docela inteligentny. a tiez ma nebavi davat ctrl c ctrl
Linky v [code]
Ono bude stacit par hodin v base a postupne sa vsetci nauciami-chau napísal:A co to pomoze ked sa to da do pravidiel?akoby ich niekto cital... ked uz tak odstranit fciu code, ale to by zas chybala v inych smeroch vid zdrj.kody napriklad.
Lahka rada pre "lenivych firefoxakov" stiahnut si addon Linkification a je po probleme
-
nejakymarko
Addict
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ty si dobre mimo. Warez tu uz nejaky ten mesiac/rok nie je a zive linky su povolene, takze o com je tvoj prispevok?Skolacik napísal:ak sa mozem vyjadrit s tym ze nie som z vedenia fora tak ja by som bol za zive linky. je to pohodlnejsie a take kompaktnejsie. Predsa len treba odlisit warez od diskusie
-
nejakymarko
Addict
ty si objavil ameriku asi. uz som si stihol vsimnut ze tu nie je warez nemusis sa batt0m4s3 napísal:Ty si dobre mimo. Warez tu uz nejaky ten mesiac/rok nie je a zive linky su povolene, takze o com je tvoj prispevok?
-
Bombo
Light Star
Ako už bolo spomenuté, stačí si do FF nainštalovať rozšírenie Linkification a máte po probléme
Je to naozaj skvelá pomôcka, hlavne na warez fora. Tak, už nevidím dôvod, prečo by sa mali meniť pravidlá 
no jasne a kazdy si bude teraz istalovat addony a link sa budu davat do code....a co chcete prinutit uzivatelov, aby si po zavedeni do tohto pravidla, upravili vsetky prispevky v "code"? alebo nebodaj adminov? sak ked sa nudim si najdem inu cinnost ako instalovat addony kvoli jednotlivcom....
a pokial viem viem na warez forach sa nepouzivaju zive linku kvoli tomu aby sa priamo z ich serveru neodkazovalo na stranky, ktore su z rozporom daneho statu, vsak? a kedze tu nikto nelegalne veci neponuka pomocou zivych liniek (pokial ano to je ina, vec ale myslim ze to uz je potom patricne postihovane), tak si myslim ze nie je co riesit.
a na zaver kolko ludi tolko, chuti, nech si upravuje prispevky podla seba, vlastne tym prezentuje svoj aky taky nahlad na jeho esteticku stranku veci, takze ak sa niekomu pacia zive linky nech si ich tak dava, a ak niekomu v "code", nech sa paci...
a pokial viem viem na warez forach sa nepouzivaju zive linku kvoli tomu aby sa priamo z ich serveru neodkazovalo na stranky, ktore su z rozporom daneho statu, vsak? a kedze tu nikto nelegalne veci neponuka pomocou zivych liniek (pokial ano to je ina, vec ale myslim ze to uz je potom patricne postihovane), tak si myslim ze nie je co riesit.
a na zaver kolko ludi tolko, chuti, nech si upravuje prispevky podla seba, vlastne tym prezentuje svoj aky taky nahlad na jeho esteticku stranku veci, takze ak sa niekomu pacia zive linky nech si ich tak dava, a ak niekomu v "code", nech sa paci...
-
audiotrack
VIP
-
hojko
Site Admin
[url=http://www.hojko.com]popis[/url]
-
t0m4s3
Admin
Chapemespike97 napísal:Možno sa mi budete smiať a budete si myslieť,že som obrovská lama....a možno som aj do zlej témy napísal.
Chcem sa len spýtať,ked pridám do príspevku nejaký link,ako mám urobiť,aby som mu zmenil názov...neviem čo ma chápäte
Kód: Vybrať všetko
[url=http://tomase.org]tomaseho stranka[/url]