Teraz ked som uz na tom psychicky OK, ked som vnutorne so sebou vyrovnany a zacinam mat zdrave sebavedomie, zistujem ze nemam tu potrebu niekoho balit, najst si babu. Je to normalne? Ved...kolki ludia si zvolia hoc i zitie bez partnera, staromladenecky zivot, ale to nie je moj pripad, ved mam iba 19, cely zivot pred sebou. Co myslite?
Ziaden zaujem..je to normalne?
Ziaden zaujem..je to normalne?
Kedysi ked som mal problemy psychicke so sebou a komplex menejcennosti a ine veci, ma dost zralo ze mnohi chalani z triedy maju baby a ja jediny nie doteraz, prakticky som este nemal vazny vztah doteraz a to mam 19 rokov, ani ziaden flirt s nejakou, iba raz som mal ked som mal este 14 rokov, jednu kamosku, frajerku, boli sme do seba zalubeni ale to bolo este take detske, s nou som mal iba jednu pusu, bozk.
Teraz ked som uz na tom psychicky OK, ked som vnutorne so sebou vyrovnany a zacinam mat zdrave sebavedomie, zistujem ze nemam tu potrebu niekoho balit, najst si babu. Je to normalne? Ved...kolki ludia si zvolia hoc i zitie bez partnera, staromladenecky zivot, ale to nie je moj pripad, ved mam iba 19, cely zivot pred sebou. Co myslite?
ja si myslím že to je normálka... ako ti môže chýbať niečo čo si nikdy nemal? nemyslím to zle, ale je to tak... nemáš chuť loviť ale keby sa ti nejaká ponúkla sama, tak by si neváhal pravda?
tiež som mal podobný pocit kedysi, dlho som nemal nič trvalé a ani mi to nechýbalo...len také 1-2dňové bokovky, no raz ma zbalila jedna slečna a som s ňou až doteraz čo je 19 mesiacov
takže ak ťa nezačínajú priťahovať chlapci tak je to v pohode 
tiež som mal podobný pocit kedysi, dlho som nemal nič trvalé a ani mi to nechýbalo...len také 1-2dňové bokovky, no raz ma zbalila jedna slečna a som s ňou až doteraz čo je 19 mesiacov
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to mas pravdu... aj ja mavam ten pocit, ze niekedy by som bol radsej volny. zabaval sa nebol by som nikomu zodpovedny, necitil by som sa previnilo, keby som flirtoval s kockou na diskoteke a tak...Salamien napísal:Keby sa mi nejaka ponukla sama, uprimne....neviem. Ja nejako ani nemam dobru mienku o vztahoch lebo vacsinou vidim v okoli ze su tam hadky a ine problemy, kdezto ked je clovek, zije bez partnera, ma to svoje vyhody. Proste vsetko ma svoje pre a proti.
ale znova je to krasny pocit byt zamilovany, mat oporu vo vsetkom a aj sex s niekym koho milujes je ovela krajsi
pozri ja by som to povedal takto
hadka je v kazdom vztahu obcas ... bez toho sa to proste neda v urcitych nazoroch sa ludia nemusia zhodnut a vznikne hadka ale to nie je nic nenormalne a hrozne ... a udobrovanie po hadke je obcas velmi prijemne a ja si aspon myslim ze vtedy clovek zisti ci ma ten vztah perspektivu ...
ale ako uz bolo povedane vztah je velmi pekna vec ktoru sa oplati zazit ... myslim si ze to treba vyskusat take jednodnovky (proste kratkodobe vztahy) maju tiez svoje caro ale cloveka to po case omrzi a zacne hladat niekoho s kym moze mat dlhodoby vztah a ma sa o koho opriet, pomaznat porozpravat a pod ...
podla mna je kazdy stastnejsi ked ma vztah
nezalezi na tom kedy si clovek uvedomi ze mu nieco chyba a zacne hladat partnera u niekoho to moze zacat skor u niekoho neskor 
hadka je v kazdom vztahu obcas ... bez toho sa to proste neda v urcitych nazoroch sa ludia nemusia zhodnut a vznikne hadka ale to nie je nic nenormalne a hrozne ... a udobrovanie po hadke je obcas velmi prijemne a ja si aspon myslim ze vtedy clovek zisti ci ma ten vztah perspektivu ...
