badminton

O športe...
prask
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

badminton

Príspevok od používateľa prask »

ziadna tema o tomto vybornom sporte tu neni tak si ju dovolim zalozit :)
hravate nieto? rekreacne alebo v klube?...
vela ludi ma voci tomuto sportu predsudky ze je to pre baby atd... ale ti vacsinou hrali badminton mozno raz v zivote na plazi alebo na zahrade.
je to sport ktory nieje vobec financne narocny a poskytne brutalnu zabavu. samozrejme je obrovksy rozdiel ak hrate bez toho aby ste niekedy videli alebo vedeli ako to vobec hrat oproti tomu ak hrate s niekym kto uz ma ako take skusenosti.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

spoluziak hraval, raz som sa mu bol pozriet na trening, a bol som trochu (trochu lebo mi hovoril o tom aky rychly to je sport, ale to co som videl som necakal) prekvapeny tym kolko sa nabehal pocas jednej vymeny..ja nehram, som drevo na kazdy nehokejovy sport :lol:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Badminton je supr sport, hravam ho rekreacne. Chcel som to zacat aj profesionalne hravat, lenze som sa nevedel zbavit navyku z tenisu a hraval si pri tom obojrucny alebo aj jednorucny backhand, proste som to hral ako tenis :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Je to šupa, vdaka tomu ze nasi profaci su dost zalozni sportovo tak ku kvalitnej posilke, florbalovej vybave a beznym sporotovym veciiam nam aj pribudla dobra vybava na bedminton, presnejsie znacky yonex. Mam od nich aj boty kedze som hraval florbal a su dost kvalitne na taky behave sporty...
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hah vlastne nato som uplne zabudol. v nejakej ankete o najrychlejsi sport vyhral s prehladom badminton. tusim neajky japonec vypalil kosik rychlostou 330km/h.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pleties si to s Jai-Alai Badmintonom, ktory vyzera trosku inak ako klasicky badminton. V Jai-Alai je skutocne rekord 332km/h
Retne
Darca
Darca

prask napísal:hah vlastne nato som uplne zabudol. v nejakej ankete o najrychlejsi sport vyhral s prehladom badminton. tusim neajky japonec vypalil kosik rychlostou 330km/h.
Si vies predstavit letiet kosik takouto rychlostou? :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hm - rekreacne s kamosom cez branu :D a na telesnej raz za cas len tak - najvacsia sranda je ked vsetci si hraju len tak a ja so spoluziakom na polku telocvicne z celej sily rubeme :D na nas pozeraju ako na debilov potom :D ale je to super sport akoze... mam ho radsej ako tenis - na ten som totiz nikdy nemal vlohy a nevedel odhadnut sily... tu je to ine
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Pleties si to s Jai-Alai Badmintonom, ktory vyzera trosku inak ako klasicky badminton. V Jai-Alai je skutocne rekord 332km/h
moze byt. ja neviem ktory sport je naozaj najrychlejsie asi F1 :D ale ten rekord je aj v badmintone :) http://hypertextbook.com/facts/2006/ShuMeiDeng.shtml
Retne napísal:Si vies predstavit letiet kosik takouto rychlostou? :D
tych 330 si predstavit neviem. staci ked mi zasmecuje trener pod nohy a nemam sancu ani pozret na ten kosik a ne este reagovat :D a to asi nebude ani 200km/h
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Rekreačne ponad káble na ulici, koľko dáme najviac. :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja som ho tak polovične profesionálne hrával za školu pred 3 rokmi...ehm, potom sme však vyrástli z kategórie pre základné školy a vtedy som prestal...inak je to super šport :)
Retne
Darca
Darca

prask: no ani bez toho aby som klikol na ten tvoj link, tak som sa na neho dostal a asi to je fakt pravda ze to moze takou rychlostou letiet... :shock:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Je to jeden z mojich najoblubenejsich sportov.
Chodil som hravat pravidelne rekreacne, kazdy vykend do haly, ale nejak som prestal a ani neviem preco, chodi lso mhrat s mamkou.
Aj na telesnej niekedy hrame. A mozem si povedat, ze so mcelkom dobry :oops:
luk123
Amateur
Amateur

Re:

Príspevok od používateľa luk123 »

prask napísal:hah vlastne nato som uplne zabudol. v nejakej ankete o najrychlejsi sport vyhral s prehladom badminton. tusim neajky japonec vypalil kosik rychlostou 330km/h.
cawte ja hram bedminton 4. rok so zdravotnou prestavkou pol roka a je to super sport velmi technicky a aj kondicne lebo behat zo strany na stranu 20 min nieje lahke....

a ohladom najrychlejsieho sportu na svete je bedminton 1. ale max rychlost je 421km/h pri smeci link:
Scorpion90
King
King

Re: badminton

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Obnovim temu. Zacal som totiz chodit hravat badminton s kolegynami/kolegami a potreboval by som poradit aku raketu si kupit. Kedze som zaciatocnik, tak skor nejaku zameranu skor na obranu ako na utok. Cenovo tak do 50 eur. Poradi niekto?
Napísať odpoveď