MS v HOKEJI 2005

O športe...

Získajú slováci titul na týchto majstrovstvách?

Áno
41
40%
Nie
58
56%
Newiem, lebo to nesledujem... a ani ma to nezaujíma...
4
4%

Celkom hlasov: 103

Saboter88
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Saboter88 »

Kanada bude majster!!!
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Saboter88 napísal:Kanada bude majster!!!
Ale mohli by aj Cesi. Kanada mi uz ide pomalicky na nervy...
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

jonathan.davis.com napísal: Pepo to pise jenom ze zvyku. Je uplne jedno s kym bychom hrali, protoze vzdycky musime byt mi ti porazeni. Mistrem muze byt kdokoliv, jenom ne proboha Cesi (ironie). Uz mi to pripada jako trosku ohrana pisnicka ... :wink:

EDIT: Mimochodem, jsem docela rad, ze nam prejes prohru, protoze pokud si dobre vzpominam, vzdycky se stal presny opak toho co jsi chtel.
Takze, pokud bude vsechno jak ma byt a Pepovo prani se "splni", muzem vecer slavit :D
Pepo je divny, kazdy poriadny Slovak drzi Cesku!!!!!CESI DO TOHO!!!!!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

skor by som povedal ze pre Cechov kazdy Slovak co nedrzi Cechom je zmrd, zakomplexovanec apod.. :cry:
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

Ono to je tak ked hraju proti nam tak cechom len to najhorsie ale ked uz nemame co stratit tak radsej nech cesi vyhraju ako by mali vyhrat iny(a hlavne amici) Aj tak im drzim paste.
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

jonathan.davis.com napísal: Pepo to pise jenom ze zvyku. Je uplne jedno s kym bychom hrali, protoze vzdycky musime byt mi ti porazeni. Mistrem muze byt kdokoliv, jenom ne proboha Cesi (ironie). Uz mi to pripada jako trosku ohrana pisnicka ... :wink:

EDIT: Mimochodem, jsem docela rad, ze nam prejes prohru, protoze pokud si dobre vzpominam, vzdycky se stal presny opak toho co jsi chtel.
Takze, pokud bude vsechno jak ma byt a Pepovo prani se "splni", muzem vecer slavit :D
presne si to vystihol cesi nech hraju skimkolvek tak im prajem nech prehraju aj kanadu nemam moc vlaske ale ked s cechmi tak nech vyhraju prosto ich neznesem a je mam aj dovody ked ste boli majstri ste machrovali a na slovakov kydali ako sa len dalo
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

to pepo: kedy kydali? kto zo seba robil machrov? ty si pocuval nasich komentatorov ako rozpravali o nasich hokejistoch? ako o polobohoch... konecne sa vratia spat do reality. Cesky moderatori sa este aj ked nasi vyhrali MS tesili a blahozelali nam. takze neviem kto zo seba robil machra atd.... :?
pepo
Medium Professional
Medium Professional

mastermind napísal:to pepo: kedy kydali? kto zo seba robil machrov? ty si pocuval nasich komentatorov ako rozpravali o nasich hokejistoch? ako o polobohoch... konecne sa vratia spat do reality. Cesky moderatori sa este aj ked nasi vyhrali MS tesili a blahozelali nam. takze neviem kto zo seba robil machra atd.... :?
kamarat moj zlaty najskor si over vsetky fakta a potom pi*uj :!:
mastermind
VIP
VIP

po prve niesom tvoj kamarat a po druhe ake fakty? kedy na nas cesi kydali? ano mali velkohube vyhlasenia ale nie proti slovakom... potom parkrat vyhoreli a uz su spat v realite. toto sme potrebovali aj my...
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

pepo napísal: kamarat moj zlaty najskor si over vsetky fakta a potom **pi*i** :!:
Viem, ze Cesky kapitan hovoril nieco take, ze sme sasovia, ale tam to tusim konci. To som ocul v telke a to moze byt aj take nieco, ze "jedna babka povedala". Vzdy, ked nasi vypadnu, tak drzim Cechom. Neviem ako to vidia Cesi.
pepo
Medium Professional
Medium Professional

mastermind napísal:po prve niesom tvoj kamarat a po druhe ake fakty? kedy na nas cesi kydali? ano mali velkohube vyhlasenia ale nie proti slovakom... potom parkrat vyhoreli a uz su spat v realite. toto sme potrebovali aj my...
sak chvala bohu, ze si neni a co ked vyhoreli tak kidat nemali preco.... a bodka a ked chces pisat pis k teme a nepis mi tu bludy
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

pepo ma pravdu ... to ze na Slovensku si nic take od Cechov nepocul nic neznamena. Ja som v Cechach treti rok a naozaj ma nebavi stale pocuvat aki su skveli a aki sme my traposi... :?
pepo
Medium Professional
Medium Professional

