ASUS Eee
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
No neviem, tuto mašinku netreba podceňovať, nehovorím že je to noťas ako hrom, to nie, ale na taký účel ani nebol tvorený, práca na nete, urobiť seminárky do školy a počúvať pritom v buse music, pozrieť si v filmík cestou zo školy, to je pparáda .. aj keď tá cena je dosť vysoká, ale aj tak si ho netreba míliť s normálnymi noťasmi.. je to predsa len sub-notebook, že uplink 
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
na ageme je za 11 000zelovoc napísal:aka je vlastne cena?
suhlasim s nazormi vyssie, skoda ze ta cena sa nepriblizuje tomu aka mala skutocne byt... ale kto vie mozno sa im preplnia sklady a este pred letom cena opadne (kiez by to tak bolo
ak cena klesne urcite si ho zaobstaram, myslim ze pre studaka skvela vecicka, seminarku na tom urobis, film a music zvlada tiez, internet je samozrejmost takze jedinou nevyhodou je podla mna cena...
a este tu niekto spominal velkost disku, myslim ze to je ten najmensi problem, na tie veci co som spominal hore to v poho staci a keby nie tak predsa SD,SDHC karty alebo USB ma snad kazdy.. na ostatne mas doma PCcko..
Za 10700, inak ukazoval mi ho oblastny obchodnik Asusu a dost zaujimave. Sice skor pre baby, ale nazivo to vyzera o dost lepsie ako na foto, aj kvalita plastov je bedr. SW vybava je dostatocna, da sa tam dat aj XP a udajne bolo v dakych blogoch, ze to nakupilo vela ludi pracujucich v MS a povinne tam museli dat XP namiesto toho Linuxu