Bluetooth na notebooku
Bluetooth na notebooku
Caute. Prosim pomozte ak viete: mam notas s bluetooth, ale ked ho zapnem, tak ho ziadny mobil nevie zachytit ani na nb nenabehne ziadna utilita ani nic podobne. neviete co by s nim mohlo byt? ovladace su ok. mam MSI EX600
-
Shrekzv
Star
- Kontaktovať používateľa:
v nastaveniach nemas nieco skryvanim?...na mobile sa da nastavit viditelnost......tj prva vec co ma napadla...a daky soft k bt na booku?....ja mam hp book a nemam problem..ked zapnem bluetooth....musim mat spusteny soft k BT...inac to nejde......a v pohode..mobil mam SE K610i ..a nezproblemov....aj v booku aj v mobile mam druhe zariadenie pridane medzi zariadeniami....a bezproblemov....
praveze nemam ziaden soft, ani v control panel nie je ziadna ikona s BT, pri inych notasoch taka je. nevadi, este skusim jednu vec co ma napadla, preinstalovat ovladace, co to spravi. ale diky mocShrekzv napísal:v nastaveniach nemas nieco skryvanim?...na mobile sa da nastavit viditelnost......tj prva vec co ma napadla...a daky soft k bt na booku?....ja mam hp book a nemam problem..ked zapnem bluetooth....musim mat spusteny soft k BT...inac to nejde......a v pohode..mobil mam SE K610i ..a nezproblemov....aj v booku aj v mobile mam druhe zariadenie pridane medzi zariadeniami....a bezproblemov....
//uz to ide, mozete lock. dik