Necital som predosle strany ,ale jeden moj znamy ma 19-20? a chodi so 14 rocnou ...omfg to uz je podla mna dost a ciciny moze mat ale psichycky nemoze byt tak vyspela predsa ....
Joxxo napísal:Necital som predosle strany ,ale jeden moj znamy ma 19-20? a chodi so 14 rocnou ...omfg to uz je podla mna dost a ciciny moze mat ale psichycky nemoze byt tak vyspela predsa ....
Ak je 14ka "rozumnejsia" ako 18tka, nie je to tym, zeby bola ona skutocne rozumnejsia, ale je to tym, ze ta 18tka je zrejme "zaostala" alebo ako to nazvat. 14rocne decko nema ani paru ako v zivote funguju zakladne veci. Osobne mam na vekove rozdiely 4-5 rokov vo vekovej kategorii 20- nazor taky, ze nedokazem pochopit co toho starsieho vo vztahu laka na tom mladsom. Ak nepocitam cisty sex...
Model napísal:Chalani su 14 rocne baby este decka ?
Moj kamos si pisal s jednou cez net.......a v pohodke ze sa s nim chce stretnut ze to ma aj buducnost.A naraz na druhy den ze si to rozmyslela ze nemaju mooc spolocenho a tak.........akoze sme sa s kamosom dobre nasmiali on ma 18 tak piste vase nazory
jedna sa o dieta v prechode medzi mladez -- nedotykat sa
Joxxo napísal:Necital som predosle strany ,ale jeden moj znamy ma 19-20? a chodi so 14 rocnou ...omfg to uz je podla mna dost a ciciny moze mat ale psichycky nemoze byt tak vyspela predsa ....
no ja mám to šťastie že poznám baby (sice 15 r.) ale fakt to nie sú také pojašené decká ako by si niekto mohol myslieť, ale tak každý sme iný, aj medzi 22r. babmi sa nájdu také na ktorích správanie by to nikto nepovedal..
// tých báb zasa nie sú tucty aby ste ma nepochopili zle, zrátam ich na prstoch jednej ruky..
kriste, to ho zato platia alebo to chodia sami od seba
Sheep napísal:kriste, to ho zato platia alebo to chodia sami od seba
Magor.. neviem..ja keď som mal 15,tak som sa bavil len tak s jednou babou,čo mala 14 ako nikdy by som jej nepovedal,že 14..ale dobre..a potom z nej vystalo také dieťa...takže z vlastnej skúsenosti viem,že niekto taký nejestvuje...ak hej,tak klobúk dolu.. ale inak nie..
ZitePunkom napísal:Magor.. neviem..ja keď som mal 15,tak som sa bavil len tak s jednou babou,čo mala 14 ako nikdy by som jej nepovedal,že 14..ale dobre..a potom z nej vystalo také dieťa...takže z vlastnej skúsenosti viem,že niekto taký nejestvuje...ak hej,tak klobúk dolu.. ale inak nie..
no ale zas ty si mal 15...to neni o moc viac takze tiez si bol este skoro dieta takze...
no terajsie baby chceju "starsich" chalanov jedna spoluziacka (14roc) ma frajera asi ma 19 rokov abo 18 neviem presne tak podla vas je toto normalne ? no to iba preto ze tu nadavate na joxxa ze jeho kamos....
SchYzo napísal:to uz hranici s pedofiliou podla mna
Tak to určite nie, to by musel mať 30 rokov. Ja tiež poznám jednu 14, ktorá chodí s 19 ročným. No ale on to berie iba ako zábavku, proste ona ho pozná len pár mesiacov, ale ja asi tak 2-3 roky a viem čo je zač, ide za každou sukňou, ale škoda, že ona to nevidí, resp. nechce vidieť.
noooo zalezi aj natom z akeho uhla pohladu to beres...hehe...decka ...videl som 14ku co mala objem hrude vacsi ako moja zadnica a zasa som videl aj 14ku este uplne kidy...takze a rozumovo ...ano su to este decka...aj ked vynimky potvr...