G.T.R. 2
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Theking
dokonca GTR2 ma nieco co LFS nema.. a to je spravanie brzd.. pretoze brzdy sa mozu aj prehriat.. a ked su studene tak to ani nebrzdi.. je to dost citit.. hlavne pri starte... ked sme hravali po sieti.. sme si dali trening.. uz sme boli zvyknuty ze pred zakrutou prvou (monza) sme nemuseli tak skoro brzdit.. takze pri starte sme isli vsetci krizom...
taktiez pri prehriati brzd to trhalo do smyku... pri prehriati pneu alebo opotrebovani uz nebola taka prilnavost a auto na ceste plavalo.. cize nedotacavost a vysoka pretacavost...
a setup.. jj je dost obsiahli a je mozne si ulozit setup na hocijaku trat (cize vlastny setup)
jj nedotacavost je vysoka.. ked som jazdieval prvy krat tak to bolo strasne.. pretoze predtym len nfs a pod... kde v podstate asi na slovo nedotacavost zabudli... napodobne aj pretacavost... vsak ked s nami zacal drago hravat.. v kazdej (skoro) zakrute ho to otocilo...
johno
skuste vypnut firewally... a je dolezite aby ten co zaklada server bol v hre a nemal ju minimalizovanu
dokonca GTR2 ma nieco co LFS nema.. a to je spravanie brzd.. pretoze brzdy sa mozu aj prehriat.. a ked su studene tak to ani nebrzdi.. je to dost citit.. hlavne pri starte... ked sme hravali po sieti.. sme si dali trening.. uz sme boli zvyknuty ze pred zakrutou prvou (monza) sme nemuseli tak skoro brzdit.. takze pri starte sme isli vsetci krizom...
taktiez pri prehriati brzd to trhalo do smyku... pri prehriati pneu alebo opotrebovani uz nebola taka prilnavost a auto na ceste plavalo.. cize nedotacavost a vysoka pretacavost...
a setup.. jj je dost obsiahli a je mozne si ulozit setup na hocijaku trat (cize vlastny setup)
jj nedotacavost je vysoka.. ked som jazdieval prvy krat tak to bolo strasne.. pretoze predtym len nfs a pod... kde v podstate asi na slovo nedotacavost zabudli... napodobne aj pretacavost... vsak ked s nami zacal drago hravat.. v kazdej (skoro) zakrute ho to otocilo...
johno
skuste vypnut firewally... a je dolezite aby ten co zaklada server bol v hre a nemal ju minimalizovanu
simulate samozrejme, s vypnutim vsetkych pomocnych systemovPAIN napísal:TheKing: mozem sa spytat na akej obtiaznosti si to hral ? bo tomu co si napisal by som uveril maximalne vdedy, ak si to hral na novice. A no, da sa aj driftovat http://www.youtube.com/watch?v=XH3tC3n4 ... re=related akoze cel by som to vediet
hmm, nuz tak potom nevime, asi je to moja chyba, nikde som ziadny setup nastavovanie ani nic podobne nenasiel...GothaR napísal:....
Teplota pneumatik to som moc nepocitil, mozno som hral prilis kratko...
prosim o odpoved mam gtr2 patch 1.1 a mam ten kanal na hamachi co aj vy ale vzdy mi pise ze je tam 0 offline tak neviem co a ked zapnem gtr2 dam sietove pripojenie potom dam pridat ip adresu dam tam totu 5.27.126.168 dam prijat ale napise ze seriove cislo zase dam prijat potom je tam meno a heslo dam ale nacitava a po chvilke napise ze nespravny ck-kluc no ten seriovy kluc tak neviem ako vy to hrate dakujem
ale ked budem mat nejakeho kamosa ja vytvorim siet dam heslo on sa tam pripoji a budeme na mojej sieti len mi dvaja a teraz ktoru ip ma dat totu 5.27xxx alebo ked da na moju siet a tam tiez pise ze owner:5.27xxxx a ked da jednu stej ip tak zapne gtr2 da lan potom a pridat ip adresu ale naskoci mu ze zadat serialove cislo tak neviem ze ako mam hrat snim po lane ked budem mat nejakeho kamosa : vytvoril som siet skuste aspon jeden sa tu pripojit a potom vyskusame zahrat meno:pantherko a kod pantherko dakujem
-
Šu-Do
Redeemer
edituj prispevky
no.. priloha 1.. local network.. NIE ONLINE
hned ako das local network tak by sa mal firewall pytat na pustenie na net.. ale fw radsej odstav uz pri spustani hry..
priloha 2
ked das local network tak sa prepne okno na to ktore je v prilohe 2... a automaticky zacne hladat server... popripade daj refresh... ziadne IPCKY nepridavaj ani nic podobne.. pokial robite server cez hamachi staci len refresh
a ten kto vytvara server da HOST...
no a ako som pisal.. ked uz je server.. ten dotycny kto ho spravil sa nesmie prepnut von z hry inak sa na server nikto nenapoji
no.. priloha 1.. local network.. NIE ONLINE
hned ako das local network tak by sa mal firewall pytat na pustenie na net.. ale fw radsej odstav uz pri spustani hry..
priloha 2
ked das local network tak sa prepne okno na to ktore je v prilohe 2... a automaticky zacne hladat server... popripade daj refresh... ziadne IPCKY nepridavaj ani nic podobne.. pokial robite server cez hamachi staci len refresh
a ten kto vytvara server da HOST...
no a ako som pisal.. ked uz je server.. ten dotycny kto ho spravil sa nesmie prepnut von z hry inak sa na server nikto nenapoji
-
Šu-Do
Redeemer
je to hraoggy111 napísal:trosku blba otazka, co je racedriver grid ?
http://www.racedrivergrid.com/
ktora onedlho vyjde