mam vsetky sata pripojky plne to je ( 3 disky a jedna DVD romka )
mam 450 alebo az 500 forton Blue STrom 2
takze sa chcem spytat co mam kupit aby som mohol mat dalsi HDD na SATA a ci mi to utiahne zdroj
chcem aspom 500 GB ak nie viac
alebo je lepsie kupit taky externy HDD co zapojim cez USB ?
Vyskúšaj rozštvorku, ak bude fungovať, kúpim aj ja..
Inak k renovým alternatívam mám ešte tretiu.. predaj jeden SATA disk a ten nový si kúp väčší (doložíš peniaze za predaj starého)..
Externý USB disk.. pokiaľ ho budeš mať stále pri kompe a nepotrebuješ ho prenášať, je to zbytočnosť. Iba prídeš o rýchlosť. Možno keby podporoval eSATA, ale to Ti musí podporovať aj doska..
brm napísal:Vyskúšaj rozštvorku, ak bude fungovať, kúpim aj ja..
Inak k renovým alternatívam mám ešte tretiu.. predaj jeden SATA disk a ten nový si kúp väčší (doložíš peniaze za predaj starého)..
Externý USB disk.. pokiaľ ho budeš mať stále pri kompe a nepotrebuješ ho prenášať, je to zbytočnosť. Iba prídeš o rýchlosť. Možno keby podporoval eSATA, ale to Ti musí podporovať aj doska..
najmensi je 250 GB disk co mam a na tom je WIN a nechce sa mi ho davat prec a znova si vsetko nahadzovat....
skusim ten kabel ze co to spravi..
S tou rozstvorkou to asi nebude take jednoduche. Ked pojdete na ten link, kde je ten kabel, tak je tam "Doporucujeme zakoupit." a tam je radic SATA2. V popise toho radice je:
Podpora Multi-lane (ML) umožňuje připojit k jednomu portu karty pomocí speciálního kabelu a adaptéru až čtyři disky.
Preco by to tam pisali, keby to dokazala hocaka doska so sata portom? Neviem, skutocne to vidim prvy raz, len sa mi to zdá zvlastne, ze to tam pisu. Pri predstaveni produktu ide prave o rozdiely, klady oproti inym konkurencnym produktom. Len uvazujem
BTW: Ale ak by to niekto predsa len vyskusal, tak dajte vediet. By sa to skutocne zislo