helikopterovych simulatorov moc neni...mna napadol ten sim copter hed ako som si tvoj post precital ale uz ma niekto predbehol hh...potom este commanche 3 bola pecka ale to je tiez uz starsie...nove asi nezozenies nic, take hry moc neletia bohuzial
a dake letecke este dake simulatori moako lok on ale daco podstatne jednoduchsie mozno este daco dopravne by sa nenaslo daco nove hlavne nie strastie ako 2001
Overlord napísal:a dake letecke este dake simulatori moako lok on ale daco podstatne jednoduchsie mozno este daco dopravne by sa nenaslo daco nove hlavne nie strastie ako 2001
crimson skies, to je pecka arkada...alebo ace combat ale to neviem ci aj na pc je. nic ine nove mi nenapada...lebo zo simulatorov bol posledny tusim fakt len ten lock on, to je skoda lebo aj ja mam rad vojenske simulatory...ak ti staci civilny tak microsoft flight simulator 2000, 2004, X. ak by ti nevadilo starsie ako 2001 tak by som ti poradil F22 ADF, to je z 98ho, ale svojho casu daleko najlepsi simulator
no tak to nic skoda a chem sa spitat ku medicopteru ak to dakto hral ako zoberem cloveka na lano lebo mam pacienta vo vode visuniem lano a skoncilsom ako to spravim dakujem za odpoved
Overlord napísal:a dake letecke este dake simulatori moako lok on ale daco podstatne jednoduchsie mozno este daco dopravne by sa nenaslo daco nove hlavne nie strastie ako 2001
Eru napísal:v sturmovikovi nie su helikopteri... maximalne tak Heinkel Lerche ale ani to nema s helikopterov vela spolocne