Potreboval by som poradit v akom softe urobim kvalitny ale podciarkujem kvalitny screenshot z DVD filmu - teda obrazok. Potreboval by som z toho normalne velku fotku. Ked som to robil vo VLC playeri tak mi urobilo taku 800 x 600 s cim nie som spokojny. Vie my niekto poradit. A potom vie mi niekto poradit ktore je na klavesnici tlačítko PrintScr/Print Screen Pozeral som navody na roznych forach a casto tam toto tlacitko cituju. Velka vdaka za odpoved nejakemu skusenemu borcovi, kyni.
Pokiaľ by MPC vypisoval chybu a nerobil náhľady - treba nastaviť Directshow na VMR 7 alebo 9 (VMR = Video Mixer Renderer). Konkrétne menu View >> Option >> Playback - Output >> DirectShow Video >> VMR 7 alebo VMR 9.
vidim bratu ze tomu rozumies a tiez ze predpokladas ze som v tom uz trochu zrucny ale moc tomu ozaj nerozumiem takze ak mozem poprosit - objasni mi prosim kde najdem to "malovani" - a potom ci mi to urobi taky kvalitny obrazok ako ho vidim na obrazovke - jednoducho nechcem nejakeho mrnousa - nech je aspon tak velky ako monitor. Dik.
TomAss:print screenom sa da odfotit video, len treba vediet ako msebo: DVD uklada video v max. rozliseni 720 × 576 (PAL) cize vacsiu kvalitu ako toto nedosiahnes... iba ak by si si zohnal video vo vacsiom rozliseni