ale ako uz bolo povedane vztah je velmi pekna vec ktoru sa oplati zazit ... myslim si ze to treba vyskusat take jednodnovky (proste kratkodobe vztahy) maju tiez svoje caro ale cloveka to po case omrzi a zacne hladat niekoho s kym moze mat dlhodoby vztah a ma sa o koho opriet, pomaznat porozpravat a pod ...
podla mna je kazdy stastnejsi ked ma vztah
-
Eritrea
Star
ja som mala prednedavnom to iste zistenie..proste nepotrebujem niekoho balit..a nepotrebujem niekoho na krk..stacia mi priatelia s ,kt chodim von ..nenudim sa..taze tak.
inac citala som o tom clanok ..o dnesnej modernej dobe, ze kazdy hraje skor single..niekedy to bolo ine ludia sedeli doma..ale teraz aj single clovek moze viest plnohodnotny zivot.
plnohodnotný život môžeš viesť len vtedy, ak vieš aké máš v živote hodnoty, a je jedno či si single alebo "multi"Eritrea napísal:ja som mala prednedavnom to iste zistenie..proste nepotrebujem niekoho balit..a nepotrebujem niekoho na krk..stacia mi priatelia s ,kt chodim von ..nenudim sa..taze tak.inac citala som o tom clanok ..o dnesnej modernej dobe, ze kazdy hraje skor single..niekedy to bolo ine ludia sedeli doma..ale teraz aj single clovek moze viest plnohodnotny zivot.
Re: Ziaden zaujem..je to normalne?
tiez som nikdy nemal ziadny vztah a nesere ma to, navyse tym chalanom co maju baby ozaj nezavidim, neni tam co zavidietSalamien napísal:Kedysi ked som mal problemy psychicke so sebou a komplex menejcennosti a ine veci, ma dost zralo ze mnohi chalani z triedy maju baby a ja jediny nie doteraz, prakticky som este nemal vazny vztah doteraz a to mam 19 rokov, ani ziaden flirt s nejakou, iba raz som mal ked som mal este 14 rokov, jednu kamosku, frajerku, boli sme do seba zalubeni ale to bolo este take detske, s nou som mal iba jednu pusu, bozk.
btw, mne je 17
-
pinacolada
Guru wannabe
do istej doby je to normalne.imho ked mas viac ako 40 a si single tak nic moc noEritrea napísal:ja som mala prednedavnom to iste zistenie..proste nepotrebujem niekoho balit..a nepotrebujem niekoho na krk..stacia mi priatelia s ,kt chodim von ..nenudim sa..taze tak.inac citala som o tom clanok ..o dnesnej modernej dobe, ze kazdy hraje skor single..niekedy to bolo ine ludia sedeli doma..ale teraz aj single clovek moze viest plnohodnotny zivot.
-
jin
VIP
Že túto potrebu nepociťuješ je zrejme následkom toho, že nevieš čo od toho máš čakať a ntakisto nevieš, na čo v tom by si sa mal tešiť. "Vzťah" ktorý si spomínal vo svojich 14tich rokoch Ti nedal nič - iba ak vedomie, že na vzťahoch nie je nič také "wow", o čo by bolo treba stáť. Píšeš, že si psychicky OK, máš zdravé sebavedomie, etc. ... Tak to dáko využi - zamysli sa nad tým, prečo väčšina (tip) tvojich kamarátov už dáky ten vzťah mala / má a že prečo hľadajú aj nové, aj keď im už niekedy dáke nevyšli. Asi na tých vzťahoch dačo bude, pre čo stojí za to pokúšať sa o ne.Salamien napísal:Teraz ked som uz na tom psychicky OK, ked som vnutorne so sebou vyrovnany a zacinam mat zdrave sebavedomie, zistujem ze nemam tu potrebu niekoho balit, najst si babu. Je to normalne? Ved...kolki ludia si zvolia hoc i zitie bez partnera, staromladenecky zivot, ale to nie je moj pripad, ved mam iba 19, cely zivot pred sebou. Co myslite?
