so slecnou co to ma v jazyku.. avsak nemyslim tym bozkavanie lips to lips ak viete co tym myslim. Ja si to len predstavim a brrr.
neviem ja som si to moc ani neuvedomoval, ze to ma.....v pohode
no ja mám s tým velmi zlú skúsenosť ale zasa po mnohých dobrých
keď dáva pozor a nejazdí ti rovno pirsingom po jahode tak si to tiež vlastne ani neuvedomuješ a šecko je v pohode...ale mám takú skúsenosť že som musel radšej isť k urologovi
strasne sa mi lubi pierc v brade...kludne by som aj teraz vstala a isla si to dat ale asi musim si pekne pockat do 18,lebo moji rodicia su take konzervy
noo ako ja tiez nemam proti tomu nic..nesudim ludi podla toho , ako sa dajme tomu ,,ozdobuju!"
mne osobne sa to paci a urcite v blizkej buducnosti si dam piercing tesne pod dolnu peru na pravu alebo lavu stranu.. mnam
bany napísal:skor nabok... v strede mi to pride take babske (bu*erantske)... moj nazor
si vsimni jej pohlavie - takze ak ti to pride babske a ona je baba.... tak podla mna kludne aj do stredu
co sa piercingu tyka - nemam, necem... chcel som si dat v 15 nausnicu nastrelit ale ked som si uvedomil ze taketo veci sa daju pri nezhodach v meste velmi lahko vytrhnut a bude to ukrutne boliet tak som si povedal ze sa dam radsej potetovat...
hojko ppl,potrebujem jednu radu.Určite aspoň jeden z Vás sa tu nájde čo má piercing z rohoviny alebo teda nejakej kosti.Hľadal som všade na nete nejaký shop kde sa niečo také dalo kúpiť ale bez akýchkoľvek výsledkov.Tak teda Vás prosím ak niekto pozná kde sa takéto piercingy dajú kúpiť,budem rád