POMOCCC!!nefunguju mi aplikacie !!
POMOCCC!!nefunguju mi aplikacie !!
ahoj dostal som hru ..a tak tam bolo pisane ze treba mat macromedia shockwave ..tak som si ho nainstaloval a nejde mi ani icq vypise"failed to in aplication object (code:10) a tak isto mi nejde ani windows defender a dlasie som uz neskusal ...ako to dam spat do noramlu ??....co s tym macromdeia shockwave ??..to sa zacalo diat iba po jeho instalacii..a mam windows xp...
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: POMOCCC!!nefunguju mi aplikacie !!
restore point !!??chrise napísal:ahoj dostal som hru ..a tak tam bolo pisane ze treba mat macromedia shockwave ..tak som si ho nainstaloval a nejde mi ani icq vypise"failed to in aplication object (code:10) a tak isto mi nejde ani windows defender a dlasie som uz neskusal ...ako to dam spat do noramlu ??....co s tym macromdeia shockwave ??..to sa zacalo diat iba po jeho instalacii..a mam windows xp...
co nechapem ti ??ikovan napísal:restore point !!??
restore point = casový bod do ktorého sa vrati system ako bol v tom dátumechrise napísal:co nechapem ti ??
priklad: 21.4.2008 sa mi niečo doje***, tak si necham system obnoviť na dátum 20.4.2008 a je šanca ze to znova bude v poriadku
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no ze ked pouzijes restore point vratis windows do posledneho stavu kedy bol restore point spravenychrise napísal:co nechapem ti ??
ano to uz som vykonal pred 5 minutami a nic aj som to odinstaloval ..ja vlastne ani enviem co to je ten macromdeia shockwaever bo tam vypisuej ze enabled ...ked sa ma ta hra nainstalovat ta hra si spravila svoje do pi*e... virus to nieje nic mi nenasiel eset smar security ..ikovan napísal:no ze ked pouzijes restore point vratis windows do posledneho stavu kedy bol restore point spravenyak nechapes preloz si slovicka restore point..