Cafko kupil som si nove Reproduktory LOGITECH X-210 2+1 zapojil som to do PC a strasne sustia, ale strasne ked zacnem hybat mysou tak je to este hlasnejsie, alebo ked sa cita cd-cko tak ako keby to v tych reprakoch bolo pocut. Myslim si ze v reprakoch nieje chyba lebo napojil som to na mp3 player a vsetko bolo v najlepsiom poriadku. Co stym moze byt? Ze by zvukova karta?? Dikes
imho je to v nedostatocnom tieneni audio signalu, ktory je tym padom vystaveny inym signalom ktore sa potom prenasaju do kabla a reprakmi vychadzaju ako sum. riesenie - kup si kvalitnejsiu zvukovu kartu (asi pouzivas integrovanu, dnes je to standard). to by mohlo pomoct..
takze reprakmi to nieje zapojil som si tam sluchatka na mp3 a aj ine repraky a v obidvoch pripadoch to susti takze predpokladam ze mucli mal asi pravdu
Ja som mal uz davnejsie presne taky problem, a bolo to naozaj na nevidrzanie tak ti verim , problem je ze uz si presne nepamätam co som spravil, ale myslim ze som vytiahol zvukovi kabel ktory ide od CD-ROM do zakladnej dosky, nepamätam si to na 100% ale za pokus to stoji
Pomoze iba odtienovanie kablu si myslim, vymena za iny alebo je chyba vo zvukovke...Skus dat kabel od repro co najdalej od PC skrinky ci to bude sustat...pripoj iba konektor ak hey tak to bude zvukovka, pripadne nepreraza ti nahodou zdroj?
vies co sprav toto malo by to pomoc v nastaveniach zvuku zakaz line in vstup nie mkrofon ale line in mne a aj viacerym kamosom to pomohlo neviem preco je to tak ale nam to fungovalo