potrebujem hru taku ako gladiatus ale nieco nove a lepsie
potrebujem hru taku ako gladiatus ale nieco nove a lepsie
ja teraz hravam http://www.divokekmeny.cz/ ale neviem ci prave toto hladas
ok diki moc
to je straaasne nudna hra, hral som to od zaciatku servra, bol som asi 40. bez premia, no a stale o tom istom, ides hodinu na misiu ci co je to tam, raz za dlllllho si kupis novy mec pripadne brnenie, ked uz raz zacnes davat body do jednorucakov a brnenia a zachce sa ti zmenit skilly na obojrucaky tak minies majland. Jednotlive expedicie su uplne o nicom, uspech tvojho tazenia zalezi od nicoho, cize mozes byt dobry ako chces ale uspech ti to neprinesie... proste je to nezazivnejackb napísal:knigthfight to je!
ked sa to porovna s Gladiatusom tak to nema sancu, Gladiatus je kral
re:hra
ja teraz si sem tam zahram www.zaklinac.cz ale neviem ci sa ti to bude pacit...
-
lekoklatik
VIP
jj, KF som hral trochu v lete ale prestalo ma to bavit pod tyzdni... Gladiatus sa da,ale prestavam vidiet zmysel hry... teda okrem toho byt najlepsi na servery...tomek00 napísal:to je straaasne nudna hra, hral som to od zaciatku servra, bol som asi 40. bez premia, no a stale o tom istom, ides hodinu na misiu ci co je to tam, raz za dlllllho si kupis novy mec pripadne brnenie, ked uz raz zacnes davat body do jednorucakov a brnenia a zachce sa ti zmenit skilly na obojrucaky tak minies majland. Jednotlive expedicie su uplne o nicom, uspech tvojho tazenia zalezi od nicoho, cize mozes byt dobry ako chces ale uspech ti to neprinesie... proste je to nezazivne
ked sa to porovna s Gladiatusom tak to nema sancu, Gladiatus je kral