SAMSUN 226BW + a -

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

SAMSUN 226BW + a -

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Neumí zachovat poměr stran při jiném než nativním rozlišení

Idem si kupovat novy monitor SAMSUNG 226BW
http://www.svethardware.cz/art_doc-924E ... 0A524.html

konkretne ho budem vyuzivat hlavne na hry , a filmy,

jedna vec ma zarazila Neumí zachovat poměr stran při jiném než nativním rozlišení
co to znamena ? znamena to to ze si nebudem moct napr v hre WOrld in conflict dat rozlisenie 1280 x 1024 ? a nebudem mat obraz vo fullscreen ?

alebo co to znamena vlastne ma to kazdy LCD monitor ?
ktory samsung 22 to nema ?
ide mi hlavne o zazito z hrania a chem to mat pekne na celej obrazovke . neviem si predstavit vsetky tie nove hry v slabom rozliseni . stale mam CRT viem ze to bude velka zmena.

CHcem uplnu kritiku na tento LCD od samsungu od celeho hojko fora. pretoze uz mam len par dni a idem to kupovat tak chcem vediet naco sa mam pripravit. :roll: 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V prvom rade si zisti co to nativne rozlisenie vlastne je. Samozrejme, ze mozes hrat aj na 1024x768, ale pocitaj s tym, ze obraz bude roztiahnuty a menej kvalitny.

http://www.hojko.com/samsung-226bw-t72432.html
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

Neviem co to znamena, ale nie to co si myslis. Ked si pustis film v pomere 4:3, tak budes mat po bokoch cierne pruhy. Ked si das rozlisenie v hre napr 800x600, budes mat aj tak obraz roztiahnuty....

Obcasne hry, co hravam mam v rozliseni 1680x1050, ale to musis mat aj vykonu grafu....
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

grafiku budem mat jednu z najvykonnejsich na svete MSI ATI RX3870 T2D512E OC PCX alebo ASUS EAH3870 G HTDI 512MB PCX

takze z vykonom problem nebude . nemozete mi niekto odfotit ako vyzera taka nejaka dnesna graficky lepsia hra na rozliseni tych 1680 na 1050 . diki moc vobec si to neviem predstavit
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

->slavo<- napísal:grafiku budem mat jednu z najvykonnejsich na svete MSI ATI RX3870 T2D512E OC PCX alebo ASUS EAH3870 G HTDI 512MB PCX

takze z vykonom problem nebude . nemozete mi niekto odfotit ako vyzera taka nejaka dnesna graficky lepsia hra na rozliseni tych 1680 na 1050 . diki moc vobec si to neviem predstavit
:) uplne normalne, rozhtiehnuta na cely 22" monitor, vyborny ostry obraz....nie je priblem dat si rozlicenie napr 1200x900, ale o uz budu mierne kosticky

//aby si nepovedal
Prílohy
Clipboard01.jpg
Napísať odpoveď