nazdar :
chlaani potrbujem pomoc kupil som si multifunčne zariadenie aj na mmc xd karty ale proste dam tam kartu načitami ju ale nechce ist von nefiem čo to je chyba multifunčneho poradte dikes
multi
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ty si ju vlozil do citacky v zariadeni a potom si ju zatlacil aby "vyskocila" von ?
urcite to takto funguje ? nema sa ta karta len vytiahnut ?
pravdepodone ti to zatlacil tak silno ze sa ti tam karta zasekla o umelohmotnu konstrukciu tlaciarne ... skus ju trosku zatlacit nejakym tenkym nozikom alebo podobne aby jej prestala branit ta konstrukcia ...
urcite si ju vlozil do spravnej "dierky" ?
urcite to takto funguje ? nema sa ta karta len vytiahnut ?
pravdepodone ti to zatlacil tak silno ze sa ti tam karta zasekla o umelohmotnu konstrukciu tlaciarne ... skus ju trosku zatlacit nejakym tenkym nozikom alebo podobne aby jej prestala branit ta konstrukcia ...
urcite si ju vlozil do spravnej "dierky" ?
-
Arthas06
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no ja poznám účinný spôsob kamarát tak vyťahuje on má v compe čítačku kariet a keď som ho videl ako to on vyťahuje
On tam dá kartu a ked ju chce vytiahnut strčí tam pizetu alebo nožík a začne sa v tom špŕtať ale myslím že už mu tá čítačka kariet nefunguje
Vankiss : to môžeš poskúšať 1 x to bude určite fungovať na 100 percent ale 2 tu už pravdepodobne nuebude a 3 už ani nebude treba
Vankiss : to môžeš poskúšať 1 x to bude určite fungovať na 100 percent ale 2 tu už pravdepodobne nuebude a 3 už ani nebude treba