t0m4s3 napísal:pepo ma pravdu ... to ze na Slovensku si nic take od Cechov nepocul nic neznamena. Ja som v Cechach treti rok a naozaj ma nebavi stale pocuvat aki su skveli a aki sme my traposi... :?
konecne niekto normalny kurna machruju a nasi su ako teliatka ked to tak musim povedat ale kazdy ma svoj nazor a ked dakto sa chce vadit nech si zisti o danej veci viac a rozne fakta a potom nech zacne sa navazat do daneho cloveka nie!!! Aj ja som v cechach robil a poviem ti, ze niektori su v pohode ktori si aj chybu priznali a to sa mi pacilo ... ja si tiez priznam, ze nasi nehravali az tak ... ale teraz je ina doba kedy sme rovnocenny super a tyto majstrovstva sme nato mali ...
mastermind
VIP
VIP

to pepo: neviem co bolo blud z toho co som tu napisal. som povedal ze mali take iste huste reci ako mali nasi komentatori...
to t0m4s3: naozaj som sa nestretol... potom co Cesi vypadli minuly rok v stvrtfinale, tak povedz ci si aj ty im nehovoril aky su traposi :wink: takze IMHO to bolo vzajomne :)
EDIT:nechcem pisat dalsi prispevok. ja len, ze johnatan.davis RULEZ
jonathan.davis.com
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jonathan.davis.com »

t0m4s3 napísal:pepo ma pravdu ... to ze na Slovensku si nic take od Cechov nepocul nic neznamena. Ja som v Cechach treti rok a naozaj ma nebavi stale pocuvat aki su skveli a aki sme my traposi... :?
Ja jsem v cesku cely zivot a ty kecas nesmysly. Ukaz mi tady v teto teme jediny prispevek kdy nejaky cech pise, ze radsi at vyhraje kdokoliv jenom ne slovaci. Ukaz mi tady jediny prispevek kdy cech napise, ze slovaci na to nemaji. Ukaz mi tady jediny prispevek, kdy cech napise, ze slovensti hokejiste jsou jen namachrovani zmrdi. Prozatim se jako ko*ot chovate jenom vy a urazite nas, tak se radsi trosku zamysli, nez napises dalsi pi*ov***!!!
pepo
Medium Professional
Medium Professional

jonathan.davis.com napísal: Ja jsem v cesku cely zivot a ty kecas nesmysly. Ukaz mi tady v teto teme jediny prispevek kdy nejaky cech pise, ze radsi at vyhraje kdokoliv jenom ne slovaci. Ukaz mi tady jediny prispevek kdy cech napise, ze slovaci na to nemaji. Ukaz mi tady jediny prispevek, kdy cech napise, ze slovensti hokejiste jsou jen namachrovani zmrdi. Prozatim se jako kok**** chovate jenom vy a urazite nas, tak se radsi trosku zamysli, nez napises dalsi pi*ov***!!!
no lenze to neni len hojko to je relita a nie len cisto forum....
mastermind
VIP
VIP

pepo hovori ti nieco statisticka vzorka? :?
pepo
Medium Professional
Medium Professional

mastermind napísal:pepo hovori ti nieco statisticka vzorka? :?
ja len reagujem na danu vec
jonathan.davis.com
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jonathan.davis.com »

pepo napísal: no lenze to neni len hojko to je relita a nie len cisto forum....
Jaka realita? O cem to placas? Ja realitu znam ze sveho okoli a tady na foru vidim uplne neco jineho. Mne by nikdy nenapadlo napsat neco z toho co sis dovolil ty nebo Tomas. Prozatim jedine urazky jsem slysel (cetl) od slovaku!!!

Pravda, je to jenom sport, ale nektere kecy mne dokazou kurevsky vytocit.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

jonathan.davis.com napísal: Ja jsem v cesku cely zivot a ty kecas nesmysly. Ukaz mi tady v teto teme jediny prispevek kdy nejaky cech pise, ze radsi at vyhraje kdokoliv jenom ne slovaci. Ukaz mi tady jediny prispevek kdy cech napise, ze slovaci na to nemaji. Ukaz mi tady jediny prispevek, kdy cech napise, ze slovensti hokejiste jsou jen namachrovani zmrdi. Prozatim se jako kok**** chovate jenom vy a urazite nas, tak se radsi trosku zamysli, nez napises dalsi pi*ov***!!!
bez urazky ale vies co je realny zivot? ja som nehovoril o fore. Ver ze som uz stretol nejedneho cecha v krcme s ktorym som sa na tuto temu porozpraval. Samozrejme ze tu mam velmi vela priatelov a priateliek, ale hovorim to co si myslim. Samozrejme ze necakam ze mi das za pravdu a vnucovat nazor ti nebudem...
Napísať odpoveď