uz som z toho zufaly
Brutalne pomale stahovanie cez P2P siet
Brutalne pomale stahovanie cez P2P siet
cawte, dnes v skole som chcel stiahnut prison break cez utorrent... rychlost netu v skole je brutalne velka, niekedy stahujem cez rapidshare aj rychlostou 6,5 MB/s, ale ked som stahoval cez utorrent tak to islo rychlostou asi 17 kB/s
... tie torrenty som mal z mininovy a mali dost vela seeds... btw. ucitel sa minule hneval, ze niekto tam stahoval subory a nevymazal ich, je mozne, ze zo nejak zablokoval aby som nemohol stahovat cez p2p siet???
alebo obmedzit rychlost?
uz som z toho zufaly
dakujem za odpovede 
uz som z toho zufaly
no doma som to neskusal, ale to sa ani neoplati, kedze by mam prenosovu rychlost 30KB/s... btw. bolo tam napisane ze ma 39 seeds, 100 leechers... co su leechers?Johnnny napísal:no najskor, skusal si ako rychlo ti ide ten isty torrent co tahas v skole ide doma?
urcite ti to neobmedzil, to by rovno zablokoval
mohli by ste mi pls hodit screen nastaveni utorrentu??? podla toho by som si to nastavil a zajtra to este skusim... btw. dnes som tiez skusal, daco som tam nastavil, ani nevim jak, a rychlost sa vysplhala asi na 130KB/s, co je dost malo, kedze normalne z rapidu stahuje 6,5 MB/s, ako som uz spominal...
dik
dik
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no mozno hejt0m4s3 napísal:Nebude ten p2p traffic nejak obmedzovany administrativou siete?
ale zas potom by asi vobec neslo stahovat cez p2p
btw. a moze to byt sposobene aj tym, ze skoro cela trieda hra hru runescape?
2 Supesonic: najprv by si mi musel dat pozvanku
//aha diki junior3, medzitym si mi to poslal, diki moc
//zatial vsetkym dakujem za pomoc, vsetci mate k+
dnes som skusal znova stahovat, nastavil som vsetko, ako som mal, rychlost - asi 100KB/s
ale asi viem co je problem... vzdy ked som si dal otestovat hocijaky port, tak vzdy mi zobrazilo, ze je zavrety... mozem otvorit port aj ked nie som administrator?? 
//to usiRev: ja viem, ale 6,5 MB/s a 100KB/s je imho dost velky rozdiel
//to usiRev: ja viem, ale 6,5 MB/s a 100KB/s je imho dost velky rozdiel
no ja som skusal viacero portov, hocijaky port, aky som napisal bol zatvorenyjunior3 napísal:No s tým teda neviem či niečo urobíš, ale skús ešte v nastavenaich zapnúť to, aby ti pri štarte uTorrentu dalo iný port...