Myslím, že 3,5" externé disky WD sú asi to najlepšie, čo môžeš na poli externých diskoch za prijateľnú sumu kúpiť. Samozrejme existujú aj 1TB verzie.. ak chceš väčšie..
brm: vdaka, zaruka ma az tak netrapi. Jedna sa mi o to,ze mam v oblube disky WD, nemal som s nimi ziadne vacsie problemy uz par rokov, tak chcem aj externy box priamo od WD (snad ho navrhli dobre pre svoje disky...)
A niekde uz som videl 1TB disk za cenu okolo 6000 aj so suflikom co je uz velmi slusne....
Tu je za 6820 Sk
Niekde som videl este lacnejsi,len to neviem najst
Mal iba pripojenie cez USB,ale spolus boxom bol ten WD lacnejsi ako samostatny WD 1TB disk a to zu je masaker
Agem ho ma za 6300 + doprava...Treba aj davat pozor, na novu radu Green Power diskov (nizsia energeticka narocnost, premenlive otacky...)
brm napísal:jj.. disk by sa mal dať vymeniť, samozrejme však tým strácaš záruku..
no to som myslel... a ja mam v oblube skor Seagate tak neviem... urcite budem kupovat nieco externe ked pojdem na vysku - ale este neviem co... par mesiacov casu - potom sa budem rozhodovat..
Mam otazku a nechcem kvoli tomu novu temu zakladat. Ak mam externy disk ktory ma rozhrania eSata a Firewire alebo USB. Dokaze pracovat s 2 PC naraz? Napr. na pc by som ho mal napojeny cez eSata a na ntb cez Firewire alebo usb?