Vyber strednej skoly
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
skus popozerat toto: http://www.uips.sk/rs/index.html
ono nie je ani tak dolezite ake si mal znamky na zs, ked ta to bude bavit nejak to zvladnes
ono nie je ani tak dolezite ake si mal znamky na zs, ked ta to bude bavit nejak to zvladnes
-
blitzkrieg
Professional
n strednej IT vobec nehrozi. som na priemyslovke dokonca elektrotechnickej a dokonca ma aj dobre meno. no IT mame akurat tak kruzok a na ten sa da prihlasit aj z inej skoly (vzdelavacie poukazy). a co sa odboru tyka... no ziadna slava. odbor je az vo stvrtom rocniku. kedze stvrty rocnik je hlavne o maturitach a stuzkovych, tak prilis toho odboru tam ani nie je. ja som na pocitacovych systemoch a tie bludy co nam tlacia do hlavy... uplne inu predstavu som o tom mal. 4 roky som cakal, kedy ta skola zacne byt naozaj o PC a zatial nic take nehrozi. a to uz pojdem tento rok maturovat. sama teoria a rozobraty pocitac sme za cele roky ani len nevideli. moja rada: urcite nie priemyslovka.Fabo napísal:tak nejaka informaticka (ak ake je) pripadne elektrotechnicka priemyslovka - odbor podla toho o konkretne
inak dobre skoro si vyberas
teraz keby som sa mohol znovu rozhodnut pre strednu skolu, tak by som siel na OA. hlavne by mi to pomohlo na vyske. vela ludi ide na priemyslovky s tym, ze sa tam budu zaoberat pocitacmi. no skutocnost je uplne ina
OA - Obchodna Akademiatomikaco napísal:Hm, no vela spoluziakov ide na fajnorku (fajnorka.sk) No su tam na vyber 4 odbory. No ked tu pises, ze ta praca s PC je taka aka je, tak mi aspon skus poradit, v ktorom odbore by ta praca s PC bola najviac vyuzivana, V kazdom je to spomenute iba okrajovo ..
Tu su na vyber tie odbory http://fajnorka.sk/?O_Fajnorke
A myslite, ze mam sancu na tu skolu, ked som mal vysvedcenie take ake som mal ? (6 trojok ) Zevraj sa tam prijimacky nerobia ..
A aku by ste mi poradili skusit druhu skolu ? Ak sa mozem spytat co to je ta OA? Chcel by som skusit nejaku, kde sa vyuziva najma anglicky jazyk.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pozri dnes zoberu kazdeho hocikde samizda ... je to o tom ze skola dostava na ziaka peniaze ... ked ta bavia pocitace z hladiska hardware, tak chod skor na mechanika PC sieti, ked by si mal zaujem o programovanie, tak skor gymnazium, alebo SPSE (programovat PLC je isto zazivnejsie ako Pascal), na Strojarkych odboroch byvaju vacsinou graficke systemy v hojnopm zastupeni .. to znamena hrajkanie sa s 3D modelmi ( ale aj vela dalsej nezazivnej roboty. co v podstate na kazdej skole) ... vsetko zalezi od vbyavenia skoly, pristupu prof. a pod ...
... tak si dobre vyber, lebo to je na nezaplatenie, ked ta skola aspon trosku bavi
...
... tak si dobre vyber, lebo to je na nezaplatenie, ked ta skola aspon trosku bavi
-
cORP.
Addict
Re: Vyber strednej skoly
pod na soue elektrotechnicke rybnicna 59 v raci na pantochtomikaco napísal:No nebudem sa tu moc rozpisovat, takze takto. Ziady topic som tu nenasiel a aj keby bol, nechajte mi plz tento. Zajtra mame priniest prihlasky na strednu skolu. No lenze ja este vobec nemam vybrate.
Som trojkar (mal som na vysvedcenie 6 trojok). Odmalicka pracujem s PC, cize by som sa chcel uberat hlavne tymto smerom. Inak som najlepsi v triede z AJ. Kazdy rok som mal z toho 1. Na gymnazium nechcem ist. No potom ma napada iba priemyslovka. Uvidime este ako dopadne monitor ..
Tak co by ste mi poradili ? Kludne sem aj navrhnite nejake skoly, co si myslite ze by ma mohli bavit. No najviac neznasam (prirodopis, chemiu a NJ)
Ja by som chcel teda skusit tu priemyslovku nejaku. No prihlasky mozem podat 2. Tak ake teda navrhujete ? Nemusia byt iba tie priemyslovky ..
Ozaj a ked navrhnete, tak aj rovno adresu a nazov skoly. Byvam v Bratislave
radsej strojarina ako technika. kamarat na strojarine si navrhol v nejakom grafickom program vlastne bicie. dokonca je to aj prakticky vyuzitelne. na mojej skole (adlerka.sk) sa toho do zivota prilis naucit neda. s pocitacmi sa sice robi, ale nic zaujimave. jedine tak navrhovanie plosakov (az pol roka sme to brali). inak sa na PC hlavne programuje v assembleri (mikropocitace). neda sa to nikde ani prakticky vidiet, ze co to robi. raz som sa pytal profky, ze co sme tym programom dosiahli. ona mi povedala, ze mozem si pozriet hodnotu akumulatora a pozerat ze sa to naozaj meni. no uuuuzasne. fakt o nicom. dalej sa na PCckach robilo v atuocade. rysovanie vykresov a navrh instalacie domu. no a programovanie v C (to bola jedina uzitocna vec). inak je to s tymi PC dost bieda. nevraviac o tom, ze funkcnost tych pocitacov je uboha. na ziadnej strednej sa neuci robit s PC. to az na vyske. na strednych sa beru pocitace len velmi narychlo a zhruba a tiez okrajovo

k tej skole sa radsej vyjadrovat nebudemINDIGOcorp. napísal:pod na soue elektrotechnicke rybnicna 59 v raci na pantochje tu vela pc a je to tu flakarina totalna uplne super skola pocitacov je tu neurekom napriklad moja rocnikova pozostava z rozpisu procesorov biosov a podobne
na adlerke ti je tvoja anglina uplne nanic. som stvrtak na tej skole. teraz beru pomaly kazdeho. meno tejto skoly sa dost zhorsilo. zobrat tam sice zoberu hocikoho, ale to sito v prvom rocniku je dost huste. nie je nezvykom, ked vyleti tretina triedy. prvy a druhy rocnik su tam najtazsie. treti je cisto flakaren a stvrty deto. len tie maturity... no keby si mam teraz vybrat, ze ci chcem ist na adlerku, tak poviem razne nie. je to ozaj pakaren. vsetko teoreticke zalezitosti a prakticke skoro vobec. cele studium je akurat tak o prikladoch a o pocitani debilin (schemy), dalej je tam neskutocne vela schem na ucenie sa naspamat. 99% su veci nezaujimave.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nooo strojarstvo ... co ja viem ak ta bavi ciste strojarstvo, kreslenie, modelovanie a tak, tak to ... mechatronika ak ta bavia rozne "udelátka" ako su manipulatory, roboty, CNC a "inteligentne systemy" .. musis vsak vychytat nejak uskolu na ktorej sa tomu venuju, lebo inak to je k nicomu
(( u nas v triede (mechatronici) sa traduje: "Blbý, blbší, mechatronik" )) ... TIS si nevyberaj, lebo budes cely zivot robit s pocitacom .. ale nic zaujimave, bude z teba sekretarka a budes prepinat medzo WORDOM, EXCELOM a OUTLOOKOM ... a technicke lyceum neviem co obnasa
...