Poznáš vzťah bez problémov a hádok? Ja nie.Salamien napísal:Ja nejako ani nemam dobru mienku o vztahoch lebo vacsinou vidim v okoli ze su tam hadky a ine problemy, kdezto ked je clovek, zije bez partnera, ma to svoje vyhody. Proste vsetko ma svoje pre a proti.
Iba si podvedome (?) alibizuješ fakt, že máš 19 a žiaden vážnejší vzťah za sebou...
-
myshichka
Light Expert
Myslím, že nie je dobré vyhýbať sa "vážnym vzťahom", aj keď za cenu konfliktov, lebo len na tých človek rastie... Je taký individualistický názor, že človek prežije aj single, len s priateľmi a podobne... Ono sa to dá do určitého okamihu aj tak, ale čo keď si tí priatelia začnú nachádzať partnerov a zatlačia ťa do úzadia, nie je potom príjemné mať niekoho, u koho budeš vždy na prvom mieste, ako sledovať ich vzťahy a utešovať sa tým, keď sa pohádajú a hovoriť si "to predsa nepotrebujem"?
IMHO, 19 ešte nie je úplná dospelosť, poznám to, tiež mám 19 a donedávna som sa dobre obišla aj bez chalana. Ale ani v tridsiatke, ba štyridsiatke ešte nie je neskoro nájsť lásku...
IMHO, 19 ešte nie je úplná dospelosť, poznám to, tiež mám 19 a donedávna som sa dobre obišla aj bez chalana. Ale ani v tridsiatke, ba štyridsiatke ešte nie je neskoro nájsť lásku...
noo mat ci nemat babu myslim ze jedno aj druhe ma svoje vyhody aj nevyhody ... proste ak mate pri sebe niejaku oporu niekoho o kom viete ze na vas mysli , niekoho koho mate skutocne rad a ma rad aj ona vas tak je to nezabudnutelny pocit ............. na druhu stranu na tom ze nemas nikoho alebo nikoho ani nehladas respektive si spokojny aj single tiez nevidim nic zle ..... ako sa hovori "laska si ta najde sama" a ono to raz pride na kazdeho (dufam nooo
) ........ ja mam tiez 17 tiez som do kopy nikdy nemal ziaden normalny vztah .. iba ak v skolke som mal cely harem
, noo spät k veci
, proste myslim ze mat vztah len kvoli tomu aby som mal babu zato nestoji ........v skratke som chcel asi len povedat ze na tom ako sa citis neni nic zvlastne a ked sa ukaze ta prava tak zmenis svoj postoj
........

a i tak nam nikdy nebude po voli ... mat nemat babu , zaujimat sa o baby nezaujimat ....... toto by som niejak neriesil , ved ak sa niejaka objavi co sa vam zapaci tak preco to neskusit , noo a ak nie tak si zijem svoj zivot a neriesim , i tak nikdy nevieme co nam dalsi den prinesie a niejake velke planovacky ohladom balenia bab a tak noo to nemusim ....................

//edit.....
tak presne .. v podstate cely moj prispevok v skratkeFabo napísal:Nie, ide o to, ze ju nechce za kazdu cenu len preto ze maju ostatni (IMHO ked stretne "tu svoju" tak zmeni nazor dost rychlo)
tu by som nesuhlasil .. teda nechcem hovorit ako ze im mame co zavidiet ... ale proste nemyslim si ze mat holku ak sa mame skutocne radi je na obtiaz ........ aspon z tvojho prispevku to tak vyznelo ako keby to bola tragedia mat dievca ....... ale zvycajne je to tak ze vzdy chceme co nameme vsak ?Sheep napísal:tiez som nikdy nemal ziadny vztah a nesere ma to, navyse tym chalanom co maju baby ozaj nezavidim, neni tam co zavidiet
btw, mne je 17
ako povedala jedna fajn holka "aj hadka posuva vztah do predu" alebo niejak v tom zmysle tusim .. dufam ze sa nenahneva ze ju tu citujemSalamien napísal:Ja nejako ani nemam dobru mienku o vztahoch lebo vacsinou vidim v okoli ze su tam hadky a ine problemy,
//edit.....
oki fajn nehadam saSheep napísal:slavo120: myslel som to tak ze im nezavidim to ze baby maju asi tak ze proste mat holku je podla mna fajn ale neni to nutne pre zivot tolko k tomu